דים מאק

IshMaElf

New member
טוב, זה ניראה לך לעניין?

לי לא ממש, כי אם אני הייתי קורא למישהו טיפש ממזמן היו מעיפים אותי מהפורום... ומי זה זאב פוקס לכל הרוחות?

fa jing

New member
אתה בחור מאוד מצחיק...

, למרות שאני תלמיד ותיק של זאב הצלחת הפעם ממש להצחיק אותי, יש כאלו שהיו מתרגזים מזה. אבל אותי באמת הצחקת. תודה

אבשלום, יש דרכים אחרות להעביר מסרים

גם אם תוכנם חשוב לדעתך. שימוש בכינויי גנאי דווקא עושה פעולה הפוכה וגורם לביקורת להיבלע ולא לקבל את ההתייחסות שרצית שתקבל.

ננדין

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני מסכים אם מה שאבשלום וטונג'ין אומרים אבל לקרוא למישהו טיפש לא יעזור בכלל וגם לא מקובל עפ"י חוקי הפורום...

HAKOKI

New member
טיפש=מילת גנאי

מתחילה להתפתח פה תגובה מסויימת להודעות של אנשי bjj גם אם הן הודעות נורמאליות.. חח זו בעיה

Tonjin

New member
זאת אכן בעייה, בוא ונראה אם אתה

יכול להסתכל סביב ולנחש מהיכן היא באה..

ננדין

New member
מסכים איתך לגמרי חקוקי...

טיפש שווה למילת גנאי והיא לא מקובלת עפ"י חוקי הפורום בשום פרשנות של החוקים... אבל גם ביטויים לא מנומסים ואגרסביים אחרים אינם מקובל פה ושני הצדדים אינם נקיים מהאשמה... הפורום היה יכול להיות מקום הרבה יותר נעים ומושך אם אנשים (מכל הצדדים וסוגי הא"ל...) היו מפגינים טיפה יותר פתיחות לשונה מהם ולא היו פוסלים על הסף כל מה שהם לא מכירים...

HAKOKI

New member
שמע ננדין פתחתי את הנושא הזה

בשביל שחלק מהאנשים יצחקו ויהנו וגם שאלתי שאלה רצינית בקשר לסרטון ואלעד קפץ עליי בתור אחד מתנשא ויהיר ואני יודע מה הוא עוד כתב שם.. זה כבר לא עניין של תוכן הודעות נהייתה פה תגובה כללית להודעות מסויימות על פי הניק ניים שלהם אני קראתי את ההודעה הראשונה שלי שוב ושוב ולא ראיתי שום נימה פוגעת בה.. אז אם אלעד או טונג'ין או אבשלומט מגיבים בצורה אגרסיבית להודעות פשוטות.. אני מודה בעברה היו תגובות לא ראויות שלי ושל אחרים אבל זה לא אומר שכל מה שאנחנו כותבים צריך להיות מפורש בצורה רעה סך הכל גם ההודעה המקורית של ishmaelf לא הייתה אגריסיבית ונוראה הוא רשם את דעתו.. וקיבל תגובות אגרסיביות.. טוב זה נהיה מטופש כל העניין הזה אז לא משנה חח

ננדין

New member
אני לא אומר שאתה לא בסדר...

אבל אני אישית לא מסכים עם צורת הביטוי של חלק מהתגובות של IshMaElf וגם לא עם של אחרים כמו אבשלום וגם כתבתי את זה... אולי לך ולאלעד יש משקעים מהעבר והכתיבה האגרסיבית של חלק מהכותבים מחזירה נשכחות...אז מה אתם אומרים? סולחה? תכתבו : "
סולחה"

אדון ננדין היקר!!!!../images/Emo46.gif

וסליחה על ההפרעה, בנסיון הסולחה כאן. אבל!!!! אתה צריך לפגוש אותי לאימון בפארק הירקון פינת קוסובסקי עוד חצי שעה, ואח"כ אתה מתפלא למה אתה מאחר??????? צא מהפורום והמחשב!!!

avshalomat

New member
לי לדוגמה יש תירוץ עיין לא סיימתי

את הדוח משבת
חבל דווקא חיכיתי וציפיתי שתרביצי בי תורה

כל יום שלישי ושישי

יש לנו אימוני ארניס. אתה מוזמן להגיע לשיעור, ואם ממש תרצה - אגרום לך למלמל כמה פסוקים
(אבל רק בפיליפינית כמובן
)

ננדין

New member
בינתיים אני זה שהגעתי בזמן היום!

ואת לא!!! אני בכלל לא אזכיר ששכחת שוב את הקפה...

eladי

New member
אוח.. נו באמת.

לא, אין לי משקעים או היסטוריה. בסה"כ ההודעה המקורית עיצבנה אותי, ולא משנה אם היית כותב בניק שלך המקורי או תחת ניק אחר. התגובות שלי ושל tonjin ושל אבשלומט אינן תלויות או מתואמות. אותי הרגיז הניסוח המתריס של ההודעה המקורית (וצר לי אם אתה לא מבין מה עקום שם), אותם הרגיזה ובצדק הגישה המתנשאת של Ishmaelf כלפי משהו שהוא לא מכיר. מעירים לך - אולי יש סיכוי קטן שההערה במקומה ? העיסוק האובססיבי בליגלוג על אמנויות לחימה אחרות (בין אם אמיתיות או שרלטניות) מעיד על חוסר ביטחון עצמי וחוסר בגרות. כ"כ מפריע לך שיש אנשים כמו yellow bamboo שחיים בשאליות ? אם הם נהנים מזה - שיהיה להם לבריאות. אין לי כוונות להמשיך בנסיונות לחנך אותך או אנשים אחרים - יש לי דברים טובים יותר לעשות. בברכת חחחח.

IshMaElf

New member
כן, כי כמו בכל תחום בחיים -

אם אני יראה משהו שאני ירגיש שהוא לא נכון ומרמה אני ירצה להיתערב בזה כי זה פשוט מציק לי בעין, אין מה לעשות זו שריטה כזו.

Tonjin

New member
ידידי היקר, אתה רוצה אולי להראות לי

איפה "הגבתי בצורה אגרסיבית להודעות פשוטות"...? אני די אוהב לקרוא אותך ואת CHOOSELIFE גם אם לא תמיד אנחנו מסכימים, אבל אם עקבת אחרי התנהלות ההודעות של מתאמני הBJJ בפורום הזה (ואגב, זה כולל את ההודעות הראשונות של שניכם) הרי שישנה כמות לא קטנה של אנשים שעושים לכם שירות דוב... אני מקווה שדי ברור לך שאין כאן "מועצת זקני הפורום" או שאבשלום, אלעד, אני ומי שזה לא יהיה לא מתייעצים מאחורי הקלעים במסנג'ר או במסרים ומתכננים "איך נכניס לאנשי הBJJ היום".. אבל אנחנו, כמו עוד כמה אנשים כאן (שחלקם העירו ע"כ כבר, כל אחד בדרכו) נחשפנו למאסה קריטית של הודעות קטנוניות, מתנשאות מזלזלות ומתגרות כלפי כל מה שהוא לא גרייסי... אפשר להתמם, אפשר לגלגל עיניים לשמיים ולומר "לא היה מעולם", אפשר לומר "כן, מה אנשי הצ'י העדינים כבר מבינים", אפשר אפילו לטפוח על החזה ולשאוג "אני מתאמן BJJ חזק וגאה"... אבל אם תעקוב אחר ההודעות של ישמעלף בשבוע האחרון אני מניח שתוכל לראות שהוא לא בדיוק השעיר לעזאזל התורן של האנשים העדינים בפיג'מות המשי... אני מקווה גם שתוכל להבין שלאור כל זה, המסר שבהודעה המקורית שלך היה עלול להתפרש בצורה קצת אחרת ממה שהתכוונת...

למעלה