ידידי היקר, אתה רוצה אולי להראות לי
איפה "הגבתי בצורה אגרסיבית להודעות פשוטות"...? אני די אוהב לקרוא אותך ואת CHOOSELIFE גם אם לא תמיד אנחנו מסכימים, אבל אם עקבת אחרי התנהלות ההודעות של מתאמני הBJJ בפורום הזה (ואגב, זה כולל את ההודעות הראשונות של שניכם) הרי שישנה כמות לא קטנה של אנשים שעושים לכם שירות דוב... אני מקווה שדי ברור לך שאין כאן "מועצת זקני הפורום" או שאבשלום, אלעד, אני ומי שזה לא יהיה לא מתייעצים מאחורי הקלעים במסנג'ר או במסרים ומתכננים "איך נכניס לאנשי הBJJ היום".. אבל אנחנו, כמו עוד כמה אנשים כאן (שחלקם העירו ע"כ כבר, כל אחד בדרכו) נחשפנו למאסה קריטית של הודעות קטנוניות, מתנשאות מזלזלות ומתגרות כלפי כל מה שהוא לא גרייסי... אפשר להתמם, אפשר לגלגל עיניים לשמיים ולומר "לא היה מעולם", אפשר לומר "כן, מה אנשי הצ'י העדינים כבר מבינים", אפשר אפילו לטפוח על החזה ולשאוג "אני מתאמן BJJ חזק וגאה"... אבל אם תעקוב אחר ההודעות של ישמעלף בשבוע האחרון אני מניח שתוכל לראות שהוא לא בדיוק השעיר לעזאזל התורן של האנשים העדינים בפיג'מות המשי... אני מקווה גם שתוכל להבין שלאור כל זה, המסר שבהודעה המקורית שלך היה עלול להתפרש בצורה קצת אחרת ממה שהתכוונת...