דים ואדים

אטיוד5

Active member
דים ואדים

דים - הלך לנו המיקרוגל. אחרי עשר שנות שרות. דווקא היה יפה. התקלף הציפוי מבפנים במקום שבו סובבים הגלגלים הנושאים את הצלחת, נדלקה אש כמו בסרטים, אשתי צעקה שאפסיק לבהות ואכבה כבר. אזרתי אומץ, התקרבתי וניתקתי. אח"כ קצצתי למְיַצר הסרטן את החוט-חשמל ונשאתיו אחר כבוד למשכנו האחרון - ליד פח הזבל. אדים - הוצאתי מהמחסן את המיקרוגל שהיה גדול מדי לשיש שלנו. זה מיקרוגל בן 21. ניקיתי טונה של אבק, חיברתי לחשמל. ו-ואללה, voila, עובד! אמריקאי, אלא מה. עכשיו מחפשים חדש. התחלתי לפשפש ב- zap.co.il ראיתי שיש עם ובלי גריל. מה זה?
 
גריל רגיל, כמו בתנור-גריל

ואתה יכול לבחור: מקירו, גריל או מיקרו+גריל. היתרון של הגריל שהוא משחים ושאפשר להכניס כלים ממתכת.
 

giulietta

New member
להכניס כלים ממתכת???!!!

זאת ממש מהפיכה! [מהפיכה עתיקה? ישנתי הרבה?...
]
 
אין לי מידע עדיין

ראיתי את זה שלשום אצל אמא שלי, חדש, חדש. טרם שימש לפעילויות לא קונבנציונליות.
 

shellyland

New member
נו, כי כשזה על גריל

הגלים של המיקרו לא מופעלים. זה כמו תנור רגיל.
 

אטיוד5

Active member
אה, טוב שאת מסבירה, לא הבנתי קודם.

אז יוצא שאם אני לוחץ בטעות על הכפתור הלא-נכון אני מפעיל את המיקרו במקום את הגריל, ויש שם תבנית בישול ממתכת בפנים, ואז הלך על המכשיר וגם מתפוצץ לי הבית?
 

אטיוד5

Active member
כאילו מה?

מנסה למכור לי קפה. למה קפה זה לא מזון? ['צאלי את המוכס בנמל חיפה אם את לא מאמינה לי]
 

אטיוד5

Active member
צער ימלאני

על כי רב לי ידי בהגיגי הכתב מאשר על דרך הדברים הנאמרים במוצא פי. סברת כורסא דורשת שהמעל יימצא במסננות המועטות בשביל הקצר המוביל מגנגליוני גזע מוחי אל שרירי שפתיי. [שנדבר על זה?
]
 
למעלה