דילמת QB בפנטזי

roy2211

New member
דילמת QB בפנטזי

האם כדאי לעלות היום עם מייקל ויק בבית נגד KC או בראשון עם מאט ראיין בחוץ מול מיאמי?

eran113

New member
עצה

דבר ראשון לפי בדירוג של הפרשנים ויק מדורג השבוע 4 בעוד ראיין מדורג 7. נכון שזה לא אומר הרבה אבל זה משהו להתחיל איתו.
אני חושב שיש לנו נטייה בעת קביעת ההרכב לקחת את השחקנים שבחרנו בסיבובים הראשונים גם אם הם עדיין לא מרשימים או שיש להם משחק לא פשוט השבוע.

הבחירה היא לא פשוטה. מצד אחד ויק נתן עד עכשיו מספרים יפים אבל ההגנה של קנזס מפתיע מאוד עד עכשיו והם עשו חיים קשים לדאלאס בשבוע שעבר (עשו גם ליגואר אבל אי אפשר להתחשב בכך).
מצד שני ראיין גם נתן מספרים לא רעים אחרי שני משחקים לא פשוטים. מיאמי בנתיים מציגים יכולת טובה והם הגבילו את לאק לט"ד אחד בשבוע שעבר.

אני הייתי הולך עם ראיין מהסיבה שאני חושב שהוא יציב יותר והעובדה שג'קסון פצוע יגרום להם לסמוך יותר על משחק המסירה מאשר הריצה. בחירה בויק תומנת בטוחה יותר סיכון לדעתי. הוא אחד שעושה טעויות (למרות שעד עכשיו הוא דיי נמנע מהם) ותמיד יש את הסיכון שהוא יפצע במהלך המשחק.

בכל מקרה שיהיה בהצלחה!

RoyBehar

New member
באמת דילמה

מצד אחד ההגנה של מיאמי לא רעה בכלל, כמו שראינו מול אינדי. אנדרו לאק לא בדיוק הבריק מולם.
מצד שני גם ההגנה של קנזס סיטי לא פראיירים בכלל ובנוסף קשה לי להאמין שויק ישחזר את המשחק האחרון.
אני קצת רוצה להגיד לך ויק, גם על סמך השבוע שעבר ובעיקר בגלל מיאמי (ואולי אני קצת משוחד נגד הצ'ימפס...) אבל אין ספק שבמקרה של ויק מדובר במצב של High risk/High reward בזמן שראיין הוא הימור יותר בטוח על פניו. במקרה של ראיין אתה יכול להיות בטוח שתקבל תצוגה טובה +/- בעוד שעם ויק אתה יכול לקבל ים נקודות או כלום נקודות.
בקיצור - Do you feel lucky? אם כן, לך על ויק. אם לא, לך על ראיין.

RoyBehar

New member
פילי - קנזס סיטי

אני רואה שהלכת עם ראיין. בחירה נכונה ככל הנראה...
דוקטור מייקל ומיסטר ויק

roy2211

New member
פילי - קנזס סיטי

קודם נראה מה ראיין יעשה בראשון ואז נחליט מה היה עדיף.....:)

למעלה