דילמת "מחטב"

yeela10

New member
דילמת "מחטב"

צריכה המלצה למחטב טוב (מידה L)

האם ללכת על מחטב חצאית או מכנס ? מה יותר נוח ? מה יותר יפה מתחת לשמלה ? מה יותר פרקטי?
אני רוצה כזה שיגיע עד לחזיה (ויש סוגים שמתחברים לחזיה מהצדדים)

יש המלצות לסוג מסויים ? האם כדאי להזמין מחו"ל דרך האינטרנט ?

אשמח לכל טיפת תובנה :)

חן חן

Shir Rose

New member
היי יעלה

מבחינת נוחות, אלו שהם "מכנס" או אוברול, קשה מאוד ללכת איתם לשירותים, ולכן הייתי ממליצה לך על זה החצאית..
לגבי נוחות ומדידות, אני ממליצה לך להכנס לחנות של ג'ק קובה ולנסות (יקר שם, אבל הדברים איכותיים..) ואם לא תרצי, תמיד תוכלי להזמין באינטרנט דרך:
www.brastop.com או www.asos.com

yael rosen

New member
מצטרפת להמלצה

על ג'ק קובה
מחטב זה פריט לבוש שחשוב מאוד שיהיה איכותי ונוח עד כמה שיותר
מחשש חנק (
) החלטתי ללכת על מחטב הכי טוב (ויקר - בערך 500) כי הנוחות זה הדבר הכי חשוב.
יבואו אחרים ויגידו שהכי נוח בלי מחטב, ואני מסכימה, אבל בתור מי שלא הייתה מרגישה בנוח ללא "גלגלי העזר" האלו, אני מבינה את הצורך וממליצה שלא להתפשר
הניסיון שלי עם המחטב עצמות של ג'ק קובה היה מצוין - מחטב מכנסון כמובן
כזה שמתחיל מתחת לציצי ועד מעל הברכיים.

yeela10

New member
YAEL מכירה את המחטבים של SPANX ?

מדדתי כזה באפרודיטה למרות שחשבתי שאני מידה L
המוכרת נתנה לי מידה S והוא ישב טוב ונוח (מקווה שלא אמות ביום החתונה בגלל זה)
המחיר די זעזע אותי 400 שח. עכשיו אני מבינה שיש מקרים חמורים יותר (ג'ק קובה)

בכל מקרה מצאתי את הדגם בהזמנה ישירה מהחברה דרך האינטרנט בחצי מחיר.

מעניין אם משהי מכירה את החברה ויכולה להמליץ.

תודה

yeela10

New member
תודה על ההמלצות SHIR ROSE

הולכת לבדוק את האתרים עליהם המלצת :)

Shir Rose

New member
אם את בקטע של מחטב בלי כתפיות

אז לכי על המכנסון, כי אז לא בעיה להוריד אותו, הוא כמו מכנס גזרה גבוהה, אבל אם את רוצה מלא כולל החזה / כתפיות, זה לא נוח..

מחטב

אני חולת מחטבים מבחינתי הם נוחים לי וגם הבגדים יושבים הכי טוב על הגוף

לדעתי דווקא מחטב מכנס
יש מחטב שאני ממש אוהבת של טריני וסוזאנה המדהימות שהוא מעולה
אני אישית מעדיפה מכנס למרות הבעיתיות בשירותים כי בשבילי הוא מונע שפשפות בין הרגלים (נושא כואב לבנות מלאות פלוס כמוני מידה L-XL)
אולי ניתן למצוא מחטב עם כפתורים מתחת כמו שיש לתינוקות במכנסים וזה יכול למנוע.

yeela10

New member
בדיוק חשבתי על נושא המכנס

שמונע שפשפות, אז אני רואה שאני בכיוון הנכון.

תודה

דרך אגב גם לנושא השפשפות יש פתרון

בימים שיש לי שמלה קצרה ואני הולכת עם מחטב תחתון אני משתמשת במשחה שמיועדת לשחינים
כרגע אין לי את השם שלה אבל אני אוכל לרשום אותו שאני אהייה בבית
היא מאוד עוזרת אם תעדיפי מחטב תחתון
יתרון למחטב מכנס זה כמו שאמרתי השמלה נראית יותר טוב על הגוף.

Bing1000

New member
זה מה שקורה כשמנסים לענות מהאייפון

אז ננסה שוב..

היי
מניסיון שלי, מחטב חצאית הוא פחות נוח וגם אותו את צריכה להוריד כדי ללכת לשירותים (יש לו סוג של תחתון מתחת) כך שבכל מקרה הייתי הולכת על מחטב מכנסיים. שימי לב שאת קונה אחד ללא תפרים בכלל. אני רכשתי אחד בגק קובה, הוא מעולה אך יקר בערך 550 ש״ח, התברר לי שיש לו תפר מאחור וניתן היה לראות אותו. החזרתי את המחטב וקניתי אחד אחר של גלית לוי ב200 ש״ח במשביר לצרכן, ללא תפרים. במחטב של גק קובה הייתה אפשרות לתפוס אותו באמצעות כתפיות שמחוברות לחזיה, במחטב של גלית לוי אין אפשרות כזו אך בכל מקרה שני המחטב עם מגיעים לפס החזיה
בהצלחה

yeela10

New member
האם מחטב ללא תפס לחזיה

לא יתגלגל למטה ?

אני אבדוק את המחטבים עליהם המלצת. גם המחיר טוב.
ומה באמת עושים אם חלילה אהיה אמיצה וארצה ללכת לשירותים ??

Bing1000

New member
אני חושבת שזה קצת קשה אבל אפשרי

ולגבי התגלגלות המיטב, יש פס סיליקון שאמור להשאיר אותו במצבו והחזיה אמורה בכל מקרה להתלבש על הסיומת של המחטב. בכל מקרה עוד לא ניסיתי אז לא יכולה לומר בוודאות, רק אוסיף שמבדיקה מקיפה - איו לגק קובה מחטב ללא תפרים לגמרי, גם לדגם שמתיימר להיות ללא תפרים יש שני פסים בישבן.. שימי לב :)

lanit

New member
לעניין ג'ק קובה

מדדתי שם מחטבים, מצאתי אחד שרציתי.
נכנסתי לאתר של maidenform, מצאתי את המחטב באחוז מזערי מהמחיר שרצו בחנות, והזמנתי דרך mustop (או tnt global shop או shipyto או אחד אחר שיש) לארץ. סה"כ שני מחטבים + שילוח עלו 80 דולר. כן כן, אותם מחטבים שעולים 400-500 ש"ח למחטב בג'ק קובה...

lanit

New member
אגב2

1. שווה להכנס לאתר של maidenform דרך האתר הזה והרשמה בו- יש cash back של 6% מסך הרכישה.
גילוי נאות: ההרשמה היא דרך הלינק שלי, ומזכה אותי בסכום סימלי עבור ההפניה.

2. לפני הכנסת ההזמנה, שווה להריץ בגוגל חיפוש: maidenform coupon. יש אתרים שמרכזים כל מיני קופוני הטבות- כמו שילוח חינם בארה"ב או אחוז הנחה נוסף על המחיר. שווה לבדוק.

MineSweeper

New member
יכולה לתת קישור למחטב?

בכלל איזה סוג זה המחטב המהולל של ג'ק קובה? תודה!

lanit

New member
המחטבים של ג'ק קובה הם

חברת Flexees®
כמובן שהמחטב המתאים תלוי בגוף. קניתי, למשל, מחטב למותן, אבל אז גיליתי שאצלי מחטה כזה דוחף את השומן לאזור האגן ולא יושב כ"כ טוב, ועדיף עבורי מחטב מלא יותר- מקו החזיה ועד אמצע הירך (ועדיף מכנס, כי חצאית מתגלגלת מעלה אצלי).
לכן מומלץ כן לבדוק בארץ, בג'ק קובה או חנות אחרת שמייבאת אותם (אם יש), ורק אז להזמין.

למעלה