בדוק את ההונדה PCX.
הוא באותה קטגוריה, פחות או יותר של אלו שציינת.
הוא יפני כמו ה-XMAX, פחות או יותר בגודל של ג'וירייד 125 (ולדעתי מרגיש יותר יציב ממנו), פחות כבד מהג'וימקס ובשורה התחתונה מדובר בהונדה.
יש לו גם מנגנון כיבוי מנוע ברמזורים שגם בלעדיו הוא חסכוני מאוד בדלק - אני מגיע ל-38-39 ק"מ לליטר (למרות שאחרי בדיקות חוזרות ונשנות התרומה של מנגנון הכיבוי לחיסכון בדלק היא שולית - אולי 10 ק"מ למיכל דלק. החסכון הוא כנראה בזיהום אויר).

הדבר היחיד שהייתי משנה בו זה מחליף מיד את הצמיגים המקוריים (אם אתה קונה חדש) בצמיגים של מישלין או משהו בסגנון.
פשוט האחיזה של הצמיגים המקוריים זוועתית. אחרי שהחלפתי למישלין זה הרגיש כאילו החלפתי כלי..

ואם כבר מדברים על הונדה, מילה טובה על המוסך המרכזי שלהם בת"א (וכולי תקווה שזה לא רק שם אלא בכל מוסכי הונדה).
העברתי את הכלי טיפול 8000 לאחרונה.
כשעה אחרי שהכנסתי אותו למוסך, התקשרו ואמרו שזיהו בעיה באחד המיסבים על הגלגל האחורי וצריך להחליפו.
התיקון בוצע כשבוע לאחר מכן, על חשבונם במסגרת האחריות.
לפני כשבועיים באחד הרמזורים, אמר לי רוכב שנשרפה לי הנורה האחורית.
למחרת ביקרתי אצלם שוב והנורה הוחלפה ללא עלות.
במסגרת הטיפול נשאלתי אם החלפתי את הצמיגים אצלם ואמרתי להם שלא כי הם דרשו 300 ש"ח יותר מזיתוני.
הבחור שם, לא זוכר את שמו, נדמה לי ארתור, אמר לי שכשאצטרך להחליף אותם שאדבר איתם קודם כי הם תמחרו מחדש טיפולים וחלפים. הנושא ייבדק בבוא העת
אולי השירות שקיבלתי קשור לכך שהכלי עדיין באחריות אבל ההרגשה שלי שזה לא רק זה.
ההרגשה היא שפשוט יש מודעות לשירות טוב. רק שימשיך כך.