דילמת ה-125 ממשיכה..

dinarom

New member
דילמת ה-125 ממשיכה..

לאחר שרכבתי על הדיאלים, התרשמתי מקטנוע מעוצב ויפה אך כבד ביותר ואינו מאיץ כפי שציפיתי... הגוי מקס 125 ממש נוח, מאיץ יפה ויציב... וכעת נכנסו 2 חברים נוספים שברצוני לבדוק איתכם.. הx max של ימאהה שחוץ מטיפולים ממש יקרים וזלילת דלק הבנתי שהוא המומלץ ביותר בקטגוריה... וראיתי גם פיאגו' אקסאיבו 125.. מה אתם אומרים?

anigodin

New member
בדוק את ההונדה PCX.

הוא באותה קטגוריה, פחות או יותר של אלו שציינת.
הוא יפני כמו ה-XMAX, פחות או יותר בגודל של ג'וירייד 125 (ולדעתי מרגיש יותר יציב ממנו), פחות כבד מהג'וימקס ובשורה התחתונה מדובר בהונדה.

יש לו גם מנגנון כיבוי מנוע ברמזורים שגם בלעדיו הוא חסכוני מאוד בדלק - אני מגיע ל-38-39 ק"מ לליטר (למרות שאחרי בדיקות חוזרות ונשנות התרומה של מנגנון הכיבוי לחיסכון בדלק היא שולית - אולי 10 ק"מ למיכל דלק. החסכון הוא כנראה בזיהום אויר).
&nbsp
הדבר היחיד שהייתי משנה בו זה מחליף מיד את הצמיגים המקוריים (אם אתה קונה חדש) בצמיגים של מישלין או משהו בסגנון.
פשוט האחיזה של הצמיגים המקוריים זוועתית. אחרי שהחלפתי למישלין זה הרגיש כאילו החלפתי כלי..
&nbsp
ואם כבר מדברים על הונדה, מילה טובה על המוסך המרכזי שלהם בת"א (וכולי תקווה שזה לא רק שם אלא בכל מוסכי הונדה).
העברתי את הכלי טיפול 8000 לאחרונה.
כשעה אחרי שהכנסתי אותו למוסך, התקשרו ואמרו שזיהו בעיה באחד המיסבים על הגלגל האחורי וצריך להחליפו.
התיקון בוצע כשבוע לאחר מכן, על חשבונם במסגרת האחריות.
לפני כשבועיים באחד הרמזורים, אמר לי רוכב שנשרפה לי הנורה האחורית.
למחרת ביקרתי אצלם שוב והנורה הוחלפה ללא עלות.
במסגרת הטיפול נשאלתי אם החלפתי את הצמיגים אצלם ואמרתי להם שלא כי הם דרשו 300 ש"ח יותר מזיתוני.
הבחור שם, לא זוכר את שמו, נדמה לי ארתור, אמר לי שכשאצטרך להחליף אותם שאדבר איתם קודם כי הם תמחרו מחדש טיפולים וחלפים. הנושא ייבדק בבוא העת

אולי השירות שקיבלתי קשור לכך שהכלי עדיין באחריות אבל ההרגשה שלי שזה לא רק זה.
ההרגשה היא שפשוט יש מודעות לשירות טוב. רק שימשיך כך.

ch561

New member
מצטרף להמלצה על המוסך הראשי שלהם

בעבר התלוננתי רבות על מחיר הטיפולים המוגזם ששלמתי במוסך המרכזי של הונדה (כאן למשל: [URL]http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=788&MessageId=171342561#171327513[/URL])
אבל לאחרונה נושבת רוח חדשה בהונדה אופנועים, ומחיר הטיפולים סביר מאוד (יחסית לדו"ג, אין מקום להשוואה לרכב).
מחיר הטיפולים ממש ירד ובלא מעט אחוזים.

בקשר לאותו הבחור, שמו גרגורי (אם אנחנו מתכוונים לאותו אחד) והוא באמת איש שירות ממעלה ראשונה. והכלי שלי ממזמן לא באחריות.
בהחלט לקחו את נושא השירות שם כמה צעדים קדימה.

ch561

New member
תומר, לא רק אליו

גם למנהלים.

גרג הוא באמת מישהו שהונדה צריכה לשמר במערכת.

פרארי1

New member
הימאהה והפיאג'ו, יחד עם ההונדה SWING, הם הטופ של הקטגוריה

חזקים, נוחים, מפנקים ומתנהגים היטב.
הם כמובן יהיו יקרים יותר בקניה, באחזקה הימאהה יקר מאד, הפיאג'ו פחות עקב מרווחי טיפולים גדולים יותר.
מסכים עם אלה שהמליצו על ה-PCX, גם הוא יופי של אופציה.

למעלה