דילמות

דילמות

אני רווק מזה זמן מה ואני מחפש כבר קשר רציני, וגם נרשמתי בכל מיני אתרי היכרויות כל פעם ששואלים אותי איך אני נראה אני לא יודע איך לתאר, כי לומר צבע שיער, עיניים וכו לא ממש נותן תמונה אמיתית של המראה. הרבה אנשים אומרים לי שאני נראה כמו רן דנקר, וכאן יש לי 2 שאלות: 1. האם זה מחמאה? כי אני לא בטוח שהוא נראה חתיך, אולי בגלל שאני גבר וקשה לי להסתכל על גברים בצורה הזו (אני מצרף קישור לתמונות שלו כדי שתחוו דעתכם) 2. מכאן, אני שואל, האם זה בסדר לומר את זה לבחורות? זה אתי? לגיטימי לומר שאני מזכיר אותו?

evilihi

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

רן בהחלט חמוד
, אבל לא הייתי מזכירה את זה כדי להתחיל עם בחורה. לא יודעת, לי זה היה מראה על שחצנות קמעה אם הייתי שואלת מישהו איך הוא נראה והוא היה אומר לי מזכיר את רן דנקר. מצד שני, אני מאלה שלא ממש שואלים מישהו איך הוא נראה

מותר לי

New member
אם זה מחמאה או לא?

תלוי את מי אתה שואל... מי שאוהב את המראה שלו יגיד שכן, ומי שלא אוהב- יגיד שלא... כמה פשוט, הא?
ולגבי אם זה בסדר לאמר לבחורות או לא- ממממ..... הייתי מציעה לך לשלוח תמונה במקום להגיד את זה כשהבחורה תגיד "יו! אתה דומה לדנקר!" זה ישמע הרבה יותר טוב מאשר שתגיד "אני דומה לדנקר" אם אתה תגיד את זה זה ישמע לא טוב, והייתי אומרת אפילו שזה נשמע קצת גאוותני אם היא תגיד לך- זאת מחמאה, ואם לא תגיד לך- אז היא לא חושבת שאתה דומה לו
אלו היו שני הגרוש שלי בנושא

טל205

New member
יו איזה חמוד

ולי תמיד אומרים שאני דומה לנועה שחר....... יש למשהו קישור לתמונה של נועה?? ואני מזה בדילמה מזה שהיא דומה לי... זה לא פייר שהיא מפורסמת ואני לא... מה אתם אומרים? כדאי שאומר לבנים שנועה שחר דומה לי או שהם לא אוהבים בלונדיניות....,.. (הכל בהימור חביבי)

nightsong

New member
היי לכולם:) תראה...

קודם כל , להציג את עצמך בתיאור כדומה למישהו, זה די להגביל את הבחורה, לקבע אותה לדיעה עוד לפני שהיא הספיקה להסתכל על תמונה שלך... אני גם בעד לשלוח קודם כל תמונה! ומה אם היא לא אוהבת את דנקנר, אבל כן תאהב את המראה שלך?! (זה ביציאה מנקודת הנחה שאתה לא זהה קופי לבנאדם) בקיצור לא היתי עושה זה... (את הנקודה של השחצנות כבר העלו פה). זהו, ואגב- היי לכולם. גם אני חדשה :)

למעלה