דילמות....

רונה1122

New member
דילמות....

היי לכולם
לפני כמה שנים עברנו בארץ תהליך מאכזב שבו הפונדקאית נטשה לאחר 3 החזרות ....הפסקנו את התהליך הארוך היקר והמתסכל.
נשארו לנו 4 עוברים ואני שוקלת להתחיל תהליך בחול. העיניין שאני כבר בת 44 ויש לי שני בנים גדולים.... האם לא מאוחר כבר להתחיל שוב????
האם יש כאן זוגות בגיל מעל 40?
אשמח לתגובות לכאן או לכאן.
תודה מראש

מירבי*

New member
תהליך חדש

השאלה הגדולה היא אם את מסכימה לשקול תרומת ביציות במקרה שחלילה העוברים האלה שיש לך לא יקלטו.
אם כן, אז למה לא ללכת על זה, אם בוער בך הרצון לילד נוסף שום דבר לא צריך לעצור אותך.

בהצלחה

מעל 40

הי רונה,
מאוד מבינה את ההתלבטות שלך.
לאחר הרבה טיפולים לאורך מספר שנים, אני נמצאת לפני פונדקאות, ואחת השאלות שמעסיקות אותי הכי הרבה, באופן מפתיע - כי מה השתנה מלפני שנה-שנתיים, זה הגיל. החל מהכוחות שיש לי היום לעומת פעם לגדל תינוק, ו (בעיקר) עד למחשבה עד איזה גיל אהיה שם עבור הילד שאני רוצה להביא לעולם והאם זה 'הוגן' מצידי.
כואב לי לא מעט העניין, אבל החלטתי שכמה שנים לכאן או לכאן - זה לא מה שיעשה את ההבדל, וכל החששות לא מצליחים באמת לגרוע מהרצון העז להביא אח לילד שלי שכבר לומד בבית ספר. אני חושבת שהיום השונות הרבה במבנה המשפחתית, עושה קצת קל יותר היום לעומת פעם בהחלטה מסוג זה.
ברור לי אגב, שהעניין הזה ילווה אותי בהמשך ולא ייעלם, רק העוצמות ייקטנו, בדיוק כפי שהפונדקאות עצמה תשאר ברקע כל הזמן. זו החבילה שלי ואיתה אתמודד...

למעלה