דילמות של שמנה

דילמות של שמנה

היי לכולם אני קוראת כבר בערך... ממממ מאמינה כ 6 שנים. לפעמים פחות לפעמים יותר תלוי באיזה תקופה... החיים עוברים להם... ואני משמינה, מרזה, ותמיד עם ההשמנה חוזרים כל הבלאגנים במוח, שאני לא יודעת, עדיין, אחרי ככ הרבה שנים איך להתמודדץ אני אפילו לא יודעת למה אני כותבת- אני די יודעת את התשובות הרציונליות אבל בכל זאת רציתי אולי רק לשתף ואולי שתחזקו אותי כי רק המקום הזה יכול להבין מאיפה אני באה. הסיפור שלי להיוםהוא סיפור נושן וידוע שהיה הרבה פעמים בפורום... אז ככה: הפייסבוק השתלט גם לי על החיים, יצא לי להכיר שם מישהו- שמבחינת הנתונים היבשים הוא בדיוק אבל בדיוק מה שאני מאחלת לעצמי מאז ומתמיד. דיברנו ... הרבה.... ויש חיבור. כמו שידוע בפייס בוק אין אנונימיות- אפשר לראות שם את כל החיים- תמונות, חברים הכל חשוף. עכשיו אחרי הרבה זמן צריך להפגש...ולמרות שהוא ראה תמונות ואני לא זוכרת איך מתגברים על כל הקולות בראש: מה אם הוא יתבייש בי? מה אם הוא לא יוכל להמשך אלי? מה אם הוא יתאכזב נורא? איך הוא יכול לאהוב ולהמשך לקוטג' שמתפס לי על התחת כשסביבו יש רק את הגבעוליות שהן לא פחות מענינות חכמות ממני? אני עדיין לא מבינה איך מישהו כמוהו שיש לו ככ הרבה אפשויות יבחר להיות עם מישהי עם תיק- תיק פיזי ונפשי בגלל שאני שמנה ואני מצידי ללא קשר אליו- נמאס לי מההרגשות האלה... נמאס שהחיים עוברים ורק כשאני רזה אני מצליחה להיות מאושרת. רק כשאני רזה אז יש לי ככ הרבה אופציות- גם חברתיות בלימודים בעבודה. נראה כי כל הדלתות פתוחות בפני אבל אז כשאני חוזרת למצב צבירה שמן- אני לא יודעת איך לאכול את החיים איך לחיות בצורה מלאה ובלי להרגיש שאני סוג ד'. אז אולי אני כאן שתזכירו לי. תזכירו לי איך ללכת ברחוב בראש מורם. איך לצאת לדייט הזה, שאני ככ רוצה, בלי לחשוב שאין לזה סיכוי. אני מדברת עכשיו מהמקום הכי נמוך- ממקום שאני מרגישה שהשומן לא רק עוטף לי את הגוף אלא חוסם לי את המוח. אני שוב באותה נקודה שאני אומרת שאין לי סיכוי להיות שמנה ולמצות את כל הפוטנציאל שיש לחיים להציע לי. נמאס לי מהנקודה הזאת- אבל לא יודעת איך. מבקשת קצת מהכו שיש פה... אפשר?

וואו

אני כל כך מזדהה. תחושת הנמאס. תחושת התקווה שכמעט ולא מעיזים לתת לה ביטוי. האכזבות. החסימות. יצאתי עם עשרות בחורים ותמיד תמיד יש תחושה של פחד. מה אם..? ואם...? אבל... אולי בכל זאת...? והמון אכן אכזבו. ואולי זה עוד יותר עודד אותי לצאת לפגישות תמיד עם תחושה של, נו זה בטח לא ילך. כי ככה פחות מתאכזבים. אבל חייבים חייבים להמשיך ולנסות. אחרת (כפי שאני מגלה על עצמי בימים אלו ממש) נחיה לנו בעולם של פנטזיה בו הגברים חולים על שמנות, כל גבר הוא פוטנציאל, אנחנו הכי מקובלות בעולם ופשוט.. כל דבר יכול לקרות. בעידן האינטרנט, כל חיינו הפכו וירטואליים. מתכתבים במקום להרים טלפון, מקבלים אימייל במקום מכתב מוחשי שניתן למשש ביד, כל מאגרי המידע נפרסים לפנינו בקליק במקום ללכת ולהשקיע מול הרי ספרים ישנים בספריה, אפילו חיבוק כבר אפשר לשלוח דרך המחשב! אני אומרת- די, מספיק! בוא ננסה לצאת ולחוות קצת יותר את העולם. בוא נלך ברחובות הממשיים בראש מורם במקום להסתתר מאחורי מסכים. בוא נצא לדייטים בלי לפחד! תתלבשי בבגדים הכי כיפיים שלך, תתאמני על פרצופים מפתים מול המראה, תרגישי הכי נחשקת בעולם ולכי עם ראש מורם- פיזית- בלי להסתכל על המדרכה. לא רוצה אותך- בעייתו. ההפסד כולו שלו. את הכי מוצלחת בעולם ואם הוא לא מעוניין, יש לו בעיה רצינית ואת לא רוצה אותו גם ככה. (אגב, אני מוצאת שלעיסת מסטיק- כולל פצפוץ בלונים- ממש עוזר לבטחון העצמי שלי. מסטיק ומשקפי שמש. אף אחד בעולם לא יכול עלייך.) לכי בבטחון ותני צ'אנס. לעולם אין לדעת מה יקרה. בהצלחה!!

תחשבי חיובי את הכי שווה שבעולם ותשכנעי אותו.

היי שלמה עם עצמך וחשבי על עצמך באופן חיובי הלבוש מהווה את כרטיס הביקור שלך הדגישי בהופעתך את החלקים המחמיאים בגופך .לבשי רק בגדים המחמיאים להופעתך והפכי כל יתרון מינימלי להופעה מקסימלית .המנעי מלהיות "קורבן אופנה" .

micka lewinsky

New member
נשמה יקרה

נשמה יקרה, מצחיק שאת היא ההודעה הראשונה שאני קוראת בפורום הזה עם הצטרפותי... למעשה החלטתי לבחון שוב את הפורום מאותה הסיבה שאת מתארת כרגע, איך לאהוב את עצמי למרות השומן, וזה לא סתם שומן, זו הסגפנות שגזרתי על עצמי, המכלאה שלי, הנפש שלי כלואה שם עמוק בפנים ומתייסרת. גם אני - כמוך, סכיזופרנית לתקופות, אדם שמח ופורח במשקל נוצה או כבוי ודיכאוני כשהמורפו- קורפו מאבד צורה. וגם לי דיי נימאס מאומנות ההימנעות, זה מעייף ומרוקן מכל סיכוי לטיפת חיות ושמחת חיים. אדבר בשמי כרגע כי אין לי מושג עד כמה את מחמירה עם עצמך (למרות שמן הכתוב עולה שעד מאוד), אבל על עצמי אני יכולה להעיד שאני מתנתקת מכל טיפת נשיות, לא מנסה למצוא בגדים הולמים, לא מביטה במראה, מתעלמת מעצמי, כאילו אני לא קיימת כאישה, מסתגרת, נבלעת לי בעולמות אחרים של ספרים, אינטרנט, סרטים, מוזיקה, לימודים, ובחברה - רק כשאין ברירה (בכל זאת יש עבודה, לימודים, ומה לעשות צריך לפעמים בכל זאת לפגוש כמה חברים) אני סתם מבקיעה החוצה סוג של אדם מכני שמתפקד על טייס אוטומט מאובנת וחסרת רגשות - רק שייגמר ואוכל לחזור הביתה. לא ארחיב על עצמי עוד, זאת אעשה בהזדמנות עם הזמן אולי, אבל רציתי לשתף אותך בהחלטה שקיבלתי, והיא שאולי בכדי לאהוב את הגוף שלי אני צריכה להתחבר אליו. ולדעתי אין חיבור יותר טוב מלהרגיש אותו. ניתן להרגיש את הגוף בעיקר על ידי פעילות פיזית. במסגרת הדיאטות הרבות בחיי ניסיתי סוגים שונים של ספורט, כולם בלי יוצא מן הכלל עשו לי טוב, אבל תמיד רציתי תוצאות, ומה שלא עשיתי אף פעם לא הספיק, תמיד רציתי לשרוף עוד ועוד, ולרדת עוד ועוד, וגם שניראיתי טוב הרגשתי שמנה. אני חושבת שבעיקר התמכרתי לספינינג, אבל אני יכולה להגיד לך היום שאני שונאת את הקרביות הזו שכיתרה אותי בכל פעם שהלכתי לשיעור כזה. זה לא בא מהנאה, אלא רק לשם המטרה, אפילו שמתמכרים באיזשהו שלב. וכמובן מכיון שאני בנאדם טוטאלי, אני מתמכרת ולא צורכת באיזון, מגזימה ובסוף נישברת ולא מתמידה. כי החיים שלנו מורכבים מעוד כמה דברים חוץ מהמכון. אני יכולה להגיד לך שסקס טוב עושה ניפלאות, אבל אני נמנעת כשאני משמינה כך שזה לא רלבנטי, מה שכן, החלטתי הפעם ללכת לנסות כל מיניי סוגים של יוגה-פילאטיס. אולי ממקום של רוגע יבוא האיזון.... אני לא יודעת, אני מתכוונת לנסות, אשמח לשתף אותך בהמשך בחוויותיי ולהמליץ בהתאם. מה שחשוב בעיניי הוא העיקרון של להתחבר לגוף, להרגיש אותו, ללמוד להקשיב לו ועל ידי כך לאפשר לו לתגמל אותך חזרה. אני מנסה גישה חדשה, גישה של איזון ממקום רגוע ואוהב, בלי מלחמות ובלי מאבקים אבל עם מחוייבות אחת עליה לא מתפשרים - להקשיב לגוף ולהתחבר אליו מחדש. אני מאמינה שההתאהבות הזו בגוף תביא אותך למקום שלם, לא משנה אם שמנה או מלאה או ממוצעת או רזה, את תאהבי את עצמך בכל מצב צבירה. אני מאחלת לך להגיע לך לאיזון שלך, ובהצלחה עם הבחור. מכל הלב :)

עופר 123

New member
../images/Emo24.gif

שוקולית, גברים, למרות שהם קצת מתוסבכים, עובדים בשיטה פשוטה למדי: את בחורה מעניינת? (רמז: כן) את בחורה שיש לה מה לתת? (רמז: כן) הוא נמשך אליך? (רמז: יש תמונות בפייסבוק, אז לפחות חזותית - כן) עברת את המכשולים הללו - אז הכל בסדר
. אין שום סיבה שיתבייש בך, אין שום סיבה שיתאכזב, בטח לא בגלל שהשמנת. אם הוא יהיה איתך, זה בגלל כל כולך, לא בגלל המשקל (ואולי דווקא בגללו). בקשר לאופציות שיש לשמנים, עינייך הרואות, הפורום מלא בשמנמנות ושמנמנים בתפקידים מקצועיים מעניינים, בעלי תארים אקדמיים, ובלי עין הרע - עם קשרים חברתיים לרוב. זה אומר שלא המשקל הוא זה שמונע את כל אלו, אלא משהו אחר. המשקל שלך לא באמת חוסם הצלחות בכל המישורים, וזה לא משנה אם את בתקופה רזה או שמנה. היחידה שעומדת בפני שוקולית בדרך להגשים חלומות היא... שוקולית בעצמה. הגיע הזמן שתתפסי אותה לשיחה ותבקשי ממנה לא להפריע לך להיות מי שאת רוצה להיות, בלי קשר לכמה את שוקולת
.
עופר נ.ב - איך קרה שלא הצטרפת לקבוצה שלנו בספר-פנים? מחדל, ממש מחדל....

למעלה