דילמה!

דילמה!

פיתחתי רגשות כלפיי קולגה שלי הקטע הוא שאני בת 18 פחות או יותר והיא בסביבות תחילת ה 30.... היא נשואה + ילדים. והקטע הוא שאני מרגישה שהיא מרגישה כלפיי משהו וגם אני כלפיה אבל זה כלכך התחלתי ואני מפחדת שזה רק אני שמתרגמת כל תנועה שלה כאילו היא מרגישה משהו כלפיי כי יכול מאוד להיות שלא,אבל התחושת בטן שלי אומרת לי שכן וזו אפילו תחושה חדה...אז מה אתן אומרות? כדי לי לעקור את הרגשות האלה ואת הניצנים של ההתאהבות הזו כאן ועכשיו כי זה לא יעבוד או שכדי לי לנסות לתמרן את המצב ולכבוש את ליבה? או שפשוט לשבת בצד ולנסות שלא לחשוב עליה כי המצפון שלי הוא כך שאם כן יקרה משהו ביני לבינה זה לא יהיה טוב לה ולמשפחתה.... ומצד שני אני מרגישה שה GAY VIBE אצלה/שלה ממש חזק ושהיא מנסה לפעמים לחמוק ממני ואני ממנה...ולפעמים היא מנסה להתקרב אלי ולשלוף לי מבטים חודרניים כאלה או נגיד היא תסתכל עלי ואז אני אסתכל עליה והיא ישר תביט למקום אחר כאילו שלא הביטה בי. אז מה דעתכם? להפסיק להמשך אליה ולחשוב עליה או להמשיך לחשוב ולפנטז עליה? תודה

רסקול

New member
קולגה?

איפה אתן קולגות? בעיקרון אני נגד רומנים במקומות עבודה, במיוחד כאלה שהם חד-מיניים, אם כי, גם אחרים יש בהם פוטנציאל ענק לתביעות משפטיות מכל סוג. לפנטז, מי מונע?

רסקול

New member
חוק בספר החוקים?

לא, יש כללי הישרדות. ביקשת עצה וקיבלת אותה ואת עוד מתלוננת? לו אני האשה המבוגרת, והיית מתחילה אתי, מייד הייתי מתלונן עלייך אצל ההנהלה, ואפילו אני רוצה מאוד קשר, כי את מאיימת עליי, כי מסוכן להתעסק עם צעירים בגילך, מי יודע מה ההורמונים שלך יעשו מחר = תלונה במשטרה, טלפונים לבעלי ולילדים.. ומה לא?! או תסתכלי על הצד השני ולא רק על עצמך והתשוקה המיידית שלך.

Jo anne

New member
חשבת לקחת ואליום? ואני רצינית.

כי לפי ההודעה שלך אתה נשמע במצב של התגוננות מתמדת וסליחה על הניתוח אבל הריאקציה שלך לא רלוונטית ולא הגיונית. מה הקשר למתלוננת? סך הכל שאלתי אם יש חוק נגד רומנים בעבודה. ואתה ישר פיתחת סרט אימה מהדבר. התשובה שלך ממש לא הגיונית, תסתכל על עצמך לפני שאתה שופט אחרים. תגובות יותר הגיוניות ולא תוקפניות התקבלו בברכה.

Jo anne

New member
זאת אני אגב שכתבה את ההודעה הראשית* ../images/Emo13.gif

רסקול

New member
אני שמח שטרם נפגשת עם

סרטי אימה אמיתיים מהחיים, הלוואי ולא תפגשי, באמת. לתומי סברתי ששאלת את השאלה באירוניה-לעג ולא בתמימות, כלומר, רצית באמת לברר אם יש חוק נגד זה. אז כיוון שאני מבין עכשיו שהתכוונת באמת לשאול שאלה אמיתית - לא אין חוק כזה, אסור שיהיה חוק כזה, אבל ישנם מקומות עבודה שלא מאשרים לבני זוג, בני אותה משפחה לעבוד בהם [בחיי]. קראת בעיתון שעובדי נמל אשדוד רוצים להשבית את הנמל כי לא מאשרים להעסיק בנים שלהם בנמל? אישית, אני נגד רומנים בעבודה, בדיוק בגלל סרט האימה שתיארתי לך, אבל לא רק. אני בעד חלוקה של עבודה/עבודה ובית/בית. מתנצל שהבנתי אותך לא נכון.
+
+

marik

New member
הלו הלו

להירגע!! הוא צודק במאה אחוז. את לא יודעת איך היא תפרש את זה. אולי היא לא בקטע בכלל, וקטע מצידך יעליב ויפגע בה, וכהתגוננות היא תתלונן עלייך. אם היא תרגיש מאויימת ומוטרדת ממך, היא יכולה להגיש גם תלונה במשטרה כנגדך. גם אם היא כן בקטע, הסיכוי שהיא תהרוס את המשפחה שלה, תזרוק את הילדים שלה, והכל רק בשביל להיות עם ילדה בת 18 בקטע שלא ידוע כמה זמן ימשך, ולאן יוביל - זה לא ריאלי. זה לא יקרה. אני מצטער שאני אומר את זה בצורה כל כך בוטה - אבל אם תנסי ותצליחי וזה באמת יקרה - אני ירוץ בעירום ברחובות. ומכאן, שפנטזיות לחוד ומציאות לחוד. תמשיכי לפנטז, תמצאי לך מישהי אחרת - שפנויה רגשית, בסביבות גילך, ושיצא לך מזה מה שאת באמת מצפה מזה. ולא אכזבות וטראומות ופיטורין או אי נעימויות בעבודה. מקווה שלא ביאסתי ושהבנת את הכוונה מאחורי דבריי.

Jo anne

New member
תודה חברים,אשתדל ליישם את דעותיכם

אני כבר מההתחלה ידעתי שכדי ואף רצוי מאוד לשכוח מכל עיניין הפלירטוט במבטים וכל זה,זה באמת לא ריאלי ולא נכון לה ולמשפחתה לפתח איתי רומן או לי לפתח רומן עם אישה שיש לה משפחה משל עצמה. אז באמת אני אפסיק לפנטז עליה ולחשוב עליה כי זה לא שווה לי את זה ואני בכלל צריכה להתרכז בעבודה שלי ולא בה,זה גם ככה סתם מכביד לי על הלב והראש. תודה על התגובות

כן, יש חוקים למניעת הטרדה מינית בעבודה

אבל אני לא מכיר את הנוסח המדויק. לפי מקרי העבר - ניצול תלות עובד-מעביד ע"י צביטה בישבן/הערה סקסיסטית/נשיקה/שליחת תמונה אירוטית באימייל וכו' - כולם נחשבים להטרדה מינית שהיא עבירה פלילית. רק לפני כמה חודשים השר חיים רמון הורשע במעשה מגונה בחיילת שעבדה במשרד שלו ונשלח לעבודות שירות. בנוסף גם העובד המאוים יכול להגיש תביעה אזרחית. היו גם מקרים שבהם רומן הסתיים רע ואז צד אחד האשים את הצד השני בהטרדה מינית. בקיצר, כדאי להיזהר :)

למעלה