דילמה

itaizil

New member
דילמה

היי חברים! אני לא כותב כאן המון.... אבל בכל זאת. השתחררתי לפני 8 חודשים ומיד נכנסתי לשוק העבודה במשרה מלאה עד מאוד. עכשיו, 8 חודשים מאוחר יותר, החלטתי שאני רוצה קצת חופש והתפטרתי מהעבודה (בסוף השבוע אני מסיים בעבודה...) עכשיו אני חשוב מה לעשות בחופש (המבורך). אני אשמח לשמוע רעיונות. אחד הרעיונות שעלו לי הוא לנסוע לעבוד במוצרי ים המלח בארה"ב. מה דעתכם? מכירים מישהו שעשה? ומה הוא אומר? תודה!

silverhawk

New member
עבודה נחמדה

כסף לא רע ואחלה אנשים, אבל אם תופסים אותך אתה בבעיה...

itaizil

New member
זו אכן בעיה...

אבל בכל זאת... זאת נראית לי חוויה מעולה!

itaizil

New member
ברור שיש בזה סיכון

אבל אולי הוא שווה... לא כולם נשלחים לכלא, פשוט בועטים אותם מארה"ב ולא נותנים להם להיכנס למשך 10 שנים. לא נעים! אבל ככל דאני מתעסק בזה יותר ויותר אני מגלה עוד ועוד כאלו שנסעו ולא נתפסו

TriPax

New member
../images/Emo6.gif

זה שאתה שומע על אלה שלא נתפסו, זה רק בגלל שאתה לא יכול לדבר עם אסירים

אז למה לעצור שם?

אתה יודע כמה סרסורים עדיין לא נתפסו? אתה יודע כמה כסף יש בסירסור? וסמים? יו! סמים! תמכור סמים! זה בכלל מלא כסף!

לא שותים, לא מעשנים לא משחקים סנוקר

ממש חסידי אומות עולם. נכון שזה לא חוקי, אבל אל תשים את זה בקנה אחד עם עבירות על החוק שפוגעות בזולת או במבצע העבירה עצמה. אני אישית לא ממליץ להסתכן, אבל הציניות פה קצת מוזרה

LG4

New member
למה שיתפסו אותו?

אם הוא ירשם כסטודנט יגיע להראות נוכחות פעם ב.. לא אמורה להיות בעיה!

itaizil

New member
מה ז"א?

להירשם כסטודנט איפה? ומה ההכוונה להגיע להראות נוכחות פעם ב...?

עבודה זה חופש?

איפה החופש שרצית? סע לטייל, לבלות.. אם להמשיך לעבוד..אבל בארץ אחרת נחשב בענייך לחופש, אז זה אחלה חופש
. זה נשמע מפתה מאוד..עבודה בחו"ל,למוצרים של יממלח.

דם דם

New member
כסף טוב יש

גם סיכון קיים בזמן האחרון שומעים על ישראלים שמנסים להגיע לארה"ב/קנדה/בריטניה כדי "ללמוד" או "לטייל" כשהם בעצם עובדים שם בלי אישור. הבריטים מונעים הרבה מהמקרים, גם האמריקאים לא הכי אוהבים את זה. בקיצור אם יתפסו אותך זה לא נעים שוב זה תלוי, לפעמים הסיכון לא רציני...לפעמים יכולה להיווצר בעיה. לך תטייל, תנוח מעבודה

למעלה