דילמה

פאני10

New member
דילמה

יש לי בת (בת 22). היא מאוד לא נהנית (בלשון המעטה) מהתחביב הזה. גם כשאני מסיימת וממסגרת פאזל, היא עושה לי מין פרצוף מדכא. בהתחלה נפגעתי, אך לאט לאט למדתי להתעלם. ולמרות זאת קשה לי עם הפרצופים שלה. לעומתה, בני (בן 23) יותר מפרגן. לפני מספר חודשים הרכבתי זוג פאזלים (נמצאים באלבום שלי) והיא רצתה שאתלה אותם בחדרה. שמחתי מאוד. היום היא אמרה לי: "אני לא רוצה לבאס אותך, אמא, אבל אני מתכננת לעצב את החדר שלי מחדש, ואני מתכוונת להוריד את הפאזלים. הם לא יתאימו לעיצוב החדש". ממש נפגעתי. לא אמרתי כלום, אבל נפגעתי. מה לעשות איתה?

פאני10

New member
התמונות בחדר שלה הם:

מתוך האלבום שלי - 2 התמונות האחרונות: צללית אישה ובת הים.

*רק אני*

New member
על טעם וריח...

אני לא חושבת שאת צריכה להיעלב, אולי התמונות של הפאזלים לא משתלבות עם הצבעים שהיא מתכננת לחדר ואולי היא תתלהב מפאזלים אחרים.
גם אצלי במשפחה תמיד מעירים לי שאני מבזבזת זמן על פאזלים ואיך יש לי סבלנות וצוחקים עלי. אבל לא פעם גיליתי שבזמן שלא הייתי בבית, הפאזל היה מורכב יותר מהמצב שבו השארתי אותו....

ssyוM

New member
למדתי שלא כולם מסוגלים

"להבין" את התחביב הזה אולי כי בעייני "זרים" התחביב מזוהה עם אוכלוסיה מסוימת . הצלחתי להפנים את זה טוב יותר כשמקס סיפר לי על אחד מהתחביבים שלו
טיסנים . בהתחלה אני מודה הייתי די מופתעת שגבר בגילו "מתעסק" עם טיסנים אך כשראיתי צילומים של הטסות ולאחר מכן אף הצטרפתי אליו להטסות ...ובכן זה שינה ב-180 מעלות את הגישה שלי לתחביב הזה . בכל מיקרה לדעתי מה שחשוב זה שאת נהנית מהתחביב ועל בתך ללמוד לכבד זאת ( מה שלא מחייב אותה לתלות אותם בחדרה ).

למעלה