דילמה

דילמה

שלום לכם אנשי פורום יקרים, אנחנו כבר עשרים וחמש שנים ביחד מתנועת הנוער כחברים , בהמשך בצבא ואחר כך כזוג נשוי עד היום , יש לנו שתי בנות בוגרות מקסימות. שנינו עובדים , אבל הזוגיות שלנו נרדמת , גוססת קוראת לעזרה . "האשמה" כולה שלנו שלי ושל זוגתי כל אחד מאתנו 100% . לא בגידה , פשוט הזנחה ,זלזול יש בנינו שתיקה רועמת , אין שנאה , יש כעס רב ,מן הטלת אשם. איננו מדברים על גירושין אבל זה מצוי ברקע. איך עוצרים את הגלגל. חבל לי להרוס את אשר בנינו , הרי ידענו שנינו ימים טובים יןתר. תודה

mika2

New member
ייעוץ, ייעוץ, ושוב ייעוץ

וואו, יש כל כך הרבה מה לעשות, ולפי מעט תיאורך - יש על מה לעבוד. אז קדימה. פגישה משותפת אצל יועצת מקצועית, (או יועץ), ניעור אבק רציני, פתיחת קלפים, ואולי להתחיל מלהעלות את הנושא בעדינות עם זוגתך. עצם הדיבור יהיה קצה חוט להתעוררות. ושיהיה בהצלחה !

לא הייתי ממהרת ליועץ.....אבל.

אם הדבר כל כך ברור לך, נראה לי שאולי מחצית הבעיה נפתרה. לכן אני חושבת שאתה צריך להעלות את הנושא בפני זוגתך. יכול להיות שהיא מרגישה כמוך אבל העדיפה לשתוק. לדעתי רצוי וכדאי לשוחח על הנושא...הרי היה לכם הרבה במשותף, וימים טובים יכולים לחזור...צריך רק לעבוד על זה. לדעתי אתה יכול גם לנסות ל"הבעיר" מחדש את מה שהיה ביניכם, תנסה ליזום דברים.....הילדות בוגרות...אין תירוצים... קחו את הזמן...צאו לבלות...סרט...הצגה...מסעדה...טיול רגלי.... (גם בימים מטורפים אלה).... ב ה צ ל ח ה

arimer

New member
חוויה זוגית

אהלן... פירסמתי בפורום הזה הודעה לגבי טיפול זוגי אלטרנטיבי שאנחנו עושים. אנחנו זוג שמטפל בזוגות. הגישה שלנו משלבת היבטים פסיכולוגיים עם הרבה עבודה על מיניות, גוף ורוח. הטיפול כולל גם עיסויים משותפים, שיחות על הבעיות, התחברות אל המשותף לכם וניסיון מאד גדול לעזור לכם להתחבר אחד אל השני. אם אתם מעוניינים לשמוע יותר ואולי להיפגש איתנו, אתם יכולים לשלוח לנו הודעת תגובה כאן, או לשלוח לנו אימייל: [email protected]אם המילה "טיפול" מרתיעה, את יכולה להשתמש במילה "חוויה זוגית...". להשתמע....

למעלה