דילמה

cowboy69

New member
דילמה

התחלתי לעבוד כמלצר בבית קפה ממש נחמד ליד הבית שלי אתמול- עוד דרך להרוויח כסף בזמן הלימודים. המקום עצמו חמוד, מרחק 5 דקות הליכה ברגל מהבית, הבוסים בסדר, נראים נסבלים, והעבודה עצמה מסתדרת לי כי היא לא עמוסה מידיי אך גם לא משעממת מידיי וזה מסתדר לי עם השעות באוניברסיטה. אך נתקלתי בבעיה שגורמת לי להתלבט לגבי העבודה הזאת- אחד מהמלצרים, בחור שעובד שם מס' חודשים הוא קרצייה לא קטנה, מסוג האנשים שחושבים שאם הם עובדים תקופה במקום הם כבר "חצי בוסים"- הוא בן אדם בלתי נסבל של ממש והוא עובד שם כמעט כל יום (ולכו תדעו, אולי יקדמו אותו להיות שם אחראי משמרת בקרוב-זה יכול להיות נורא), נותן הוראות כאילו שהמקום שלו ואני לא חושב שאסבול אותו. אך מצד שני, עבדתי שם רק יום אחד ובלי הבן אדם האפסי הזה, המקום נראה בסדר. אני בדילמה, מצד אחד אני רוצה לעבוד במקום הזה וצריך להתמודד בחיים עם אנשים פחות נחמדים בחיים, אך מצד שני, הרוגע הפנימי, השקט הפנימי והבריאות שלי חשובים לי יותר...אשמח אם יש לכם רעיונות בשבילי...

תסנן!

כל פעם שהוא קצת ירים ת'אף שלו..עליך או בכלל..פשוט תתעלם. תגיד לעצמך בלב "הוא לא שווה את המחשבה שלי עליו!"... תמשיך הלאה כאילו הוא אוויר..תהנהן בראש כאילו איכפת לך..אבל בלב תצחק! אפילו תעשה עליו צחוק בלב! תחקה אותו בשקט...תעשה ממנו צחוק.... ובכללי...קח את החיים בקלילות! הכל שטויות! הבל הבלים....

r a a a m

New member
אני חושבת

שהוא לא שווה לך להפסיד מקום שכ"כ מתאים לך.. תחשוב מאיפה נובעת כל ההתנהגות הזאת שלו, אני משערת שמחוסר בטחון היסטרי... גם אני עובדת במקום עם אנשים מדהימים ובוסית מדהימה עוד יותר אבל יש אחת שיחסית מקבילה אליי שגם מתנהגת כאילו אני הפועל השחור שלה... ואני מודה- זה לא קל בכלל להבליג ולעבור הלאה, אבל כשאני עושה את החושבים שלי של זה כנגד שאר התנאים בעבודה (סביבתיים וחומריים)- אני ממש ממש לא מתכוונת להפסיד אותם בגלל אחת שמה שעושה לה את זה בחיים זה להתעלל בי... אגב- תאמין לי- זה יחשל אותך לדברים שלא תאמין בחיים...

למעלה