דילמה

shikshok

New member
דילמה

האם ילד להורים גרושים צריך לדעת שהוריו לא מסכימים בעניינים כלכליים וריגשיים או שצריך להסתיר זאת ממנו... דוג' הילד שלי ביקש מאבא שיקנה לו משהו לשימוש בבית שלו ושל אבא... אבא אמר בקש מאמא... עלות 100 שח... האם עלי לקנות ובכך להעביר מסר שגוי? או לאמר לילד שמה שהוא צריך בבית של אבא עליו לבקש מאבא.... זה נראה לי עניין קצת יותר מסובך ממי קונה וכמה עולה - זה באמת משהו עקרוני יותר של איך להציג את הדברים - אמא תקנה הכל והעיקר שאתה תחשוב שככה זה צריך להיות ותחשוב שיש פה הרמוניה. או שיהיה ברור שמה שצריך מאבא אבא צריך לקנות. סתם לרקע הכללי - אבא שלו בונקר - משתמש עם כסף רק להנאותיו הפרטיות , מסרב לתת אגורה על הילד וזה לא מאז הגרושין - זה בכלל. וזו אחת מכמה סיבות שנפרדנו. ומצד שני אני - אם משהו ממש חשוב לילד ולא עולה סכום ענק אני קונה - למשל הוא רוצה פליסטיישן את זה אני לא קונה, אבל רוצה בובה שעולה 40 כן אקנה. וגם זה אני מניחה לא 100 נכון.

my sunshine

New member
כסף

חושבת שהענין כאן הוא מעבר לכסף. יש כאן את ההתנהלות שלך ושל האבא. והילד אינו צריך להיות מעורב בזה. הכל שאלה של איך אומרים את זה. את יכולה למשל לומר שאת קונה לו את זה וההוא ואת מה שהוא מבקש אינך יכולה לקנות. להסביר בצורה נעימה ובוגרת ללא האשמות/הוכחות.

לדעתי....

את צריכה להסביר לבונבון שלך שאת ואבא כבר לא חיים ביחד ולכן אתם גרים בבתים שונים ומקבלים החלטות שונות. אצלך בבית תני לו ככל שידך משגת ותסירי לו שאמנם את לא מסכימה לפעמים עם השיקולים של אבא אבל אילו הבחירות שלו וההחלטות שלו. אני מבינה שזה דיי אבוד אבל נסי בטיפטופים או בדרכים שאת מכירה לנער את האבא לא בנוכחות הילד.

תלתלית3

New member
וכוח נצחי

עשי מה שטוב לילדיך ולא משנה מה הוא עושה. אם הילד אצלו, שיבקש מאביו. אם הילד אצלך שיבקש ממך.

ערסlight

New member
דילמה

לא באמת יש דילמה. תקני מה שאת רוצה או מבינה, אל תקני מה שלא. [שיקולים עניניים]. על תתערבי במה שגרושך קונה או לא... ובא לציון גואל.

למעלה