דילמה

פאני10

New member
דילמה

יש לי בעייה קטנה: אני מרכיבה פאזלים בטירוף ונהנית מכל רגע. יש לי הרבה זמן פנוי (אני גמלאית). התחלתי לפני כחצי שנה, ומאז אני מכורה. עד כה הרכבתי כ-10 פאזלים בני 500, 1000, 1500, ו-2000 חלקים. שניים ממוסגרים ותלויים בחדרה של בתי. אחד - בחדר שינה, שניים נתתי מתנה (עם מסגרת כמובן), אחד (פחיות הבירה) - בחדר של בני. כל השאר מודבקים ומונחים מתחת למזרון של מיטתי. מחכים למסגור. בשבוע שעבר נסעתי לP&M וקניתי עוד כמה פאזלים גדולים. (מחיפה לדיזנגוף סנטר - במיוחד). השאלה היא מה עושים עם כ"כ הרבה פאזלים? ממלאים את הבית בהם, או שמחליפים לדירה יותר גדולה (סתם). יותר מאוחר אשלח גם צילומים של הפאזלים. אני צריכה את עזרת בעלי כדי להעביר את התמונות, וגם אספר על פאזלים מעניינים ומיוחדים שרכשתי. דרך אגב, אני מאוד שמחה שמצאתי פורום עם אנשים שמשוגעים לדבר - כמוני. (למרות שנראה לי שאני הכי מבוגרת - בת 55).

jocie1

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo24.gif

איזה כיף שהצטרפת אלינו.
יש פה עוד משוגעים לדבר עם פאזלים של 2000 חלקים ומעלה, בעצם רוב החברים הפורום. ממליצה לדבר עם האדרים ...במיוחד עם כמות הפאזלים התלויים על הקיר.
נשמח לראות את פאזלים שסיימת. יש מאמרים מומלצים בנושאים שונים כולל מסגור, שכדאי לעיין בהם.

פאני10

New member
תודה

למרות שכבר כתבתי בפורום לראשונה לפני כשבועיים. אני פשוט עסוקה בהכבת הפאזלים יותר מאשר בכתיבה עליהם. מחכה לתגובת האדרים לגבי הדילמה.

../images/Emo24.gif יש בהחלט עוד משוגעים לדבר-

כמוני למשל. אני בשנה האחרונה הרכבתי 2 פאזלים של 2000 כל אחד, את הפאזל התלת מימדי של ניו יורק שהוא 3200 חלקים, ועכשיו אני רבע האחרון של פאזל האסטרולוגיה - 9000 חלקים. ודרך אגב, סתם נסעת עד תל אביב. פתחו סניף של PM לפני חודש בגרנד קניון בחיפה. החנות נקראת פאזלנד, והיא ממש העתק של אחותה בתל אביב. אז תחסכי מעצמך את הנסיעה ועלותה בפעם הבאה
שיהיו לך הרבה פיזולים נעימים בהמשך.

פאני10

New member
יש!!!!!!

לא ידעתי שייש חנות כזו בחיפה. איזה כיף. עכשיו אני אחגוג עליה. עשית לי את היום. תודה.

fireman

New member
ברוכים הבאים!

אני חזרתי להרכבת פאזלים אחרי כמה שנים של קיפאון עמוק. בעבר הרכבתי פאזלים שהתפזרו להם במהלך השנים ורק לפני כחודשיים עשיתי קאמבק קטן וחזרתי לזה. אחת הסיבות היא בית גדול יותר והמון קירות ריקים שצריך למלא. בכדי להכנס לכושר קניתי שני פאזלים, אחד של 2000 והשני של 3000 ולאחריהם אני מתכוון לשבור חזק כלפי מעלה ולקנות פאזל של 18000 בשביל אחד מקירות הסלון המתנשא לגובה של 7 מטרים ויתאימו מאוד לאכלוס פאזל בגודל שכזה (קרוב ל6 מ"ר) שעניין הגיל לא יטריד אותך, זה תחביב שמתאים לכולם, בכל גיל! תהני, ערן.

mgos0911

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אין גיל לנושא ואם תבקשי יםה ממיסי היא תשמחל לפתוח לך אלבום לתמונות של הפאזלים... עברי על הקישורים של הפורום והמאמרים אולי תמצאי שם משהו מעניין... בשמחות

פאני10

New member
איך?

כלומר, מה הכוונה בפתיחת אלבום? איך זה נעשה? בשמחה אעשה זאת, אם אדע איך. יש לי במחשב צילומים של מה שכבר הרכבתי. מצפה להסבר. תודה

fireman

New member
אלבום מבקשים ממנהלת הפורום

לפתוח ואת צריכה להעלות לתוכו את התמונות בהצלחה

האדרים

New member
מקשטים את הבית

אצלנו יש 12-13 פאזלים על הקירות. למזלנו יש לנו מקום: אחד של 2,000 עם מסגרת יפה בסלון, אחד של 500 (שהרכיב אדר-ב) ליד פינת האוכל. פאזלים נוספים במדרגות בין הקומה הראשונה לשניה, שניים נוספים אצל הילדים בחדר והשאר בפינת הפיזול העליונה (פינת משפחה). בנוסף, יש פאזלים נוספים מורכבים שמחכים למסגור, יצטרכו לחכות עד לסיום ה-5,000 (או-טו-טו, רק עוד 4,400 ...) או לכמות נאותה של 1,000 ,שמורכבים במקביל.

פאני10

New member
האדרים, לא השארת לי ברירה

אני כנראה צריכה להחליף דירה. יש לי רק קומה אחת. אבל יש לי תוכנית: בקרוב אני מוסיפה חדר נוסף לדירה. זהו בעצם ממ"ד, שישמש כחדר עבודה. בכוונתי לצבוע אותו בתכלת ולתלות בו הרבה פאזלים של ים, דגים וצמחי ים. בגלל זה אני מרכיבה הרבה פאזלים של ים (יש לי עוד כמה פאזלים בקופסה - מחכים להרכבה). אני אקרא לחדר הזה "האקווריום".

123נעמי

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

כולנו כאן משוגעים לתחביב הממכר הזה ונהנים מכל רגע. בקשר לכמות פאזלים שנאספת הכי טוב זה בסוף ההרכבה לצלם אותו לקרוא לכל השכונה שתראה אותו ואז להרים את הפינה הימנית ולנער כשכל החלקים מנוערים ומופרדים אחד מהשני - להכניס לשקית וחזרה לקופסא
זה היה בצחוק אני מאלו שמפרקים את הפאזל. עכשיו ברצינות את חייבת להחליף לבית גדול יותר עשרה חדרים- מינימום
תמשיכי להרכיב פאזלים אני בטוחה שתמצאי להם מקום ברוכה הבאה אלינו ונישמח לשמוע ממך ולראות את הפאזלים

למעלה