דילמה

דילמה

יש לי מנוי באחד הבלוגים בו אני נהנה לקרוא ולהגיב הבעיה היא שכותב הבלוג פשוט משחרר מספר פוסטים מדי יום לפעמים גם 6-8 פוסטים ולדעתי זה יותר מדי האם הייתם מבטלים את המנוי במקרה כזה או שהייתם פונים ואומרים לו את אתם מרגישים?

mary lou

New member
אל תגיד לו...

דעתי? בטל את המנוי, הוסף אותו למועדפים ובקר שם פעם ביום-יומיים-שלושה-או-כמה-שנוח-לך. אם אתה יודע שהוא עוקב אחרי המנויים תגיד לו שביטלת את המנוי אבל אתה עדיין שם (ואם אתה ממש במצב רוח חברותי גם תגיב לו מדי פעם כדי שיראה שאתה באמת שם). בכל מקרה, אני לא חושבת שכדאי להגיד לו. זה מתקשר קצת לדיון שהיה פה לפני כמה ימים על "מי מכתיב את אופי הבלוג", גם אם הוא יחליט בסופו של דבר לשנות את המנהג שלו לפרסם כמה פעמים ביום הוא יצא בהרגשה לא הכי טובה מכל העניין :/

מבטלים

ובאים כל כמה ימים דרך המועדפים כמו שהציעה mary lou לא רואה טעם בלהגיד לו משהו.

reedgreenwhait

New member
../images/Emo129.gifזה לא היה כך כשעשית את

המנוי? ואם כן היה כך, למה עשית מנוי? אני די בטוחה שאתה מכיר דרכים אחרות לעקוב אחרי בלוגים..

גאמי

New member
אני ממש מבינה את הדילמה והפתרון הוא

קודם כל לכתוב לו שבשל קריסת המייל שלך, שלא יחשוב שאתה עוזב, אלא פשוט שם אותו במועדפים. לאחר שתכתוב לו, בטל את המנוי, אני בזמן האחרון מבלה הרבה בבלוגים שמועדפים אצלי אך אין לי מינוי אצלם. אני חושבת שהוא יעריך זאת באם תסביר לו.

פגעסוס

Well-known member
זו הסיבה שאני מתעדכן

תמיד דרך הRSS. ככה אין קטע של משחקי "עזבת? מה אני לא כותב טוב מספיק?". אם אני רוצה שידעו שאני קורא, אני מגיב. מעבר לכך תוכנות RSS טובות עוזרות לך לארגן את ההבלוגים שאתה קורא בצורה נוחה והרבה יותר קל להתעדכן בעזרתן.

פגעסוס

Well-known member
אם אתה משתמש במחשב יחיד

הכי נוח להשתמש בתוכנה שמותקנת על המחשב. אני משתמש בFEEDDEMON, אבל היא לא חינמית. FEEDREADER היא תוכנה חינמית לא רעה בכלל. אם אתה משתמש בכמה מחשבים אז מומלץ להשתמש בקורא RSS מבוסס רשת כמו "הבלוגיה שלי" או google reader.

למעלה