דילמה

shannyqua25

New member
דילמה

אני בת 23 חברה שלי בת 26 ויש לה חבר. למרות שיש לה חבר היא דלוקה על מישהו אחר, שאיך לומר במילים עדינות לא ממש שם עליה. הבחור הזה שאל אותי לצאת איתו ואמרתי שאני לא יודעת, שאני צריכה לחשוב על זה כדי שבינתיים אני אוכל לשאול את חברה שלי מה היא מרגישה, אם היא נותנת "אישור" שאלתי אותה ומה היא אומרת לי? אני אתבאס עלייך אם תצאי איתו. אני חושבת שהיא חוצפנית כי יש לה חבר כבר והיא לא יכולה לפנטז על חצי עולם ואני צריכה לשבת ולחכות לה. הבחור חמוד ומוצא חן בעיני, ואם לא היא הייתי נותנת לזה צאנס ביננו. מה עושים?

dudusch

New member
לא קשור לחוצפנית...

לכל אחד יש את אמות המוסר שלו. יכול להיות שמצד אחד היא לא שלמה עם הקשר שלה ומחפשת לרעות בשדות זרים. יכול להיות שמה שהיא מרגישה הוא "קראש" על אותו אחד בלתי מושג, וכל עוד אינה מבצעת צעדים בכיוון, זה על גבול המותר (גם אם מריח לא טוב). לפנטז היא יכולה לפנטז על מי שהיא רוצה, בלי לשאול אותך, או אף אחד אחר. לך מפריע שהיא מפנטזת על הבחור שאת מעוניינת בו, ואת מקנאת וחוששת שהאפשרות שייצא בינכם משהו לא תתקיים.

shannyqua25

New member
DUDUSCH

כנראה שלא ממש הבנת את דבריי. לקנא אין מה כי הבחור לא מעוניין בא ולראייה הוא כבר שאל אותי אם אני רוצה לצאת איתו, מה גם שאין לה שום דבר ולא היה לה שום דבר איתו יש לה מישהו. אני לא חוששת שלא ייצא לי כלום איתו אני חוששת מהתגובה שלה , מה שהתברר כנכון כי כבר דיברתי איתה, וצדקתי. תודה בכל אופן על התגובה.

בלאגנית

New member
צאי איתו

חברה שלך חוצפנית בטירוף! נותנת "אישור" או לא נותנת? למה מי היא בכלל? והכי מסכן החבר שלה...

../images/Emo45.gif../images/Emo4.gif

בחיי שבשבעה חודשים כמעט שאני עם הבחור שלי, לא חשבתי לרגע על לצאת עם אחרים ואני מכירה כל הזמן גברים חדשים בהזדמנויות שונות אבל רק הוא נמצא בלב שלי, עמוק עמוק בלב
. לדעתי, עם כל הכבוד לחברות בניכן, את לא צריכה לשאול או לבקש אישור ממנה במיוחד אם לא קרה בינהם דבר...

CrAzY HiLa

New member
היא באמת קצת חוצפנית!

כדאי שתדברי איתה ותסבירי לה שאת מעוניינת בו.. ושתחליט על מי באמת בא לה.. כי זה לא יהיה הגיוני שיהיה לה חבר ומהצד היא תאסור על אחרים להיות מאושרים!

תגובה

אינך צריכה לבקש אשור. אם את מחבבת את הבחור ותהיי טובה ונחמדה אליו, אין לה זכות לאסור עליך קשר אתו. להפך, עליה לשמוח שטוב לך אתו. אם היא רוצה קשר אתו, שתנסה ליצור אותו באופן נעים. אולי גם תעזרי לה ביצירת הקשר אתו. זכותה רק לאסור עליך לנצלו או להתנהג אליו רע. אולי תצאו קבוצה גדולה ומשותפת של חברים.

The Chicken

New member
בנות ../images/Emo8.gif

מה שהיא אמרה לך הוא אכן חוצפני ואגואיסטי, אבל לא הייתי ממהרת לשבור את הכלים ביניכן, אם יש אפשרות לדבר על זה כמו אנשים בוגרים. בכל זאת לא קשה להבין את הקנאה הנשית הזו (מדברת ממקום אישי...) ומאיפה היא באה = היא באה ממקום של פנטזיה ולא ממקום מציאותי, ואת הנקודה הזו תצטרכי לנסות להבהיר לה. בנוסף זה לא הוגן כלפי החבר שלה שהיא משאירה לה בצד כל מיני "תחלופות" (גם אם זה רק בראש, שכן אמרת שהוא לא בדיוק מעוניין בה בחזרה), גם זו נקודה ששווה להעלות ביניכן. אבל את לא צריכה לבוא ממקום של "לבקש אישור", אלא לאפס אותה: יש פנטזיה ויש מציאות, והמציאות היא שיש לה חבר, (אם היא לא רוצה אותו זה סיפור אחר לגמרי והיא צריכה לחשוב על כך בנפרד). ולסיום, בעקבות מריבת בנות שהיתה גם לי השבוע עם חברה מאד טובה, אמנם לא על בחור אבל גם כן על הסקאלה שבין מציאות ודמיון, הנה המסקנה שהגעתי (ובתקווה שאגיד לה את הדברים מחר) שמתאימה גם למקרה שלכן: כשתכניות שתכננת לא מסתדרות, כנראה שאת צריכה לשנות אותן, אבל את לא יכולה לבוא ולשנות תכניות של מישהו אחר בשביל שהכל יתאים לך. [בכלל, הסיפור שלנו והסיפור שלכן חופף בצורה כמעט מושלמת חוץ ממושא הויכוח, וזה די מדהים...]

למעלה