דילמה...

דילמה...

טוב, זה שברוק היא הפייבוריטית שלי, אתם יודעים [מי שזוכר אותי, לפחות...
], אין עליה. היא מדהימה, מתוקה, סקסית, יפהפיה, שחקנית מעולה ו.... בקיצור
. ועד לא מזמן היה לי גם ברור שרידג' הוא הבחירה המושלמת בשבילה- הרבה יותר מאריק, ת'ורן, ג'יימס, העו"ד ששכחתי את שמו, דייב השוטר, דיקן, גרנט, ואולי עוד כאלו ששכחתי. כלומר- אין על החשמל שהשניים האלו מציתים. אבל פתאום... ניק. כן, הוא אוכל עם הידיים, אבל הוא גם מנגן על גיטרה
. כן, הוא אוהב את הלבד שלו, אבל הוא גם יודע לתת מעצמו. ובקיצור, למה לעזאזל לברוק לעזוב גבר כמוהו, שנותן לה בטחון, לטובת ייצור חשמל עם רידג'?? במיוחד שרידג' הוא כזה כלבלב של אמא סטפני, [אוכל עוגיות ושותה חלב בסלון?!] והוא נהיה כזה רכרוכי וחסר טעם. מה עושים?

S c a r l e t t

New member
אמנם אני מהמחנה השני

של טיילור
אבל בשורה התחתונה רידג' הוא סתם אידיוט, אני חושבת שהוא וברוק ראויים אחד לשני, אבל אם את אוהבת את ברוק זה ברור לגמרי שניק הרבה יותר טוב בשבילה, כמו שאמרת, הוא נותן לה בטחון, יש לה על מי לסמוך, הוא אוהב אותה ואת הילדים שלה והוא לא משחק איתה משחקים, אז אני ללא חושבת שהדילמה כזאת קשה... אגב, ברוכה השבה
תשתדלי לבוא לעיתים יותר קרובות ולא פעם בחצי שנה

א ר י ק ל

New member
ריד'ג הוא הקלאסי. ניק הוא הטרנד.

במקרים שכאלו-הולכים על הקלאסי.
ריד'ג הוא הסול מייט שלה. ריד'ג הוא המיועד. האהבה הראשונה. יש לה גם פרי אהבה ממנו. איתו היא התחילה ואיתו היא תסיים. מתלבש עליה טיפ טופ. ריד'ג ריד'ג וריד'ג.

S c a r l e t t

New member
אני לא מבינה אותך

ברור שהוא הקלאסי ועליהם מושתתת כל הסדרה אבל בפועל הוא מתייחס אליה רע, הוא מאמלל אותה ובסוף הוא תמיד מוצא את עצמו עם אישה אחרת, אז למה ניק לא עדיף? מישהו שלחא יבגוד בה בחיים, מתייחס אליה כמו מלכה ומעריך אותה?

א ר י ק ל

New member
יש בינהם משהו מיוחד שלא קיים

אצל אף זוג בסידרה. גם כשהם לא ביחד-הם ביחד. מי אמר שאהבה היא תמד שמחה? כל דבר טוב יש בו גם קצת רע. ואם עוברים את כל המכשולים מגיעים ליעד הנכסף. לא יעזור כלום. ברוק וריד'ג. ברוק וריד'ג. ואני ממש לא אוהב את ניק איתה. אריק בעדיפות שנייה אצלי. (נראה לי שעכשיו איבדתי את שפיותי בעינייך..).

הבעיה היא שרידג' השתנה.

הוא כבר לא הגבר הכריזמטי, עם הברק בעיניים, הידיים האומנותיות, הקול המהפנט והשיער המוזר- ההתקף לב הזה שלו גרם לו לאבד את עמוד השדרה שלו. הוא נראה אחר. חסר חיים במשהו. ואריק? מה פתאום?!?!?!

נכון ש*הוא* תמיד העריץ אותה ותמך בה

אבל מה עם מה ש*היא* מרגישה? הרי אין שום ספק שאריק בסך הכל מילא אצלה את המחסור בדמות אב...

ליבית1

New member
מה עושים?? זוכרים את ברוק עם רידג'

לכל אורך ההיסטוריה של הסידרה, זוכרים אותם יחד מציתים את המסך, מתייסרים באהבה שלהם, יש להם משהו שלניק עם כל ה
שלו והאוכל בידיים וכו', לא יהיה אף פעם וגם לאף אחד אחר לא... גם בעיני ברוק היא ללא ספק המלכה של הסדרה הזו, אני מתה עליה, ואני מתה עליה עם רידג', לא יעזור.... הכותבים של הסידרה בנו את הקשר שלהם ככה שהוא ממכר....

M a g n u s

New member
גם אני הייתי במצב הזה בזמנו../images/Emo27.gif

לא ידעתי את מי אני מעדיף- רידג' או ניק... אבל בשלב מסויים אני בכל זאת בחרתי ברידג'... כל מיני דברים שיקרו בארץ בחודשים הקרובים רק חיזקו את ערגתי לזוג המושלם הזה

למעלה