דילמה

breakfast

New member
דילמה

הי. יש לי שאלת התייעצות: מישהי יקרה לליבי נמצאת בדילמה - היא יוצאת כבר מעל חודש עם בחור, אחרי תקופה ארוכה שלא היה לה מישהו רציני. הפעם נראה שיש לזה סיכוי. יחסי מין הם עדיין לא קיימו, מסתבר שהוא בתול (הוא בסביבות גיל ה28). אבל היא הספיקה לגלות שהאבר שלו קטן מאד, וגם לא תמיד מתפקד. אני לא משתפת את האינפורמציה הזו כי בא לי להביא סוג של פיקנטריה... אני חייבת את דעתכם כי לי לא קל בעצמי מה להגיד לה... היא אומרת שהיא בשלב שהיא מרגישה שעדיין היא יכולה לצאת מהקשר הזה. אני מרגישה שכדאח שתוותרר על הקשר, אבל אני לא יכולה להגיד לה כזה דבר. מאד הייתי רוצה לשמוע מה אחרים חושבים, מה הייתם עושים במקומה? כמה חשיבות יש בעינכם למה שסיפרתי בתוך קשר שרוצה להבנות לשנים? בבקשה תגיבו!

אורמור

New member
לפי מה שאת כותבת

אולי צריך לרכז את כל אלה עם האיבר הקטן המתפקד לפרקים ולגלגל אותם מהצוק הגבוה, או לפחות לשלוח אותם למנזר... לחתונה או לקשר רציני אין לקחת אותם בחשבון...ז"א לא מומלץ... הלו................. נגמרו הקריטריונים? זה מה שבודקים היום בדייט מס' 6 ? קצת פרופורציות כאילו, לא היו מזיקות לעניות דעתי חוצמיזה לא חראם על כל אלה עם הקצר? .... אור

breakfast

New member
לרומזת על שטחיות - ארמוז על צביעות!

בתור אחת שמנהלת פורום שנקרא "אינטימיות" הייתי מצפה שתביני כמה רגיש הנושא. אבל את החלטת שיותר נחמד לעשות מזה בדיחה. עם אינטימיות בשבילך לא מורכבת גם מחיי מין אין לי מילים בשבילך, ובמלא הכנות - צר לי! אם את רומזת לשטחיות - אז תני לי לרמוז לך על צביעות! דווקא מכיוון ש"שבדיני נפשות" אני מדברת, לכן אני שואלת, ואף אחד לא חושב בצורה שאת אומרת - לרכז אותם ולגלגל אותם!

אורמור

New member
הציפיות ראויות לכריות והפוך...

צר לי שלא עמדתי בציפיותיך ואם חשבת שרמזתי על שטחיות-צדקת! ואם בחרתי לחייך במקום לכעוס- אז זו הבחירה שלי (בד"כ) אבל בעצם אני כן כועסת, לא על זה שאת שלא ברוב שכל הסקת שאני מזלזלת ביחסי מין אלא על כך שאת רמזת שאלה שאינם "מצויידים " פסולים ליחסי מין! על כך שלא רק רמזת אלא אמרת-משמע חשבת שמי שבבעלותו איבר קטן לא יכול לענג את זוגתו והמין שלהם נדון לכישלון... אני אחסוך ממך את שבטי ואסלח על הביקורת הלא חכמה רק כי את צעירה ויש סיכוי שכשתיגדלי תביני... דיני נפשות את אומרת?... הו כמה את טובה, לא צריך "לגלגל אותם" אבל הם פסולים לסקס... (וזה בטח זניח...) אם גם הפעם לא הבנת...אז השורה הקודמת , צינית... לטעמי גודל ה"עסק" הוא לא קריטריון לבחירת בן זוג! צביעות בתחת שלי! ובגילי המופלג כבר מותר לי לומר מה שאני חושבת בלי פוליטיקה וקורקטיות.. או קיי... אה........ואם אין לך מילים בשבילי אז לשם מה בזבזת 4 שורות ארוכות?... <לא חייבת לענות...> כל טוב! אור

ראיתם מנהלת.....

מדברים על הגודל והיא חושבת על התחת שלה (עם צבע) ("צביעות בתחת שלי!|) ובטח יש לו קטן והיא צריכה להגן על עצמה אז תדעו שהגודל קובע באבאאבוהה ולכל הקטנים אין זכות אני חושב שאת צודקת צריך לתת לו בעיטה שילך לחפש והיא שתמצא גדול יותר מנהלת חוצפנית

breakfast

New member
תגידי- מה בדיוק קורה פה?

תגידי- מה בדיוק קורה פה? "בחרתי לחייך במקום לכעוס" - סבבה, אבל אז- "בעצם אני כן כועסת".... מה כל הברברת הזו? ביקשתי עצה, חוות דעת, לגבי מקרה ספציפי, שלצורך העניין קצת פיספסת את העניין שהוספתי: "...וגם לא תמיד מתפקד" ! אבל משום מה נוצר לי הרושם שלך נוח להתלהם. אם זה הדיון שמתפתח בפורום שקוראים לו "אינטימיות", שבו לאנשים אין אפשרות לקבל כל מיני סוגי תגובות ענייניות לשאלות שלהם, אז כנראה זה לא ממש במה טובה. אולי כדאי שאפנה למנהלי הפורום. אהה זאת את.

למעלה