מואשמת באחזקת סמים
New member
דילמה!!!!!!!!!!!!!!!!!!
צ'מעו...זה בקשר לדיסק... אני לא יודעת מה לעשות!!!!! הרי הוא יוצא ביום שישי...וסבבה אני מתכונת ללכת לטאוור רקורדס הכי בשעה 9 בבוקר ולעמוד עד שהם יפתחו...אבל הקטע זה שאני לא יודעת מה תהיה מידת ההסתערות!!! =/ אתם אומרים שזה יהיה מטורף "ולא ישארו דיסקים בחנות?" או שכזה הכל יתנהל ברוגע ולא יהיה לחץ...הרי "מי בכלל מכיר אותם?!"
אוף אני לא יודעת מה לעשות...=/ אפשר להגיד לחנות (טאוור) שישמרו לי דיסק או משו בצד? כי בואו נגיד שלפני שנתיים שיצא ממנטו מורי של אביב המלך.. אז בשיא המכריות עברתי ליד טאוור רקורדס וקלטתי שלט שממנטו הגיע לחנויות...וואללקק אמרתי יאלה נקנה..הכי בספונטניות..דבסט! יום למחרת התבהר לי שכבר אין יותר דיסקים של ממנטו בחנות כי נגמר המלאי מאתמול...וזה למה? כי מסתבר ששאתמול רציתי לקנות "בספונטניות", עוד אלפי גרופים פריקים של אביב קנו גם כי משום מה הדיסק יצא לחנויות באותו יום ולא ידעתי את זה!!! =/ קיצ...מה לעשות? אני רוצה שכבר בסופ"ש הדיסק יהיה לי שנוכל לנסוע במכונית ובמקום להסתפק בדיסק הישן ובכמה קטעים צרובים של הביניין וחברים שלו נוכל להסתפק סוף סוף בדבר האמיתי!!!!!! תבורכו!!! חג שמח
צ'מעו...זה בקשר לדיסק... אני לא יודעת מה לעשות!!!!! הרי הוא יוצא ביום שישי...וסבבה אני מתכונת ללכת לטאוור רקורדס הכי בשעה 9 בבוקר ולעמוד עד שהם יפתחו...אבל הקטע זה שאני לא יודעת מה תהיה מידת ההסתערות!!! =/ אתם אומרים שזה יהיה מטורף "ולא ישארו דיסקים בחנות?" או שכזה הכל יתנהל ברוגע ולא יהיה לחץ...הרי "מי בכלל מכיר אותם?!"