דילמה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דילמה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

צ'מעו...זה בקשר לדיסק... אני לא יודעת מה לעשות!!!!! הרי הוא יוצא ביום שישי...וסבבה אני מתכונת ללכת לטאוור רקורדס הכי בשעה 9 בבוקר ולעמוד עד שהם יפתחו...אבל הקטע זה שאני לא יודעת מה תהיה מידת ההסתערות!!! =/ אתם אומרים שזה יהיה מטורף "ולא ישארו דיסקים בחנות?" או שכזה הכל יתנהל ברוגע ולא יהיה לחץ...הרי "מי בכלל מכיר אותם?!" o_O אוף אני לא יודעת מה לעשות...=/ אפשר להגיד לחנות (טאוור) שישמרו לי דיסק או משו בצד? כי בואו נגיד שלפני שנתיים שיצא ממנטו מורי של אביב המלך.. אז בשיא המכריות עברתי ליד טאוור רקורדס וקלטתי שלט שממנטו הגיע לחנויות...וואללקק אמרתי יאלה נקנה..הכי בספונטניות..דבסט! יום למחרת התבהר לי שכבר אין יותר דיסקים של ממנטו בחנות כי נגמר המלאי מאתמול...וזה למה? כי מסתבר ששאתמול רציתי לקנות "בספונטניות", עוד אלפי גרופים פריקים של אביב קנו גם כי משום מה הדיסק יצא לחנויות באותו יום ולא ידעתי את זה!!! =/ קיצ...מה לעשות? אני רוצה שכבר בסופ"ש הדיסק יהיה לי שנוכל לנסוע במכונית ובמקום להסתפק בדיסק הישן ובכמה קטעים צרובים של הביניין וחברים שלו נוכל להסתפק סוף סוף בדבר האמיתי!!!!!! תבורכו!!! חג שמח

../images/Emo28.gif../images/Emo80.gifממ..לדעתי...

אין לך מה להיות לחוצה.. לא נראה לי שאנשים יתנפלו על החנויות..

Kremboim

New member
|זבנרצני משהוא לא בסדר בראש שלך!!!

מה את דואת יותר מידי לדיסק גם אם זה היה שבוע אחי לא יקראה כולם! אז דיי לזיין לאנשים פה במוח! :) יום טוב שיהיה לך

........

אהמממפפפ...o_O נשברה לי האצבע...יותר נכון האגודל...(או הבוהן?) נו הצבע ביד... ממש כואב לי...=/ ומחר יש לי מגן בהיסטוריה מוגבר (לכו תבינו למה הגברתי היסטוריה....=/) ואתמול לי ולחברים לא היה מה לעשות...אז הלכנו לאיזשהו בית קולנוע משו דבסט שפשט את הרגל והיה אמור להבנות שם כבר לפני איזה 10 שנים בית קולונע 360 מעלות משו כזה...אז היה לנו משעמם והתחלנו לטפס שם ולהקים לנו זולה שם בפנים (כי הבניה עדיין לא הסתיימה וזה פשוט נשאר מבנה עגול ומפחיד)...=/ זה נקרא לזיין תשכל!!!!!!!!!!!!!! תברוכו תאומים מדהימים שכמותכם...ובולי גם...

מהה?! הסטוריה מוגבר?!???

פיחסה הסטוריה מי מגביר תמקצוע הזה!? זה המקצוע הכי מגעיל והכי קשה שישש!! היה לי מבחן שלשום ונכשלתיי ואני מתה כבר להפטר מהמקצוע הזה כברר..

למעלה