דילמה

Odish16

New member
דילמה

חחח הרגע חזרתי מרופא שיניים אני צריכה גשר למטה.....עכשיו! אני מפחדת! היא אמרה יש לי 2 אופציות... לעקור 4 שיניים ולעשות גשר או לחקות עד שהשן שבגללה אני צריכה גשר תהיה ממממששששששש בפנים ויעקרו לי אותה! זה יראה כאילו יהיה לי שן חסרה! פיכסה! מה כדאי לי????????

נעמצי

New member
לעקור ארבע שיניים ולעשות גשר..

ח ואני חייבת להתנתק ( די להתמכר לאינטרנט ) כי המורה עוד יתפוס אותי....

נעמצי

New member
ולעקור את הלב בדרך.....

ככה לפחות ילכו המחשבות המציקות אודיש

אה בדיוק כמו שהיה לי

ברור שעדיף גשר. גשר זה אחלה! אני מתגעגעת לגשר שלי (טוב לא ממש, אבל הוא מעולם לא הפריע לי). לא עדיף לסבול כמה שנים עם גשר מאשר לחיות כל הזמן עם שן חסרה?

כאילו ברור שעדיף גשר...

לא ידעתי שהפנטזיה הלא ממומשת שלך היא להיראות כמו אלכוהליסט סקוטי בשנות ה-20 לחייו....
עדיף גשר. זה לא כזה נורא. ועוד זה למטה... אז זה ממש לא ביג דיל. אני מתגעגעת לגשר שלי...
איזה באסה שאין לי אף תמונה איתו...
הו וול...
בקיצור- גשר שו
ט!

k e r e n l

New member
חחחחחחח...

גם אני קצת מתגעגעת לכל המתכות שהיו לי בפה...
אבל שהיה לי גשר לא הצטלמתי אז אולי יש לי תמונה אחת שתיים.. ועכשיו אני מבואסת שאין לי.. שהייתי קטנה תמיד רציתי ואז ירדתי מהרצון הזה- ואז הייתי צריכה גשר והתבאסתי... ולי היה כל דבר אפשרי בפה.... ועשיתי עקירה וניתוח בחניכיים (וזה באמת לא כואב.. ואני הגעתי לאיזה תור ולא הסכמתי להיכנס בכיתי ובלאגן ואז הרופא לא הסכים לעשות לי את העקירה ואמר שאני צריכה לעשות את זה בהרדמה מלאה בית חולים
... אבל אז הלכנו לרופא אחר והוא היה אחלה, סבלני מאוד,נכנסתי, הזריקה של ההרדמה קצת כואבת.. אבל באמת לא רציני.. מעבר- שומדבר לא הרגשתי!!!) היה לי בפה פלטה למטה(עזבו מסובך...
)ועוד משהו וגשר.. אז הוציאו לי את הכל חוץ מהגשר והיה לי ריק בפה..
ואז הורידו לי את הגשר ושמו לי איזה ברזל כזה שלא רואים שהוא יפול מתי שהוא ירצה...(אחרי שנה מותר לו ליפול.. אם זה יהיה לפני שנה... צריך ללכת לרופא... עוד מעט זה שנה...)

לי היה...

גשר למעלה ולמטה... היה לי רסן בלילה (ללמעלה כמובן) אח"כ שמו לי גומיות ששמים מהסוף של למעלה עד הקדימה של למטה (כדי להכניס לי את הלסת התחתונה) כעבור שנה וחצי (לא נגמר הטיפול) הורידו לי אותו (עברנו לפה כאילו דה...) ואז שמו לי פלטה למעלה ואמרו לי ללכת איתה חצי שנה... הייתי איתה חצי שנה (יה רייט... רק בלילה כי התפדחתי ללכת איתה לביצפר) ועכשיו אני מתגעגעת להכללללל! והפלטה לא עולה עליי...
השיניים זזו טיפה...
וקרן- יש לך את הפס הזה? שהוא כלפי פנים? יא רציתי כזה.. זה כמו פלטה... קוראים לזה "מקבע" או משהו כזה טחחחח...
ובטח יש לך חיוך מה זה יפה עכשיו...

Queen Alice

New member
בעע עלייך

אתה בטח מהאלה שלא זכו לסבול, ולא שמו להם גשר ולא היו להם עף פים חצ'קונים ואף פעם לא סבלו מהשמנה. תמותו כולכם.

CosmikDebris

New member
סובל גם סובל

כבר 3 שנים עם החרא הזה. חצ'קונים - נו כן מבורך בעור יפהפה. פלוס עם מטפלים אז מדי פעם יש אחד או שתיים אבל בקטנות - אני כל כך מקסים שגם ככה לא ישימו לב. והשמנה - מה אני יגיד - הייתי שמנשמן שההיתי בן 9 - נחשב?

CosmikDebris

New member
james bond is evil

since when is it ok for somebody to blow up lots of stuff and kill lots of people? so wat if he has a british accent

CosmikDebris

New member
רואים שאתה לא מקשיב לביסטי בויז

ועוד בלי בושה. ונתן, יונתן - יש לך עוד הרבה ללמוד. למרות שאתה בנורבגיה ארץ הקשיחות מות גם לשמוע קצת מוזיקת ברוקלין! והליריקה!!! הנה דוגמית (ואת השם אני יתן לכם לנחש): Girls, all I really want is girls And in the morning it's girls Cause in the evening it's girls I like the way that they walk And it's chill to hear them talk And I can always make them smile From White Castle to the Nile Back in the day There was this girl around the way She liked by home - piece M. C. A. He said he would not give her play I asked him, "Please?" he said, "You may. " Her pants were tight and that's ok If she would dance I would D. J. We took a walk down to the bay I hope she'll say, "Hey me and you should hit the hay!" I asked her out she said, "No way!" I should have probably guessed their gay So I broke North with no delay I heard she moved real far away That was two years ago this May I seen her just the other day Jockin' Mike D. to my dismay Girls - to do the dishes Girls - to clean up my room Girls - to do the laundry Girls - and in the bathroom Girls, that's all I really want is girls Two at a time I want girls With new wave hairdos I want girls I ought to whip out my girls, girls, girls, girls, girls!

J0nathan17

New member
כל זה טוב ויפה

ונכון שאני לפעמים בררני מדי במוזיקה שאני שומע אבל ill זה עדיין לא פועל! אין מה לעשות נגד זה לא ראיתי שטרנטינו עשה "איל ביל" ואז נסגור במוזיקה קשוחה נורבגית (את השם אני יתן לכם לנחש) I am war, I am pain I am all you've ever slain I am tears in your eyes I am grief, I am lies I am pure, I am true I am all over you I am laugh, I am smile I am the earth defiled I am the cosmic storms I am the tiny worms I am fear in the night I am bringer of light רבאק... לפעמים עדיף ביסטי בויז.

למעלה