דילמה

talהיחידה

New member
דילמה

שלום אני בת 21 נראית טוב הבעייה היא שכל פעם שאני צריכה לצאת עם בחור אני לא מפסיקה לחשוב על מה נדבר ומה יקרה אם לא יהיה לנו על מה לדבר עכשיו התחלתי לצאת עם מישהו במשך שבועיים והשבוע כמעט חתכתי את הקשר כי אין לנו כל הזמן נושאי שיחה . נראה לי שלו זה לא מפריע כמו לי מה עושים איך יוצאים מהקיבעון איך משנים את הראש ממתינה לעצות

ברוך בואך טל היחידה../images/Emo24.gif

היי טל תגידי האם את מצליחה לשעמם את עצמך? האם כשאת עם עצמך את מצליחה לרגע לעצור את זרם המחשבות שלך? טל עד שאת לא תכנסי לאיזון פנימי נפשי ותגיעי לשקט האישי שלך אף גבר לא ימצא חן בעיניך. לא צריך כל הזמן לדבר. לא צריך כל הזמן לחפש שליטה. אפשר לשבת וסתם להתבונן אחד בשני. ואת יודעת מה? ברגע שתשבי ותתבונני יותר בנחת באדם שממולך אולי תגלי בו הרבה יתרונות נוספים שלא גילית ואולי תגלי שהוא לא בשבילך. עד שאת לא תגיעי למציאות שאת מסוגלת לשבת עם עצמך בשקט ללא מחשבות לפרק זמן של 10 דקות לפחות עד אז אין לך מה לחפש זוגיות... קודם תמצאי את הזוגיות בינך ובין עצמך, בינך ובין נפשך בינך ובין רוחך. למדי להיות שלמה ואז אף התנהגות של אף גבר לא תפריע לך. בהצלחה

Philosopher

New member
לדעתי את לא צריכה לצאת מהקיבעון

אלא אם כן זה מפריע לך! כלומר, אם את שמה לב שההתנהגות שלך לא מוצאת חן בעיני עצמך, אז את צריכה לשנות גישה. אבל איך שהצגת את זה, אם הבנתי נכון, יש לך פשוט דרישות גבוהות ואת לא מתפשרת על אנשים שנראים לך די שטחיים, יכול להיות שיש לך אבחנה מאוד חדה ואת מייד שמה לב עם מי את מדברת, ויכול להיות שאולי באמת אין לך כימיה איתם. שוב, אם זה עניין של דרישות גבוהות מהדייטים, לדעתי תשארי איתן, כי לפעמים התרשמות ראשונה היא באמת נכונה.. אבל אולי באמת את מחמירה עם אנשים. כמו שהציעו לך, נסי באמת לשאול את עצמך לא מה את רוצה מהבחור שיושב מולך, אלא יותר נכון, מה יגרום לך להרגיש יותר טוב עם עצמך - מה את רוצה מעצמך ואז כשתגיעי להרמוניה עם עצמך תוכלי להגיע להרמוניה עם בני הזוג שלך. בכל אופן- בהצלחה!

דרייה

New member
ברוכה הבאה...

לצאת מהקיבעון? למה? מי קבע? אולי דרך הקיבעון תגיעי למקום חדש? בתחילת הדרך לא תמיד רואים את המשכה..יש לקחת נשימה עמוקה,לבסוף רואים שקוף... בהצלחה.. אור לך.

פשוט לזרום

נראה לי שהשאלה שאת צריכה לשאול את עצמך היא האם כיף לי עם האדם ולא על מה אני אדבר איתו, אני חושבת שבמקום להיכנס פנימה אל תוך עצמך את כל הזמן בחוץ -על מה נדבר וכו'.. אם פשוט תקשיבי לקול הפנימי שאומר נחמד לי איתו או לא נחמד לי איתו זה יעזור , לפי הרגשתי, לצאת מהדפוס.. הרבה אהבה, קרן.

conatus

New member
זה ממני...

לדעתי, עלייך למצוא מישהו שכן יהיה לך על מה לדבר איתו כל הזמן ובקביעות. שתמיד יהיה מעניין נחמד ונעים ובכלל קנה המידה הזה הוא שלך ומותאם לך כי כך את מרגישה ואל תתפשרי. הציפייה הזו שלך ( שיהיה על מה לדבר בכייף ובהנאה ) היא לדעתי כמו תנאי מוקדם שאת מציבה כי כך את מרגישה שתוכלי להפיק מקשר הרבה יותר מאשר משתיקות וממבוכות. המשיכי לרצות לשאוף להשיג את מבוקשך... ביי ביי ובהצלחה

דעתי

בכל אדם יש עולם שלם של חוויות ומחשבות וזה מוסיף לתוכן הפנימי שלנו ומשם אנחנו מתקשרים ומשתפים אחרים וכך מתפתחת עוד שיחה ועוד שיחה כשגם האדם מולנו מגיב ומזין ומוסיף ומעשיר אם אנחנו על אותו גל אבל לעיתים אנחנו נחסמים לשתף מהתוכן שבתוכנו(יש ויש תוכן יש עובדה ששיח פנימי עם עצמו לא מפסיק לרגע ) כי אנו לא בטוחים בעצמינו או מתביישים או עושים ביקורת עצמית ולכן בודקים שוב ושוב אם מה שנגיד יהיה לענין או יהיה מובן או כל מיני פחדים מלשתף מעולמנו הפנימי. אז אולי כדאי לך לבדוק עם עצמך מה עוצר ממך להוציא החוצה ולשתף עד שנדמה לך שאין שם כלום. נראה לי שזה חלק מהמפתח והמקור לבעיה אולי גם להתחלה של פתרון. מקווה שהובנתי. אשמח לתגובה. ביי ביי.

מה עושים?!

זורמים! יוצאים מהלחץ - נושמים 10 נשימות עמוקות, מביאים את הגוף והנפש לרגיעה, ולא נבהלים גם מהשתיקה. אם נוח לך עם בן-אדם, יהיה לך נוח גם לשתוק איתו. לפעמים בשתיקה, הרבה יותר נעים, כי יש מילים בשפת הגוף, שהן הרבה יותר משמעותיות מכל מילה מדוברת. בהצלחה

תהיי את....בנאלי אהה...

אין מה לעשות, אין מתכון. תהיי את ושהוא יהיה הוא... ואם אין כימיה, אז אין. דברים לא באים בכוח. ולמשהו יותר אופטימי - ממה נובע השקט שלכם, מרצון להביע רגשות ואתם מפחדים ואז אי אפשר לדבר ואתם עסוקים בלחשוב על זה ולא לדבר על זה, ואת השקט הזה תוכלו להפר ברגע שתפסיקו רק לחשוב.

אוכל

קשר זה ענין של כמיה כמיה זה כמו רעב וכמו שברעב עם האוכל בא התאבון ככה זה גם בתקשורת את צריכה להגיע רעבה לתקשורת זה כל הסיפור התוכן יגיע עם התאבון כרגע נראה שמרוב לחץ את מגיעה ללא תאבון לפגישה וכשאין תאבון לא מכניסים שום דבר לפה אפילו שהוא מה זה טעים

מ א י.

New member
חרדה

זה נשמע ליי ממש נוראי. אין לך רגע להנות מהפגישה להיות את עצמך, חבל, אני מבינה את הלחץ והחוסר ביטחון ולדעתי יש מקום לטפל בהם , כלומר לנסות לעבוד על עצמך , לאהוב את עצמך , להבין שאת לא משעממת , ברגע שתביני את זה לא תפחדי לשתוק לידו ודברים יזרמו . איך עושים את זה?????????? ובכן... את זה תשאלי מישהו קצת יותר מומחה ממני. תשובה שלי .. מנסים בכול השיטות הטובות והחיוביות , לאט לאט תגלי שזה מצליח:) מנסיון.

למעלה