דילמה

yofiel

New member
דילמה

בזמן האחרון נתקלתי בדילמה. הכרתי מישהי , אחרי יחסית הרבה זמן שאני לבד , ולמרות שהיא נחמדה וחכמה וכו` אני לא מרגיש את ההתרגשות הזאת , את הפרפרים בלב. אז אני שואל את עצמי , לתת לזה סיכוי , או לעזוב אותה ישר.(אני מכיר אותה רק כמה ימים) יש לי מין כשרון כזה , לדעת מההתחלה עם מי אני מתחבר , והאינטואיציה שלי תמיד צודקת. אז אני מחכה לאהבת חיי , אבל זה אומר שאני אהיה לבד עד שאפגוש את האחת?? מצד אחד אני לא מוכן להתפשר על אהבה , מצד שני להיות לבד עד שאפגוש את האחת , זה קצת מפחיד... ובעודי חושב מה לעשות , אני מקבל מסר מהרדיו- שיר של החברים של נטאשה הוא אוהב אותה והיא אותו , זה נחמד זה נחמד אבל האמת היא שהוא פוחד והיא גם כן להיות לבד... אז מה שווה כל סיפור האהבה הזה אם אין פה פרחים וכינורות דביקים שמנגנים??? אז בעצם אני כבר עונה לעצמי כאן... :) ובכל זאת... אני לא רוצה להיות לבד... מה אתם חושבים??? באור ואהבה , יופיאל המלאך

לזרום עם החיים

היי יופיאל... כל כך שמחה לקרוא עוד הודעה מ``פרי המקלדת`` שלך... :) ובאשר לדילמה שלך.. אם אינך מרגיש שזה זה - ייתכן מאוד שאתה צודק. אבל, שים לב: יש תהליך מעניין אצל אנשים מודעים: כשהם לבד הם יודעים שהם ``מחפשים`` אהבה. ובגלל החיפוש הזה לפעמים מחמיצים אותה. ואז מרוב שרוצים... ``מלבישים`` את זה על האדם הלא מתאים... או ש... - מפתחים יותר מידי צפיות ויוצרים איזשהו סצנריו בראש - על איך זה צריך להיות ואז... מחמיצים אותה כשהיא מגיעה בדלת האחורית... אז - או שהנערה אינה המתאימה, או שהיא עשוייה להפתיע דווקא. אם לא תפתח יותר מידי ציפיות... וחוץ מזה - אם אינך יודע עדיין מהו ריח הגוף ואיך הנשיקה... ;-) איך באמת תדע? :)

yofiel

New member
להתאהב בחלום

אכן יש אנשים שמלבישים את מה שהם רוצים לראות על האדם השני , וגם הייתי עושה את זה בעבר , מתאהב בחלום , מתאהב באהבה... אני חושב שאני ממש מאוזן היום , כי אני לא מחפש בטירוף , ואני רגוע ויודע שכשהיא תגיע , היא תגיע... אני שם את מבטחי באלוהים , ואני אנצל את ההזדמנויות שיגיעו אליי. אגב , לא ממש התחברנו בנשיקה...

chirab

New member
שאלות ליופיאל:

מה זו אהבה? פרפרים? צורך שנובע לפעמים גם מפחד או בדידות? אולי צריך לחפש אחווה, חברות, ולא ``אהבה``, אולי היא תבוא רק אחר כך? יש רק אחת ויחידה? ``האחת`` לגבי המסר מהשיר, אתה באמת מתכוון לכך? כי אני ממש רואה בשירים שמושמעים באקראי, רמז עבורי, וחשבתי שזו רק אני שחושבת כך. בכל מקרה, תחליט החלטות טובות ואני מאחלת לך הרבה אושר ואהבה שירה

yofiel

New member
מה זו אהבה?

איזה שאלה.... בקשר לאולי תבוא האהבה אחר כך , אני לא מאמין בזה. אני יודע שאצלי זה לא עובד ככה , אני יודע מההתחלה אם יש פוטנציאל או אין. ברור שהאהבה הגדולה לא מגיעה ברגע הראשון , אבל צריך את הניצוץ שידליק אותה... אהבה שנובעת מפחד או בדידות היא בפירוש לא אהבה. קשר צריך קודם כל להתבסס על אהבה , על חיבור בין הנשמות , משהו שאי אפשר לתאר במילים , אפשר רק להרגיש. האחווה וחברות נכללים בתוך האהבה , אבל לא כל ידידה שיש לי אני אוהב כמו שאני אוהב בת זוג... זה כבר תלוי ברמת החיבור. אני בטוח שאני אמצא את האחת. יש כמה שיכולות להתאים , אבל זיווג קוסמי , יש רק אחת. באור ואהבה , יופיאל המלאך

אינטואיציה מתפתחת...

היי יופיאל, גם אני מאמין באינטואיציה, אני מאמין שהתחושות הראשוניות כלפי אדם מסוים מהוות בסיס להמשך דווקא בגלל שאנחנו לא מכירים את האדם מספיק טוב והתחושות שלנו עוד לא הספיקו להתעוות ולהשחק מהרבה דיבורים, שלפעמים קצת מבלבלים, מתלות, מפחד להיות לבד שגדל אחרי שטועמים מעט מהביחד, מסקס שטעמו הכובש לפעמים קושר אותנו לטעויות ממושכות, מהרגל וזה האחרון מוביל אותנו אל הגרוע מכל הופעת דפוס חדש במוח שהיה והוא מזיק אזי אנחנו בצרות...(לך תחפש דרכי גמילה...:)) כשהראש נקי מכל אלה האינטואיציה מרגישה ועושה את הבחירה הנכונה ביותר והיא מאותת לנו. בכל מקרה, חשוב לבחון טוב טוב את הרגש ולא לשלול מיד, הרבה פעמים ציפיות פחדים וקינאה לפרטיות יכולים להוביל לדחיה וההזדמנות תעלם. מצד שני אני מאמין בגורל ובזרימה איתו, כך שאם פתאום הופיעה בחורה ונכנסה לחייך בטח יש לזה סיבה, נכון שהסיבה לא חייבת להיות רומנטית, בכל זאת שווה לזרום עם מה שהמציאות שיצרת הביאה עליך, אולי זה באמת מה שאתה צריך היום... מעבר לזה אני חושב שהאינטואיציה גמישה, משתנה עם הזמן ומתפתחת. כך שלפעמים אנחנו מכירים מישהו שהאינטואיציה לא מקבלת, הנסיבות גורמות לנו להישאר איתו וקורה שאחרי זמן מה האינטואיציה מאותת בידיוק ההפך. החושים שלנו כמו גם המציאות גמישים ובשל כך גם מתפתחים כל הזמן, כמובן שיש מקרים שהמציאות היא חד משמעית ולא גמישות ולא התפתחות יעזרו פה, כשזה לא זה אז זה לא זה מכף רגל ועד ראש. וחוץ מזה מה רע קצת לא להיות לבד גם אם זה לא ממש זה...? אולי זה יפתח בך משהו שהיה סגור כבר הרבה זמן וזה יסלול את הדרך אל האחת והיחידה שנמצאת ממש עכשיו מתחת לאפך בעוד מבטך נתון אל האופק האין סופי. בהצלחה, רואה בכוכבים.

כתר ארי

New member
מילים כדורבנות...

יופיאל, נשלחה אליך התנסות חדשה, קבל אותה ולמד ממנה ואפילו הלמידה תהיה בדרך השלילה,כל נסיון, כל התנסות, מקדמים אותך להכרת עצמך, להכרת רצונותיך ולחדוד חלומותיך וכאשר אלה מתחדדים הם יהיו בהישג יד...מנסיון אישי! חג שמח!

מילים כואבות ומאפסות :cool:

כתר ארי שלום לך!!! אין ספק שנשלחה עבור יופיאל איזה שהיא התנסות. שכחת לרגע שלאדם יש זכות בחירה. מדוע עליו לקבל את ההתנסות אם הוא מרגיש שהיא לא בשבילו? מדוע עליו לבחור בדרכם של כרישים ולהכנס עם הראש בקיר כשברור לו שההתנסות היא שלילית? אני מאמינה שיופיאל מכיר את עצמו טוב מאד ויודע לזהות מה חלומותיו ומה רצונותיו. אני מאד מאמינה שחלומות ומחשבות חיוביות יוצרים את המציאות. זה שאנחנו אנשים בוגרים יותר ע``פ גילנו ומלאים בנסיון חיים יותר מיופיאל עדיין לא נותנת לנו הזכות לקבוע עבורו מה טוב לו ומה לא. אנו יכולים להציע בלבד. מי אמר שדרכנו נכונה יותר??? זכינו להיות שותפים למחשבות של יופיאל שעלו על הכתב, אנחנו צריכים רק להאזין או לקרוא יופיאל ילמד להחליט בעצמו מה הוא יעשה. זכות הבחירה תמיד תמיד תהיה בידיו. חוץ מזה עליו ללמד להחליט וזהוא שורש העניין ללמד להחליט ולהפסיק להתלבט. בברכת חג שמח, כשר וטעים. שכולם יהיו בריאים עד ליל הסדר, אנחנו צריכים את הילדים הקטנים שישירו לנו את ``מה נשתנה`` אז שכולם יהיו בריאים אצלכם. חוץ מזה מה קורה אם התפריט? הכל ב...סדר? להתראות בסדר. הרבה אור ואהבה ללא תנאי וללא גבול מכל משפחת מנדל. מיכל

yofiel

New member
כל כך צודק...

מה אני יכול להגיד? זרמתי כמה שיכולתי , אבל באהבה אני חי בגישה של הכל או כלום כיום. אני חושב שאני מוכן לפגוש את האחת , ולכן אני לא יכול להיות אם אף אחת אחרת , עכשיו אחרי שזה נסגר אני רואה כמה שאני מרגיש יותר פתוח וחופשי , כי אני הולך עם מה שאני מאמין... תודה רבה לך :) באור ואהבה , יופיאל המלאך

t@gel

New member
מזל טוב על הודעה נבחרת H-)

האמת... לך על פי תחושות הלב שלך אולי אתה לא מרגיש פרפרים, כי אתה מחכה להם... אולי הם שם ואתה לא יודע... כדאי לך לפספס רק בגלל פרפרים נעלמים? אל תוותר...אם היא מקסימה וחכמה, היא עוד תעשה לך פרפרים... :) תודה על הודעה יפה תגל

אהבה אהבה איכן את... :cool:

יופיאל המתוק!!! אתה צודק. עזוב שטויות... יש לך את האינטואציה הגדולה, יותר מאשר לכולנו. הרי אתה יודע את הטוב ביותר עבורך. דברנו על תרגיל שאנחנו מבצעים. אמרתי לך לדמיין את המיועדת במשך 40 יום ורק אז היא תופיע לא? יקר שלי לפי הספירה שלי 40 יום עדיין לא עברו אז מה אתה מתפלא שזה לא זה. חוץ מזה לא מספיק לך שאני אוהבת אותך כרגע? תמלא את עצמך אהבה עצמית, תרגיש שאתה שלם באמת שלם באהבתך לעצמך. כשתהיה שלם באמת ללא תנאי וללא גבול או אז יתיצבו לידך 12 בחורות שיכולות להיות אהבתך האמיתית. הסימנים יהיו אותם פרפרים בבטן, שאתה כל כך מחפש: זהוא סימן ראשון להתאהבות. אחר כך לא תוכל לישון בלילה כי כל הזמן תחשוב עליה ותרצה להיות בקירבתה. לאחר שתגשים את הקרבה איתה ותרגיש מסופק או אז זה הזמן למבחנים האמיתיים ביחס לעומקו של הקשר. אז יעלמו לנו הפרפרים, כי השגנו את המטרה, אז נבדוק את האחריות שלנו ביחס לקשר ואם עדיין נרגיש צורך להמשיך אותו אז... או למרות שנעלמו הפרפרים אנו עדיין רוצים להיות ליד אותה בחורה... או אם תגלה פתאום קשרי טלפתיה איתה. או וגם שתמיד תמיד תרגיש שלם לידה ולא מאוים. אז תדע שזהו זה. שיהיה לך ולכולנו חג חרות שמח. שנצא מאפלה לאורה. שתהיה האחווה שורה בביתנו. הרבה אור ואהבה שלמה ללא תנאי וללא גבול. מיכל

Tal_Ya_Tal

New member
אהבה רומנטית B-)

היי יופיאל, אמנם זה לא הפורום שלי, אך התפתיתי לענות. אנשים שואלים את עצמם: ``מדוע אינני יכול למצוא יחסי אהבה עמוקים ואינטימיים?!?! השאלה עצמה מובנת. היא נובעת מתחושת בדידות. תחושה עמוקה של נפרדות. אפשר להבין את הכמיהה למצוא את נסיך החלומות או את נסיכת החלומות. התרבות המערבית הפכה זאת לאובססיה. אהבה רומנטית, היא אחת מן ההטעיות רבות העצמה שיצרה תחושת הפירוד. החיפוש אחר בן הזוג המושלם, הוא אחת מחכמות הצל הגדולות של התודעה. החיפוש אחר בן או בת זוג מושלמים, מייצג ``מערכת היחסים המיוחדת``. מיוחד= שונה, נבדל. תכונות אלו מאפיינות את תחושת הנפרדות. • מערכות של יחסים מיוחדים, הן מערכות יחסים המושתתות על פחד ! פחד נטישה, פחד להישאר לבד, אמונה שאיני רצוי, או מספיק מושך, או ראוי לאהבה. במערכת היחסים המיוחדת ישנו חשש לחשוף את ``החולשות``- שמא האהוב, יברח. אולם מהר מאד נוטים לחשוף את ``החולשות`` של הזולת, על מנת להתרווח מרגש האשם. במערכת היחסים המיוחדת, הכל פועל כנגד הכנות. תמיד תרים אחר מסכה שתכסה על תחושת האשם הפנימית. רק המחשבה על גילוי ``החולשות האישיות``, מצמררת. לכן הכל פועל כנגד אפשרויות צמיחה. מערכת היחסים המיוחדת מנציחה את ההונאה העצמית ואת ההלקאה העצמית . הכוונה היא, לקבל אהבה. אך בעצם מטפחים את השנאה העצמית, שנובעת מתחושת הפירוד. האחדות המוחלטת, כוללת את כולם בתוכה. לכן, אין אף אחד שהוא מיוחד, שונה, משום שאין איש נבדל מרעהו. לכן האהבה האינסופית מוענקת לכולם באותה מידה, (שאינה ניתנת למדידה). כאשר מבינים את האחדות המוחלטת של שלימות תבונת היקום, אפשר להגיע לשלווה פנימית, כשאוהבים אהבה מוחלטת. כי אז, אוהבים את הכל. הכמיהה למצוא אדם ``מיוחד``, שישלים את החסר, היא פוגעת. מוליכה שולל. זהו החיפוש אחר הגאולה, בפירוד. האהבה היחידה שבאמת משלימה אותנו- היא האהבה המוחלטת. שהיא נחלת הכל. ההמשך מגיע מיד---- L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
המשך -יחסים מיוחדים ויחסי קדושה

כלומר, מערכת יחסים, אמורה לשקף אהבה ללא תנאי. אהבה מוחלטת. שהיא אנרגיה של בריאה. יש לה איכות של יצירה. סוג של אחווה וידידות, שהן מעבר לשינויים החלים בסוגי מערכות היחסים המוכרות בעולם הפיזי. העצמות המודעת, היא אותה אנרגיה טמירה, הקיימת בתוך כל אחד. האור המנחה איך לעבור דרך המבוך של העולם האשלייתי. זוהי התשובה של האחדות המוחלטת, לבריאת תחושת הפירוד. מערכת היחסים המיוחדת, היא תגובת הנגד של תחושת הפירוד, לעצם קיומה של עצמות מודעת. באמצעות תחושת הפירוד, חשים בהימצאו של חלל עצום ריק מתוכן, מלא בכאב. הכאב נובע מההתכחשות לאהבה המוחלטת, השוכנת בפנים. אין אדם יחיד ומיוחד ביקום, שמסוגל למלא את החלל שנוצר מן הכאב הזה. מן ההתכחשות. התשובה לכאב הזה, היא התחוורות, התפכחות והתגלות. כשמאמינים שמאוהבים במישהו, אין זאת למעשה אהבה. אלא רגש אשם !!! תחושת הפירוד, המתכחשת לאהבה המוחלטת, ``סילקה את אלוהים מגן העדן``. על כן היא חשה אשמה. היא מאמינה בפירוד. היא מאמינה, שמישהו אחר, פרט לאחדות המוחלטת, יכול להשלים אותה ולהעיק לה שלווה. היא מאמינה, שהיא זקוקה לאדם אחר, על מנת להיות מושלמת. היא מייחסת חשיבות רבה לאדם האחר. להעדפותיו, לדעתו עליה. בעוד שלמעשה, היא כבר מושלמת מעצם טבעה. יחסי אהבה, אינם קיימים על מנת לצרף שניים שהם נכים מבחינה רגשית. כשאין אהבה, תחושת הפירוד מאמינה, שאילו הייתה אהבה, כל המכאובים היו נעלמים. אך אין אהבה, מלבד האהבה המוחלטת. אין קטיגוריות שונות של אהבה. האהבה היא בלתי מותנית ואינה משתנה עם ההשתנות של צורות חיצוניות, או נסיבות חיצוניות. חד היא אהבת אם לבנה, אהבה בין חברים או בין אוהבים. אהבה מוחלטת, קיימת בלב כל מערכות היחסים. מה שנותר, זה רק לחשוף אותה. יחסי אהבה קיימים על מנת לצרף שניים המכירים בשלמותם הפנימית, על מנת להכיר את מהות האהבה המוחלטת. האהבה המיוחדת, היא ``אהבה עיוורת`` היא מבקשת לרפא כאב באמצעות תחליף, המצוי במחשבה, בחלום של התודעה. אולם יחסי אהבה, אינם בהכרח מסלקים את הכאב. רק הבנה, התחוורות וסליחה, מסלקים את הכאב. מפני שאלו הם הדברים המתקנים את התפיסה. מערכת היחסים המיוחדת, היא מעין איחוד, שהאיחוד סולק ממנו. תחושת הפירוד, מאמינה, שישנו ריק פנימי. מפני שאם יש נפרדות, ישנם גם צרכים שאינם ממולאים. כי רק בשלימות, לא חסר מאום. השאלה שעולה מכך היא: ``כיצד ניתן למלא את הריק הזה?`` ``מה אפשר לקבל?`` כשהשאיפה כאן, היא לנצל את הזולת על מנת למלא את הצורך המדומה, כפי שהוגדר על ידי תחושת הפירוד. תחושת הפירוד, מאחדת שניים, על מנת לחלוק את הריק, הכאב, היאוש. תחושת הפירוד, אינה תרה אחר ``מישהו לאהוב``, היא מחפשת מישהו, שיסיר את תחושת האשמה ממנה. היא מחפשת שלא במודע, מישהו שבסופו של התהליך, היא תוכל להאשים. היא מחפשת את ההשתקפות שלה. וכאן מתקיים הצו: `` יגעת ולא מצאת !!!`` כשאין מעורבים במערכת יחסי אהבה, קל לשכוח את האתגרים שמערכת יחסים כזאת מציבה. מערכת היחסים תובעת כישורים בחמלה, קבלה ואהבה. ההכלה העצמית, מביאה את העצמות המודעת אל יחסים ישירים עם תחושת הנפרדות. אלו הם היחסים המוחלמים. זוהי היכולת להשתנות ולהחלים בפשטות, דרך הוויה של כל מה שמוגדר כאחדות. זוהי הכלה של הנוכחות המודעת- האחדות המוחלטת, האהבה המוחלטת. האהבה המוחלטת, מאחדת. בשמחה, בשלווה מוחלטת . L&L TALYA

תודה לך

טליה טל היי!!! תודה לך וחג שמח. שיהיה לך חג מוצף באהבה ואור אין סופי. אני מאמינה שנוכל כולנו להתאחד באחווה וידידות. שיהי לכולם את הטוב ביותר שניתן לאחל. אוהבת מיכל

yofiel

New member
מקור האהבה

אותה אהבה ``מיוחדת`` כפי שאת מגדירה אותה , אני חושב שזה להתאהב במה שאנחנו רוצים לראות במקום במה שקיים , וגם להשלים חוסר שלנו. אנשים לרוב מחפשים את החצי השני , שישלים אותם , שיכפר על החוסר שלמות שלהם , אבל אהב אמיתית זה משהו אחר. יש לי תזה קטנה על הנושא: במקום להיות חצי ולחפש את החצי המשלים , אני בעצמי אהיה שלם , ואחפש אחת שלמה עם עצמה. ומה קורה כששלם מתחבר עם שלם - שני עיגולים שלמים שנוגעים אחד בשני יוצרים את סמל האינסוף... החיפוש אחר ``האחת`` זה החיפוש אחר הנשמה שנועדה להיות איתי. זה לא נובע מצורך או מכאב , זה מהשתוקקות של הנשמה לחיבור האמיתי. יש הרבה אנשים שקיימים בעולם , חלק אנחנו מתחברים יותר חלק פחות. זה עניין של עם מי בחרנו להעביר את חיינו הפיזיים. יש אחת , שלפני שנולדנו קבענו להפגש כאן ולחיות ביחד , רק לפני שיכולנו להיות ביחד כל אחד היה צריך לעבור את השיעורים שלו לפני ששנינו נהיה מוכנים לשיעור האהבה האמיתית... באור ואהבה , יופיאל המלאך

yofiel

New member
נגמרה הדילמה

אתמול נפגשתי איתה , וסיימתי את זה. איזו הקלה ! אני שוב מרגיש חופשי... אני לא יכול ללכת נגד הלב , וכשהאינטואיציה שלי אומרת משהו אני ישר הולך אחריה. אז מסתבר שאני לא פוחד להיות לבד... :) אכן לכל דבר יש סיבה , וגם הצלחתי להבין מה היא באה ללמד אותי , ואני אותה , רק שזה לא היה אמור להיות רומנטי. זה אולי נשמע מוזר , אבל אני קובע הרבה ברושם ראשוני , כמו שרואה בכוכבים אמר , לפני שהדיבורים (והמוח) מעוותים את הדברים , האינטואיציה נקיה. אז אמשיך לחכות לאהבת חיי , ואני גם בטוח שאזהה אותה כשהיא תגיע. אני לא מתכוון להתפשר על אהבה :) תודה לכולכם על כל התגובות באור ואהבה , יופיאל המלאך

אוהבת אותך וכולם אוהבים אותך

יופיאל כל הכבוד!!! תמיד ידעתי שאתה הכי חכם והכי צודק והכי הכי ... יודע מה טוב בשבילך. תמיד תמשיך להאמין באינטואיציה שלך. אתה גדול!!! אני מאד מאמינה בך. שתהיה תמיד בריא בגשמי וברוחני גם יחד. באהבה מיכל.

yofiel

New member
אוהב אותך :)

מיכל אחותי הקוסמית , תודה רבה לך על כל התמיכה באור ואהבה , יופיאל המלאך

למעלה