דילמה

• פותח הנושא TBH1
  • פורסם בתאריך

TBH1

New member
דילמה

היי קוראים לי תומר ברק אוקי אז הנה הסיפור : אני עובד מאוד מאוד קשה בימים אלה (אני בן 15.. עובד בצבא בעבודות קשות שאני יוצא עם ידיים חתוכות) ואני מקבל על זה 1000 ש"ח. עכשיו, אני לא יודע מה אני יעשה עם הכסף, או שאני יעשה צניחה חופשית (אם זה עולה יותר - ההורים יכולים להוסיף) או שאני יטוס על צסנה (כבר טסתי פעם וזה היה שווה כל שנייה). כמובן שצניחה זה הרבה יותר כייף.. אבל זה ייגמור לי את כל הכסף, וטיסה גם תהיה דיי כייף אבל תשאיר לי חצי מהכסף בשביל הבנק.. יש למישהו רעיונות מה עדיף לי לעשות עם הכסף? ואולי גם לתת לי הצעות למחירים בכל מיני מקומות של צניחה חופשית וכו' תודה רבה רבה מראש! תומר ברק

noamk

New member
תראה חמוד....

אם תבחר בצניחה, תרוויח גם טיסה של 15 דקות בססנה, וגם צניחה בסוף הטיסה. אז - אם אפשר שני דברים באותו כרטיס..... ואם אתה מודה שזה יותר כיף.... ואם כסף בבנק גם ככה לא תורם בכלל לכיף. אז נשאר לטפל רק באיפה? כרגע אפשר רק פה

TBH1

New member
וואי תודה

באמת לא חשבתי על הקטע הזה !! תודה שכנעת אותי. כנראה תראו אותי בחופש :)

noamk

New member
תהנה.

נעם. צנחן לעתיד (אם ירצה השם) נ.ב. ואל תשכח להגיד שאני שלחתי אותך
(סתם....)

tshukit

New member
אם ההורים כבר מוסיפים ...

אז קח שיעור על ססנה, תמריא מהרצליה, תנחת בפרדייב ותצנח טנדם ! נ.ב. שאל את ההורים האם הם מחפשים ילדים נוספים לאימוץ (בעיקר בסופי שבוע)

OhadNir

New member
לרס"ן ברק לעתיד../images/Emo61.gif

חסר לי איזה 20,000 ש"ח לאוטו שאני רוצה, אתה חושב שיש מצב שההורים שלך ישלימו? חשבון לתרומות: 235765 בנק הזרע סניף הבונים תודה.

TBH1

New member
חחח

אפשר לחשוב שאני עשיר חחח קרעתם אותי הם מוסיפים רק על הוידאו.. את ה 1000 ש"ח אני הרווחתי לבד ! :) כאילו לא ממש לבד ;) סתם כן כן לבד..

Fly GirL Q

New member
1000 שקל לחודש, ילד בן 15

לדעתי הדבר הכי טוב בשבילך הוא לתבוע את צבא הגנה לישראל על ניצול קטין בשכר מתחת למינימום, תתבע 50 אלף ש"ח מהמדינה, ותבצע גם צניחה וגם טיסה :) :):) (אבל אם המשפט לא יהיה מתוקשר זה יקח כה שנים

TBH1

New member
טעות :)

זה לא 1000 ש"ח לחודש זה 1000 ש"ח ל10 ימים :) אבל עובדים רק 10 ימים וגם לא חייבים ללכת לזה..

למעלה