דילמה

אותי מעניין לברר

למה זה סיקרן אותך אמט. הנוכחות של האשה עשתה לך משהו? ריגשה אותך?למה זו חוויה שרצית להתנסות בה אם אין לך עניין-או משיכה- לצלע השלישית שם?

amet

New member
הסקרנות הרגה את החתול.../images/Emo3.gif

אני יענה גם לך וגם לבת זוגתך על השאלות שהיא הציגה לך. ראשית לפני שנפגשים עם מישהו, אני חושב ומאמין שיש מקום לבוא ולומר לו מה הולך להיות, אם הוא לא יהיה מעוניין אתם תקבלו התנגדות (תשובה שלילית). דבר שני- יכול להיות שתפגשו עם בחור, ואולי בהתחלה זנ ייראה לו קצת מוזר, מלחיץ, או לא יודע מה. כאן יש את המקום לתת לו זמן. אבל....... אם אתם לא תכינו את עצמכם נפשית-פיזית-מנטלית לכל העניין הזה, אני חושב שזה לא יזרום כמו שצריך, וחבל, זה עלול להוריד לכם את הבטחון לגמריי וגם לאחר שיבוא. החוויה עצמה סיקרנה אותי, והחלטתי ללכת על זה, כאשר החלטתי להתקשר זה היה בגלל שהרגשתי מספיק בטוח ליד הבחורה שהייתה מאוד נחמדה ונעימה, היא שידרה פתיחות גדולה, צחקנו רוב הזמן, היא דיברה כמה היא רוצה לראות אותי "מזיין" את החבר שלה, והמילים שלה כנראה הדליקו אותי. (עלמה ולמה תזהרי עם הביטויים יש כאלה שנלחצים ממילים בומבסטיות
). אני לא יכול לומר שעצם זה שראיתי את הבחורה מאוננת לא עשה לי משהו, אני לא נגעל מנשים אין לי בעיה איתם, אני לא מפנטז עליהם, ומה שבטוח גם לא יאונן על בחורה עם רגליים מפושקות, אבל אם היא זורמת, ואני מזיין את החבר שלה ושניהם גונחים לי בטרוף אני אמשיך לזיין אותו. חוץ מזה הוא היה נראה חבל על הזמן. אז מה אתה אומר, אתה חושב שאתה אישית תוכל להיות בסיטואציה שמישהו יזיין אותך או אתה אותו כשהחברה שלך ברקע מאוננת לה להנאתה, או אתה רואה את עצמך נחדר ע"י גבר אחר????

וואו

זה איום או הבטחה? :) אני מאד רוצה לראות את שמזיינם את האיש שאיתי אני אפילו לא בטוחה שרוצה להיות שותפה פעילה אבל איך שהצגת את זה נשמע פתאום מפתה מאד.. יש כאן משהו מאד פשוט: יש כאן דבר שמאד מרגש ומסעיר אותי והריגוש שלי מרגש את האיש שאיתי. זהו בערך

החויה של חדירה על ידי גבר

אחר לא חדשה לי אין לי בעייה עם זה (להיפך דווקא) ואני לא נלחץ מאמירות של בת הזוג שלי(אם זו היתה כוונתך) אלא מתחרמן מהן מאד.

amet

New member
אז אחלה חבר'ה

הכוונה שלי האמירה של דברים "מלהיטים" היא לא אם זה יבהיל אותך אלא את הבחור המזדמן. עלמהולמה זה לא איום זה רק עצה טובה לזיון טוב. נשמע ששניכם מאוד מתחרמנים מכל הנושא, שתקווה שלא יושפרץ למסכי הייקר זרע. אני ממליץ לכם להיכנס לצ'אט ולבדוק מי מעוניין ומי לא. ואם להצטרף או להיות "פעילה" מהצד זה כבר נתון לאותו עאב ואיך שהדברים יזרמו. מאחר והחוויה שלך לא חדשה לך "משכב זכר" אני בטוח שייצא מזה משהו משהו......| יאמי כבר אמרתי|. האם כבר ניסיתם להיפגש עם מישהו?

לא ניסינו

עדיין. צ'אט משום מה הופך את זה לדבר שאני לא בטוחה שאני והעלם רוצים אותו. חשבנו כל הזמן על גבר סטרייט כמוהו והערב עלתה המחשבה שדווקא עם הומו זה מרגיש "נכון" יותר... היה לנו חשוב לשמוע מה ללא סטרייט חש לומר בעניין הזה.

amet

New member
דווקא נשמע לי מעניין לדעת

איך בחור סטרייט יגיב לנושא הזה. אולי הוא יירצה להיות איתך, לחדור אליך, ולהתנסותץ בזמן שהוא חודר אליך שהבן זוג שלך יחדור אליו. האם את מוכנה לסיטואציה כזאת? האם אתה מוכן ידידי? |תשמעו שניכם מתחילים להדליק אותי........|

כן,זו גם אפשרות

אבל להתנסות הזו יש מטרה אחרת- להתנסות הזו יש את המטרה לראות את העלם מזדיין ומזויין על ידי גבר אחר. (ראה הודעה ישנה שלי בתחתית עמוד זה בערך)

במאגר הפנטזיות שלנו זו פנטזיה

מספר 53 לדעתי ותתקן אותי עלמה אם אני טועה זאת אומרת, שהסיטואציה לא זרה לנו במחשבה לפחות. אני חושב שהיא מלהיבה בפני עצמה, גם אם לא מעורבים כאן יחסים הומוסקסואליים אלא הטרוסקסואליות פשוטה (זתומרת אני לא חודר אליו והוא לא אליי אלא שנינו "מטפלים" בעלמה או שאני צופה בו מזיין אותה)

amet

New member
אי רואה שאנחנו מתקשרים טוב

אני שואל שאלות (ראו שאלה למעלה) ואתם באותו זמן עונים לי עליה אך החיבור כמה הוא נפלא ויפה. אתם רואים זה מה שקורה כאשר מאפשרים לכל אחד לבטא את עצמו, את רצונותיו, מתוך מקום של כבוד הדדי. זה מה שקרה בערך ביני לבין בני הזוג שפגשץי כל הערב רק דיברנו למרות שממש רציתי לטרוף את הגבר, אני לא יכול לומר שלא ראו זאת על עיני, אבל הם היו כלכך רגישים שיכלו לראות גם את החששות שלי, ונתנו לי לזרום בקצב שלי. זהו חיבור גדול. אני בטוח שיש הומואים וסטרייטים או איך שנגדיר את זה, שגם להם יש חשיבה על מין כזה או אחר. השאלה היא איך אתם חושבים למצוא לכם פרטנר כזה, ציינתם שצ'אט לא כלכך מקובל עליכם. האם יש לכם רעיון אחר?

אני מניח שעצם ההזמנה והרצון בחוויה

הזו תביא לבסוף את הפרטנר המתאים. ועכשיו אני פורש לישון. לילה טוב.

Liroy26

New member
ואיפה אני הייתי

כשהתנהל כל הדיון הזה?? אה..ישנתי...
מה אגיד ומה אומר שלא נאמר? (שנון ועוד לפני הקפה של הבוקר) אני לא חושב שלצד השלישי צריכה להיות העדפה מינית מוגדרת, החשיבות צריכה להיות מונחת על הכימיה שיש בינו לבין שני הצדדים הנוספים. אישית לא הייתי יכול להצטרף לסיטואציה שכזו ולו מהסיבה הפשוטה שסקס אני מעדיף בארבע עיניים, בלי כיבודים לחבר'ה! מה גם שמשחקי שליטה זה לא הקטע של כל אחד כך שעדיף לי לוותר מראש על השאלה. (רק המבטים שלרוב מתקבלים אחרי ציון הפנטזיה/תחביב גורמים לי להצטער ששאלתי..) אבל היי! זה אני. דבר נוסף שעליו לא ראיתי שדובר בשיחה הוא - האם אין בכם את הפחד שמישהו מכם יפתח רגשות כלשהם לצד השלישי? האם לא יתכן שפתאום עלמה תגלה כי יש דברים טובים יותר ממה שיש לה בבית או שעלם יחליט שהגירוי והמשיכה רבים יותר לאותו אובייקט מאשר לאהובתו? אני חלילה לא מנסה שום תרגילי פסיכולוגיה הפוכה פשוט נזכרתי שבעבר ניהלנו כאן דיון דומה תחת "פינת המתלבטת - יחסים פתוחים" והתגובות היו בהחלט מגוונות ומעוררות חומר למחשבה.

איפה היית באמת???

אני מגיבה עוד טרם פתחתי את הקישור לדיון שציינת. דווקא מהתחושות שקיימות בין עלם לביני, דווקא מהמקום האוהב, הבוטח, הסקרן, הפתוח, מתאפשר בכלל עניין מימוש הפנטזיה הזו. לו היה בי או בו איזה שהוא חוסר בטחון לגבי התחושות שלנו האחד כלפי השנייה, מן הסתם הרעיון הזה בו אנו משתעשעים לא היה עולה בכלל אפילו ברמת הדיאלוג. גם אנחנו לא מצדדים במסיבות מרובות משתתפים כעניין שבהרגל, אלא בודקים את הגבולות שלנו ואת התחושות שלנו. יש לנו המון פנטזיות, חלקן נגנזות וסתם נעים לדבר עליהן, חלקן באות לידי מימוש ובדיקה. לפתח רגשות כלפי הצד השלישי זו אפשרות שתמיד קיימת, כמו שקיימת האפשרות שעלם יישב בבית קפה ויימשך למישהי שיושבת שם או בכל סיטואציה אחרת. מדובר כאן בעיקר על אימון ועל בטחון במי שאיתי. ואולי זה נכון. אולי, עצם העובדה שעלם כל כך נכון ופתוח לאפשרות הזו של להגשים לי חלום ולצפות בו עם מישהו אחר, אולי הידיה היא זו שתספק אותי. לא יודעת, עכשיו אלך לקרוא את הדיון שצירפת. מי יודע, אולי אחכים עוד קצת.

xanadu

New member
השקפת העולם שלי

אני לא מאמין ביחסים פתוחים ולמרות שבעבר טענתי, דקלרטיבית לפחות, שאני ליברלי בנושא, מניסיון מר בנושא, הבנתי שממש ממש, (ממש אמרתי כבר) אני לא מאמין בזה. בעיניי, סיטואציה כזאת נגמרת לא טוב ואין מנוס מכך, שאחד הצדדים חוגג והשני יושב בבית עוטה שק ואפר. אז אתם נהנים, אתם בודקים גבולות, אתם בודקים תחומים שלא הייתם שם, אתם מתנסים בדברים חדשים, אתם משתכרים אולי מתחושת הסכנה אולי מהריגוש, אבל שאלה, מה תעשי/תעשה כאחד מכם יחצה את הגבול? יש הבדל בין להתאהב במקרה במישהו חולף לבין לחשוף את עצמך לפיתויים מסביב. האם אתם לא חיים כל הזמן בתחושה שהקרקע רועדת מתחת לרגליים שלכם?

תתפלא

אבל גם אני לא מאמינה ביחסים פתוחים. אבל מאמינה גדולה מאד בפתיחות ביחסים. :) לא מדובר כאן על מערכת יחסים שלמה שעלם או אני מנהלים עם מישהו או מישהי אחרת. מדובר בהתנסות, סביר להניח שחד פעמית, למימוש איזה שהוא צד מסוקרן שבעיקר רוצה לבדוק אותנו- אותו ואתי- איך אנחנו מרגישים עם זה, מה זה עושה לנו, ויכול מאד להיות שגם נגלה שזה לא עושה לנו דבר. האפשרות שעלם ייצא שלוב זרוע עם הצד השלישי שהוא רק שותף לחוויה ולא שותף לחיינו נראית בעיני קלושה מאד.. להתאהב, לפי הסטנדרטים שלי לפחות, זה תהליך ארוך ומורכב שמין הוא חלק מאד קטן ממנו. תודה על התגובות. עלמה

למעלה