דילמה.

• פותח הנושא Hove
  • פורסם בתאריך

Hove

New member
דילמה.

יש לי בעיה בזמן האחרון. אני (אני בן) דו-מיני,ובזמן האחרון, החברים הבנים שלי ממש מגרים אותי. אני לא מעוניין בקשר רומנטי איתם, אני רק נמשך אליהם ומפנטז עליהם-דבר שגורם לי להרגיש ממש רע עם עצמי, כאילו אני מועל באמון שלהם. (הם לא יודעים שאני דו) מה לדעתכם אני צריך לעשות? האם אני יכול להמשיך לפנטז עליהם בחשאי? ובמקרה ואני רוצה לממש את הפנטזיות שלי עם אחד מהם-איך אני יכול לדעת אם גם הוא בעניין?

liran b

New member
מצב הפוך..

תחשוב על זה ככה : אם אני נגיד מפנטז על ידידה שלי או חברה טובה שלי אז אני מועל באמון שלהן ? לא... זה טיבעי.. בקשר לזה שאתה רוצה לממש אותן.. זה כבר בעיה אחרתתת לגמרי.. אתה תיהיה חייב להפתח אליהם מתישהו.. אתה יודע .. תנסה לך תדע .. אם הם באמת חברים שלך הם לא יעזבו אותך , מקסימום יגידו לך אנחנו לא בעיניין..

Hove

New member
זה שונה...

זה שונה, כי חברות שלי מודעות לאפשרות שאני אולי מפנטז עליהן, אבל חברים שלי לא. וחוץ מזה-ברור שאני יכול לחשוב מה שאני רוצה, אבל במיקרה הזה זה עושה לי נקיפות מצפון. וכן, אני מניח שבשלב מסוים אני אצטרך לצאת מהארון...

liran b

New member
אח שלי לא הבנת..

הכוונה שלי הייתה שמותר לך לפנטז על מה שבא לך בלי להרגיש אשם.. זה רגש.. או משהו כזה. זה כמו שתרגיש אשם אם אתה אוהב מישהי או מישהו? אני לא חושב..

מותר לך לפנטז כמה שאתה רוצה.

על מי שאתה רוצה. בקשר לשאלה השנייה שלך, וואלה, אין לי מושג.

למעלה