דילמה

דילמה

אני מניח שיהיו מביניכם שיאמרו שההודעה הזו לא ממוקמת בפורום הנכון אז אני אנסה לקשר : תמיד יש ויכוח בין חובבי DS9 ובבילון 5 וליוצר של בבילון 5 יש סדרה חדשה
הנה הקשר
בכל מקרה, בערך בעוד 45 דקות אמורה להתחיל "ג'רמיה" ואני נמצא בעיצומו של מאבק מוחי : בתור אחד שהיה מכור שרוף של "בבילון 5" ולא קרא אף ספוילר לאורך כל השנים - האם להתמכר לסדרה החדשה של JMS ? מה הסיכויים שהיא תבוטל (בכל זאת הקאסט כולל את דילן ואת הבן של קוסבי יו נואו
). יש למישהו כאן דעה או שאלך עם השרשור הזה לפורום אחר שירצה בו ? (אייקון של צפניה עובר מדלת לדלת עם קופסת נדבות)

Bajoran Preist

New member
הממ....

למה לא להתמכר? אם זה יהיה טוב, אז סבבה, לא ? קודם כל אני חושב שצריך לראות את הסדרה ואחרי זה לשפוט אם היא טובה או לא, ולא רק לפי זה שהיא של סטרז'ינסקי... אבל אני חושב שני אתן לה סיכוי... למרות שאני צופה כרגע בקביעות כבר בכמה וכמה סדרות ואין לי ממש זמן.

sysiphus

New member
אין מה לחשוש

אם איני טועה הסדרה כבר בוטלה בארה"ב.

sysiphus

New member
טעות שלי

כנראה שהיא עדיין חיה ובועטת, אבל יש לה בינתיים רק עונה אחת. עונה שניה מצולמת עכשיו כנראה, כי באתר הרשמי מצוין שיהיו פרקים חדשים לעונת הקיץ. היו שדיים, והם היו ממש יפים, וגם על בחורה יפה, הדבר היחיד שכנראה נחמד בזה שזה לא ב-network TV אלא ב-cable (showtime), אבל זה היה הדבר היחיד הטוב בפרק שאני ראיתי. והיי... לנשים יש את לוק פרי...

טוב אז אני ראיתי

ואני חייב להמליץ לכולם להתחבר בשבוע הבא לתכנית. אמנם מצפייה ראשונית הכל נראה פשוט ורדוד אבל כמו שאנחנו מכירים את JMS כל משפט פשוט צפוי להשפיע רבות על הסדרה (ע"ע משפטים סתמיים בעונות הראשונות של בבילון 5).

Bajoran Preist

New member
זה היה נחמד...

אני כנראה אראה גם שבוע הבא כי הייתי במתח מהטובי קונטיניוד... וכן, גם השדיים לא היו רעים... -אייקון שמתאים לסיטואציה-

Esmena

New member
דווקא לא-עונה שנייה אושרה כבר.

ונקווה שיהיו עוד יציאות כאלה, כי לראות סדרה ששתי הדמויות הקבועות היחידות שלה הם גברים זה לא כל כך עייסק בשבילי,שיטחי ומעליב ככל שזה נשמע:)(לא,גם *ממש*לא לוק פרי),אבל JMS:) הו צפניה מלך חומוס רם ונישא:)

Bored Guardian

New member
מנצל שרשור

מישהו יודע אם יש מצב שאיכשהו יחזרו להפיק את קרוסייד? וגם שמעתי שיש סרט על הריינג'רס שיכול להיות שיוציאו ממנו גם ספין-אוף לבבילון, למישהו יש מושג?

Esmena

New member
לא יחזרו להפיק את קרוסייד,

ומהסרט,שהיה למעשה פייילוט -לג'נד אוף דה ריינג'רס- לא תצא ספין-אוף. (סורי,דיר..:)

למעלה