דילמה

refael165

New member
דילמה

היי לכולם !! אז ככה אני יוצא אם מישהי 3 שנים, בהתחלה הייתי מקיים יחסים איתה כל 3 ימים ,אחרי אחרי שנה פעם בשבוע, אחרי שנתיים פעם בשבועיים , והיום פעם פעמייים בחודש ,אנו גרים בשכירות ואמורים להתחתן בעוד זמן מה,היא די נאה וצעירה ממני ב8 שנים אבל אני מרגיש שאני רוצה לזיין כל בחורה שאני רואה ,אני מתאמן בחדר כושר ,בן 31 ,נראה כמו שאומרים חתיך כזה ,ואני מרגיש שאני מפסיד ,עכשו שתי חסרונות שלי אני גרוש עם ילדה ,וחסר השכלה או עבודה נורמלית, לעומתה שהיא אקדמאית וכו. אני אוהב אותה מת עלייה ואל האופי שלה ,אבל כאילו הספינה שלנו כבר לא שטה במלוא העצמה ,היא יפה ומסכימה להתחתן מחוסר ברירה של 3 וחצי שנים בדומה לי כן.לא יודע מה עושים להשאר רווק או לחתוך ,אבל השאלה אני לא יודע אם אני מסוגל לחתוך , אני מצד שני אובססבי כזה כלפיה מת מפחד להשאר לבד כי כולם אומרים לי שמצאתי את החלום של כל גבר,מצד שני אני מרגיש כמו חזיר רעב שאני רואה משהו שניראת כמו נקבה ביייייייייייייייייי

דילמה

תפוס איתה שיחה מלב אל לב. פשוט ככה תפוס אומץ ואמור לה את כל מה שכתבת כאן, שאל לדעתה, ייתכן שבאיזה שהוא אופן נכנסתם לשגרה שוחקת, ייתכן שהיא כן מוכנה לותר ולהמשיך הלאה, רק שיחה אמיתית וכנה תוכל לעזור כאן, אם אתה אוהב אותה לא היית חושב על "לזיין כל בחורה". אתה רק בן 31 עדיין מספיק צעיר כדי לעשות משהו עם עצמך. אתה אומר שאתה חסר השכלה ולא עובד במקום מסודר. נראה לי שהיא "ויתרה והיתפשרה" על הרבה דברים ודעות של כל מיני חברים טובים ובני משפחה כדי להיות בקשר אתך. רק שיחה פתוחה וגלויה ביניכם תיתן לשניכם את הפתרון הנכון.

תהליך מואץ

תהליך השחיקה בכל זוגיות מתקיים, ואצלך התקיים עוד לפני שהחל להשריש שורשים, נראה בעליל שאינך בשל למחוייבויות של הזוגיות, הכינות שלך היא אולי האלמנט החיובי שלך שעליך לנצל זאת ולהעמיד את בת הזוג בפני תחושותיך, דרכי הנסיגה עתה קלות יותר, ומשאירות פחות משקעים מאשר אם תתחייב במוסד הנישואין, ותרצה לפרק אותו. אינך בשל ל-"ביחד" של הזוגיות. אל תכנס לזאת. בהצלחה אגב מה שאתה מתאר הוא נורמאלי, רק שנדמה שאצלך התהליך הואץ באופן בולט, וזה רק יכול להעיד כי עוצמות האהבה הקניינית לבת זוגתך אינם כה חזקים. חשוב על זה כל טוב

seeyou

New member
לא לוכל להתבגר?

זוגיות זה לא רק זיון!! מבטיח לך שהאשמה תדירות יחסי מין שלכם היא שלך!! יש ל"אקדמאית " שלך כול ה"כלים" אשר יש לכול בחורה צעירה ויפה! שמעתי בחדשות שאחרי גיל 35 חלק מהגברים יורדים בקושר המיני!! גם לאלו ש"מתאמן בחדר כושר ,נראה כמו שאומרים חתיך כזה.."... אז על מה תבסס את הזוגיות? הרי אתה גרוש עם ילדה(תצץרל לשלם מזונות) ,וחסר השכלה או עבודה נורמלית!

למעלה