דילמה

McDVD

New member
דילמה

דילמה

אולי הפורום הזה כבר דן ב זאת אבל בכל זאת העלה אותה לדיון. איפה הקיץ צריכים לשחק טל בורשטיין ויניב גרין.בצעירה באליפות העולם ביפן או בבוגרים באליפות אירופה באיסטנבול? דעתי מכיוון שהבוגרים הם הרמה היותר גבוהה והם מהווים את היצוג הכי הולם והכי מחייב של המדינה א5ז לדעתי צריכים את השחקנים הכי טובים בוגרים. אבל זוהי דעתי. ודעתכם???

אני חושב..

אני חושב שכל עוד טל בורשטיין ויניב גרין יכולים לשחק בצעירה הם צריכים לעשות את זה. בפעם האחרונה שהעלנו את הנושא לדיון אמרתי שדעתי היא שהם ישחקו בשתי הנבחרות,ואני עדיים חושב ככה. נבחרת כמו ישראל שהמטרה שלה היא להיות בין שמונה הראשונות בטורניר לא יכולה לבנות על סנטר חסר נסיון בן 20 בגובה 2.06 יניב גרין לא יכול להתמודד עם סנטרים חזקים וגבוהים ממנו. המצב כיום הוא שאין לנו סנטר יותר טוב ממנו וככל הנראה עליו נצטרך לבנות בעמדת הסנטר. בסופו של דבר אני חושב שאם אין ברירה אז יניב גרין יצטרך לשחק בבוגרת נגד סנטרים שיאכלו אותו בקלות. בורשטיין צריך לשחק בצעירה כדי לצבור עוד קצת נסיון,ולהנהיג את הנבחרת אולי הפעם למקום אחד יותר גבוה.

לWOOD ולאוהד ר``ג...

השאלה היא האם לא יקרה מצב שלפיו הדבר יבוא על חשבון הנבחרת הבוגרת... הנבחרת הבוגרת לדעתי, הרבה יותר חשובה עם כל הכבוד לצעירה... אגב, לגבי ההצעה שימשיכו בצעירה יש כאן גם אולי פשוט שיקול שפשוט פרט לשחקנים אלו אין שחקנים שמתאימים לבוגרת...

wood

New member
עבורי, נכון להיום

הנבחרת הצעירה קודמת לבוגרת. בשבילי אליפות העולם חשובה בהרבה מעוד אליפות אירופה בינונית. תבין שהזדמנות כזאת לא מגיעה כל שנה. אם הנבחרת הבוגרת הייתה מועמדת לזכות באליפות, אז מילא, אבל כולנו יודעים שתמיד תהיה את שנה הבאה-מה שאי-אפשר להגיד על אליפות העולם ביפן. הנבחרת הבוגרת בכל מקרה לא תגיע כל-כך רחוק. למה לזרוק את הצעירה המוכשרת לכלבים? קצורין יכול למצוא מחליפים אחרים. בבוגרת הם סתם עוד שחקנים מחליפים. בצעירה-הם הכרחיים.

מסכים איתך בכל מילה!

לנבחרת הבוגרת יש אפשרות לשחק בעמדת הרכז עם קטש,גודס,שארפ או קנטור. בעמדת הסנטר האפשרויות קצת יותר מצומצמות אבל בשביל טובת שתי הנבחרות צריך להשאיר את גרין בצעירה ואת שטיינאהור בבוגרת. אני חושב שעם בורשטיין וגרין יש לישראל את אחת הנבחרות הצעירות הכי מוצלחות באירופה,ואני אומר את זה בלי שאני מכיר הרבה שחקנים. ברמה של הצעירים בורשטיין הוא שחקן עם נסיון,הוא משחק בכל משחק של מכבי ואף פעם לא איכזב,הוא יכול לשחק בארבע עמדות והוא נכס לכדורסל הישראלי,בבוגרת זה כמובן לא נחשב. יניב גרין,עם כל הכבוד,יהיה קשה מאוד עם שחקן בעמדת הסנטר בן 20 בגובה 2.06. כמעט בכל נבחרת יש בחמישיה שני שחקנים יותר גבוהים מגרין. במצב כזה עדיף לשלוח בעל נסיון,אני לא בטוח שתומר שטיינהאור יוכל לעצור סנטרים כמו ראג`ה,דיבאץ`,וייס,פוצ`קה,דואנס והרשימה עוד ארוכה...אבל בעזרת הנסיון,יתרון גובה קטן וקליעה יותר טובה הוא עדיף על גרין. כמובן שזה שהוא שולח את בורשטיין וגרין ליפן לא שולל לו את האפשרות לשתף אותם בטורקיה,לפחות באופן חלקי,חבל שהוא לא חושב ועושה את זה.

או שאפשר אחרת...

למה מולי קצורין צריך את בורשטיין עם יש לו את מתן נאור?:) אני לפחות מקווה שמתן נאור יהיה חלק מהנבחרת הצעירה,בעצם אני בטוח.

wood

New member
לדעתי הם צריכים להישאר בצעירה.

הנבחרת הבוגרת אמורה להסתדר עם השחקנים האחרים. אני חושבת שזה יהיה הרבה יותר הוגן לאפשר להם לשחק בצעירה. אחרת מה ההישג העצום שלהם בקיץ נותן להם? בשביל זה הם עבדו כל-כך קשה? כדי לחטוף על הראש באליפות ביפן? לא כל שנה מתקבצת כאן נבחרת צעירה כל-כך מוכשרת. אני באופן אישי נהניתי לראות אותם בקיץ הרבה יותר מאשר את הבוגרים. תבינו שהזדמנות כזאת עלולה לא לחזור בשנים הקרובות. זה עניין של מזל. נפלנו על מחזור מוצלח במיוחד. קצורין רק חושב על האינטרסים הצרים שלו. וזאת לא הפעם הראשונה שהוא מאכזב אותי השנה. הוא צריך לתת להם לסיים את מה שהם התחילו.

למעלה