דילמה!

Tristann

New member
דילמה!

אז ככה, אני משרת בבסיס סגור (ביסנ"מ, כמו שכתבתי קודם). ושמתי עין על מישהו מהבסיס. אני וידידה חושבים שיש מצב שגם הוא משלנו. איך אני מברר את זה בלי להיפגע / לפגוע בו? צריך עצות...

ז י ק ו

New member
פיתרון!

בגלןל שזה בסיס סגור והשמועות שם רצות ממש כמו קיבוץ אולי אפשר לשבת לידו בחדר אוכל, או באיזה משרד בו הוא נמצא.. להתחיל ליצור קשר לאט לאט, וברגע שתרגישו מספיק בטוחים לשאול אותו תשאלו.. היום זה לא מעליב או פוגע אם שואלים "האם אתה הומו,.. (אני חושב..)

Tristann

New member
אז זהו :)

שקשר, כבר יצרנו, ועכשיו אני בשלב הבא. חוץ מזה שאין לו ממש משרד ולשאול משהו בחדר אוכל נראה נורא פוגע ואני לא מצליח למצוא אותו בחדר... כבר ציינתי שהוא עומד לעזוב? :(

LoKKo

New member
פיתרון שתמיד עבד אצלי

היה לי סיפור דומה לזה, רק שהוא נעשה בתום לב. אני אספר לך את הסיפור, בתקווה שאולי הוא יהווה לך פיתרון. בקורס מפקדים שעשיתי, היה איתי בחדר עוד "אחד משלנו"... בכל מקרה, חבר טוב התקשר אליי ורצה שנצא בסופשבוע והתחלנו לדבר על מקומות הבילוי בעיר... מפה לשם ראיתי את אדון בחור מגיב לדברים שאמרתי.. FFF DOME כומה II ובכן, הבחור מתבונן עליי, ואני עליו, והוא שוב עליי.... והוא מחייך .... נשבר הקרח, ונפתחנו אחד לשני (לא במובן הזה יא סוטים!). זה יכול להיות פיתרון... לדבר "בטעות" על מקומות, ולראות את התגובות שלו...

soldier21

New member
אשכרה

פשוט תשאל אותו לאן הוא אוהב לצאת? לאיזה מועדונים/פאבים? ואז תגיד לו שאתה הולך עם חבר'ה ל"לילינבלום 25" במוצ"ש או ל"תאטרון" ביום חמישי ותראה איך הוא מגיב. סביר להניח שאם הוא בקטע הוא יידע. אגב, החבר שלי לשעבר התחיל איתי באוטובוס כשהוא שאל "לא ראיתי אותך פעם בלילינבלום?" ואז הבנתי שהוא רוצה להתחיל איתי ו... אז גוד לאק!!

Tristann

New member
תודה!

תודה לכולכם... אני אהיה איתכם בקשר ואגיד לכם מה קורה... :)

פיציק

New member
שיטה נחמדה, אבל לא מצויינת ...

אני מכיר מספיק סטרייטים שיודעים מה זה FFF ומתי יש מסיבות גייז באיזה מקום. היום זה לא כמו פעם, שהיית יכול לזרוק שם של מקום שהוא גיי-פרנדלי ורק מי שבאמת היה יודע את זה היה מבין אותך. זה משהו שכדאי שתחשוב עליו .... אבל - אני עדין חושב שזו שיטה טובה וכדאי לנסות אותה. פשוט כדאי לחשוב, מה עלול לקרות אם הוא ידע במה מדובר, אך הוא לא ממש בקטע ...

Tristann

New member
אז ככה

ישבתי איתו השבוע וסיפרתי לו על מה אני מנסה לצאת מהבסיס (כלומר, שהלכתי לקב"ן, ואמרתי לו שאני הומו), ואחרי כמה זמן הוא סיפר לי משהו על חברה שלו... אז תודה לכולם בכל זאת!

למעלה