דילמה

• פותח הנושא Edis
  • פורסם בתאריך

Edis

New member
דילמה

אפי היקרה, ושאר חברי הפורום שלום יש לי דילמה שאשמח אם תעזרו לי להגיע לפתרונה.. אשמח גם לשמוע מה אתם הייתם בוחרים.. הסיפור התחיל באינטרנט באי סי קיו עם נערה בת 17.... לאחר תקופה די ארוכה עברנו לדבר בטלפון...לאחר ששלחתי לה תמונה שלי, היא הציבה בפניי בחירה בין להיות איתה לילה אחד בו היא תאבד את בתוליה ולאחר הלילה הזה ינותק הקשר לאלתר. לבין להיות איש הסוד שלה, ושלא ניפגש לעולם... יש לציין שאני בן 28 ושהתאהבתי באישיותה (ממה שהיא הציגה בפניי עד כה) השיחות שלנו אורכות בין שעתיים עד שלוש בימיי חול ובסופ"ש השיחות שלנו מגיעות לאורך של חמש שש שעות אם לא יותר. יש תחושה של אהבה באוויר גם מהצד השני, אך מפאת גילי המופלג לא יוכל להיות ביננו קשר רציני(היא מעוניינת להיות בקשר רציני עם הפרש של שלוש ארבע שנים) אני מצדי מאד רוצה גם להיות איש סודה(שזה דבר קסום בעיניי) אך גם לעבור לילה אחד(לממש את האהבה שאני מרגיש כלפיה גם אם לא נקיים יחסי מין מלאים)איתה מאד מקסים לי. הצעות...? ----------------------------- אל תניחו הנחות לרוב הן שגויות. אל תקחו שום דבר באופן אישי- שום דבר לא נגדכם. שימו לב למילותיכם יש להם השפעה על חייכם וחייהם של אנשים אחרים ועשו את המייטב שביכולתכם.

דן צ

New member
הצעה?

קודם כל מבחינת החוק יש בעיה עם לקיים יחסי מין עם קטינה [וכן בת 17 מוגדרת קטינה לפי החוק]. מבחינת היחסים אני מציע לך להשאר איתה בידידות כמו שנשמרה עד היום , מה רע לך בידידות הזאת שצריך לסיים אותה? יש לך דבר מקסים של יחסים ואל תאבד אותם בגלל יחסי מין, ייתכן שאפילו היא בחורה מאוד חכמה שרוצה לבחון אותך, רוצה לדעת האם ברצונך רק לשכב איתה ואתה בחור שמחפש רק זיון, או באמת שכוונותיך טובות. תחשוב על זה , תעמיד את שני הדברים על כף המאזניים.

מיטללל

New member
תמוהה. תמוהה מאוד

מה קורה? זאת לא הפעם הראשונה שאני שומעת ששני אנשים שהתחילו לדבר בצטים, שלא ראו אחד את השניה, קובעים להיפגש למטרת זיון ללילה וזהו... לא מובן לי הקטע. אני מתחילה בזה שקשה לי מאוד לדמיין שילדה בת 17 תסכים לאבד את הבתולין שלה עם מישהו שהיא מכירה רק מבחינה וירטאולית, כסטוץ חד פעמי. מצטערת. לדעתי אין סיכוי שהיא התכוונה לזה. במידה ותגיד לה שהחלטת שאתה רוצה ללכת על הסטוץ החד פעמי.. אני בטוחה שהיא תירתע ותסרב. אתה ראית תמונה שלה? איך אתה יודע שאחרי שתראה אותה תרצה "לממש את האהבה שאתה מרגיש אליה"? אם ניצה מנקודת הנחה שהיא התכוונה לאלוטימטום שלה.. אני לא מבינה מה היא רוצה. אם היא אוהבת לדבר איתך {ולכן הפכה אותך לאיש סודה} וגם נמשכת אליך {ולכן מוכנה לעבור איתך "לילה אחד"} למה היא לא רוצה לתת סיכוי למשהו רציני להתפתח? הבדל של יותר מעשור הוא באמת ענק.. אבל אם כבר אז כבר. לא מובן לי הקטע. כמה זמן הידידיות הוירטאולית הזאת נמשכת? אתה יוצא עם בנות אחרות? היא יוצאת עם בנים אחרים? חבל שתתקעו אחד את השניה. אתם יכולים להמשיך בקשר הידידותי אם זה עושה לכם טוב.. כל עוד זה לא ישתלט לכם יותר מדי על החיים.

d u c k y

New member
המממ...

מתוכן הודעתך אני מבינה שהיא חשובה לך מאד, ושכיף לך לדבר איתה (שש שעות בטלפון לא הולכות ברגל). תשאל את עצמך אם אתה מכן לוותר על זה... אם זו האופציה היחידה שהיא מציעה לך, לא חושבת שהייתי מוותרת, עבור משהו חד פעמי. אתה הרי מודע להשלכות של כל אפשרות, נכון?

The ArchAngel

New member
איזה מין שמוק חסר רגישות אתה?

אם אין מצב שיהיה בינכם משהו רציני, אתה עקרונית מתלבט אם לזיין אותה ולא לראות אותה יותר או להיות האדם עליו היא הכי סומכת בעולם? בעולם המודרני אין בעיה לתפוס זיון, קצת יותר בעיה להשיג בנאדם איתו אפשר לדבר על הכל... אני במקומך הייתי הולך על להיות איש סודה, אבל הבחירה שלך, הלב או הזין?

Edis

New member
תגובה כללית

אני לא חושב במושגים של רק זיון...את זה אני יכול להשיג גם בלי קשר אליה. הקשר הזה באמת חשוב לי יותר מלילה אחד איתה, להיות האדם שהיא חולקת איתו את הדברים הכי שמורים, בהחלט יכול להתאים לי יותר מלילה אחד.. אבל לא לראות אותה לעולם... לא לחבק או לנשק את הבחורה המתוקה הזו שאני מדבר איתה יותר ממה שדיברתי עד כה עם החברות שהיו לי... עצוב לי עם המחשבה הזו.

אלכס ?!?!

הוא אמר שהוא רוצה לזיין אותה?? הוא לא השתמש בכלל בשורש הזה... למה תמיד הגברים אצלך הם הרעים, הנצלנים, וחסרי הרגישות?

ובכלל רציתי להמשיך...

אני סוג של מסכימה עם דבריה של מיטל, שאני לא מצליחה להבין את האולטימטום הזה... אם לשניכם מאוד נעים להיות בקשר הזה, ואתה סבור שיש פה אהבה, ומצד שני אתה לא חושב שיהיה לזה המשך רומנטי (לפעם הראשונה שלה) אז מדוע להכנס לזה בכלל? מילא, אם היית חושב ברצינות על המשך הקשר בצורה קבועה וממשית יותר, אז כבר היתה בעיה אחרת. אני מניחה שאת השיקול שלך תעשה (אם לאבד אותה - אך להינות מלילה קסום, או להמשיך את הקשר החיובי בכל זאת איתה), רק חבל שאתה לא משתף אותה בתחושות שלך, ואתה יודע מה? אולי ירצחו אותי שומרי החוק הקבועים בפורום, אבל אני לא רואה סיבה לא לנסות בכל זאת לבנות משהו קצת יותר רציני, היות ונשמע לי שהיא באמת מאוד מאוד חשובה לך. האם טעיתי?

Edis

New member
מ....

אני כן שיתפתי אותה..אני לא מסתיר ממנה דבר... היא מצידה השאירה את הבחירה בידי.... אני מוכן לוותר על הלילה(ושיוסר ספק כלשהו אני הצעתי לה רק להיפגש בלי שיקרה דבר פיזי ביננו)... לא טעית היא באמת חשובה לי ובאמת הייתי רוצה לבנות משהו יותר רציני אם זה היה מתאפשר... בכל מקרה נראה לי שלהיות איש סוד של אדם שאני אוהב, יכול להיות דבר פורה ביותר. ושוב צצה לה תחושה של פיספוס...שיט.

The ArchAngel

New member
לא תמיד...

רק כשהם מעורבים... וחוץ מזה...לא אשמתי שזה תמיד בחור מנוסה בן 20+ וטינאייג´רית... זה עניין של גיל, לא מין... במקרה הספציפי הזה זה דווקא עניין של של הורמונים, שאין לו כל קשר למין. ההחלטה הניצבת בפניו היא: סטוץ ללילה אחד או ידיד... כשאוהבים מישהו באמת אני לא חושב שאפילו שוקלים לזרוק הכל בשביל לילה אחד... אבל היי, זה רק אני והמוזרויות הקטנות שלי...

Edis

New member
מדובר במעבר לסטוץ...

אני יודע שכך זה נשמע לך, אך הדברים שונים בהלך המחשבה שלנו אני מודה שנסחפתי לתוך פנטזיה שלה וייצרתי מתוכה פנטזיה משלי... לרוב הדברים מתפתחים לכיוונים שאנחנו לא מצפים להם. "העולם הוא בלתי מובן. וכך גם אנו, וכך גם כל ישות הקיימת בעולם הזה." דון חואן/קרלוס קסטנדה

Winter Snow

New member
היי..

היי.. אולי כדאי לחשוב מעט מעבר לשתי האופציות. לעיתים אנשים מציבים בפני אחרים מצבים שונים רק כדי לבחון אותם. חשוב מה היא תרגיש בעקבות כל בחירה שלך. האם היא תעריך אותך במידה ותבחר בלילה רומנטי אחד? או תעריך אותך יותר במקרה ותבחר באופציה להיות איש סוד שלה. אני לא יודעת אם הדבר יעזור, אך אומר לך מה אני הייתי מרגישה בכל אחד מן המקרים. לא הייתי מעריכה את הבחירה של לילה אחד. אני חושבת שכאשר קיימת אהבה, הדבר הכי חשוב הוא להיות ביחד. זה נכון שתהיה איתה בצורה יותר אינטימית, אך חשוב על כך שזו תהיה הפעם האחרונה שתהיה איתה. אם אתה באמת אוהב, אני מניחה שהפתרון הוא להישאר בקשר ארוך עמה, גם אם הוא לא מבוסס על מגע פיזי. אחרי הכל, הרגש הוא הקובע, לא בהכרח המגע. אהבה אמיתית היא אהבה שאתה מוכן להקריב למענה. אני חושבת שאם אתה אוהב אותה באמת, עלייך לוותר על לילה אינטימי עמה. ואם אפשר להוסיף משהו קטן, המצב שהיא הציבה בפנייך לא נראה לי הוגן כלל. זו פשוט פצצה שהיא זרקה בפנייך. אולי כדאי לשאול אותה מה -היא- מעדיפה? ואם הציבה בפנייך דילמה כזו, האם באמת איכפת לה? בכל אופן, אני מקווה שבעקבות כל פיתרון, תרגיש טוב ושבחרת בשביל הנכון. :)

Edis

New member
תודה Winter Snow

נפלה ההחלטה. לילה אחד לא יהיה. אך צפויים עוד לילות ארוכים של שיחות לתוכם. תודה לכולם.

למעלה