דילמה...

Indego

New member
דילמה...

עד היום יצאתי בעיקר עם אקדמאיות \ קרייריסטיות, בחורות שיודעות מה הן רוצות לעשות עם החיים שלהן.
ולמען האמת זה היה מאוד חשוב לי, כי אומנם אני אשאף תמיד לספק את האשה שלי בכל דרך אפשרית, ולהיות המפרנס העיקרי בבית, אבל כמובן שאשמח אם אשתי תשאף להצליח גם כן, ולא תהיה עקרת בבית או תספק במועט (עבור עצמה).

לפני מספר ימים ניגשתי לסופר לקנות פסטרמה, ובחורה צעירה פרסה לי את הבשר.

כבר מהרגע הראשון התבלבלתי עם הגרמים והשקלים, והייתי טיפה נבוך, היא זרמה איתי בקטע הזה, ושנינו חייכנו זה לזו.

לאחר מכן הייתי צריך לקנות גבינה, ולמרות שזו לא התחנה שלה, היא שירתה אותי גם שם.

כשהלכתי הסתכלתי לאחור וראיתי שהיא גם מביטה בי.

על בסיס כל הבחורות שהכרתי עד היום, אני יודע שהיה כאן משהו הדדי, ושבקלות הייתי יכול לבקש את המספר שלה.

העניין הוא שאני בדילמה - מבחינה חיצונית היא מאוד מושכת, אבל הטריד אותי שהיא מאוד צעירה (אוליי 21 \ 22) והיא כבר עובדת בסופר, למה???

מבלי לזלזל במי שעובד בסופר, אני לא חושב שמדובר בעבודה בזויה, או משהו בסגנון.

אבל לרוב המוכרניות בסופר, הן מבוגרות (30+), לא בחורות צעירות.

הטרידה אותי המחשבה שזה מה שהיא רוצה לעשות עם החיים שלה.

בכל אופן, היא לא יוצאת לי מהראש, ואני אוכל את עצמי מה לעשות.

הדילמה היותר קשה, זה שקולגה לעבודה הכירה לי חברה שלה, והתחלנו להתכתב בוואטסאפ, וקבענו לדייט בסופ"ש.

ואני כולי בהתלבטות עכשיו עם עצמי מה לעשות.

אני מניח שאם אני אזמין לדייט את הבחורה מהסופר (פאק, אני אפילו לא יודע מה השם שלה...).
הבחורה השניה לא ממש תהיה רלבנטית.

אשמח לעצות בנידון

היי

למה אתה חושב שאם בחורה צעירה בת 21 עובדת בסופר, זה מה שהיא רוצה לעשות עם החיים שלה ????

ההיפך, אולי היא סתם חוסכת כסף למשהו אחר?

אולי היה איזה מצב שבו היתה חייבת עבודה.. יש אינסוף סיבות למה, לא הייתי מציעה לך לקפוץ

למסקנות לגביה על סמך.. כלום בעצם. לא הכי הוגן.

אישית, אני לא חושבת שזה נכון לוותר על אדם בגלל עיסוקו, אבל זכותך המלאה לעשות מה שנוח לך איתו.

דבר שני, אתה קצת רץ קדימה..

עם הבחורה מהסופר לא קרה כלום, אפילו את שמה אינך יודע.

הבחורה השניה היא זרה לך גם בשלב זה, דייט ראשוני מאד.

זה לא שאתה מתלבט בין 2..

אם קבעת דייט עם אחת, צא איתה ותראה מההלאה אם בכלל.

אם דברים לא יזרמו הלאה, תחליט עם עצמך האם אתה רוצה לנסות עם הבחורה מהסופר.

שלום

בקשר האהבה לאדם ולאופיו היא החשובה, ולא הסטאטוס הכלכלי או המשיכה הגופנית. אם היא נחמדה ואתה מחבב אותה, כדאי שתהיה אתה בקשר. אם תאהב אותה, בגלל האהבה אתה תדאג לה ותרצה לעזור לה להתקדם. גם אם זה יתפתח רק לידידות, טוב.

The Heretic

New member
למה אתה מצפה

שבגיל 21 22 היא כבר תהיה קרייריסטית?!
אתה לא יכול לדעת מה באמת השאיפות שלה בחיים.
אולי לעומת כל הסטונדטים שלומדים וחיים על הלוואות היא עובדת שם כדי לחסוך לתואר לפני?
יכול להיות שהיא באמת שואפת לעבוד בסופר ויכול להיות שלא אז כדאי לך לנסות איתה אולי אתה טועה.

תגיד

ואתה? איך זה שבגיל 28 אתה נציג שירות ומכירה פרונטאלי באורנג'?
כן. זה לא פחות מופרך ממה שאתה כתבת.

בגיל 21 ניקיתי חדרים במלון למחייתי ובגיל 26 כבר הייתי מנהלת.
מה זה אומר? כלום.

אנשים הם אנשים, ולא העיסוק שלהם או הטייטלים שלהם.

Indego

New member
צודקת, הייתי צריך כבר לעדכן את הפרופיל

לפני 3 שנים כשהתחלתי לעבוד באורנג' הייתי נציג שירות ומכירה פרונטאלי,
היום אני מנהל איזור בתחום מכירות שטח - תחום שאפשר רק עם תואר אקדמאי להיכנס אליו.

*בכל אופן, אין קשר בין זה לבין נושא השרשור, אבל תודה על ההבהרה בכל מקרה.

Indego

New member
תודה
- הקרדיט הוא ליוצר שלה...

Lyoto Machida

לוחם קראטה שעשה הסבה לMMA ונחשב היום לאחד הטובים בעולם.

אני גם מגיל צעיר מתאמן בשוטוקאן (עד רמה של שחורה), ולאחר מכן עשיתי הסבה לMMA, אז זה היה טבעי שאני אקח אותו כאל מודל לחיקוי

רואה 6 6

New member
טוב,הנה המציאות כמו שאני רואה אותה:

הנושא ימשיך ליהיות חשוב לך. אתה תמשיך להעדיף בחורות עם מסלול דומה לשלך כרגע.
כמובן שהסופר ומראהו יתפוגגו אם תשמע שהבחורה שואפת לעשות תואר שני לפחות אבל אם זה לא בתוכניות זה ימשיך לנקר בך גם אם יסתבר שהיא בן אדם מעולה.
לגבי הדייט שקבעת,לא קרה כלום. היא רלוונטית לגמרי גם אם אתה מנסה לקבוע דייט עם זאת מהסופר.דייט אחד לא הרג כלום.

Indego

New member
האמתי, שאני עכשיו הרבה יותר סגור על הבחורה...

מהסופר.

היה לנו דייט אתמול (הידידה של הידידה מהעבודה), והיה מזעזע.

לא היה חיבור, ורציתי שהוא יסתיים מהרגע שהוא התחיל (אוליי בגלל שהראש שלי לא היה שם בכלל).

הכי מצחיק שהיום בבוקר היא שלחה לי לב בוואטסאפ.

בהזדמנות הראשונה שאני קולט את הבחורה, אני מבקש את הטלפון שלה, וFUCK IT כל עניין התארים \ גילאים \ קריירה.

bell boy

New member
ואי אח שלו בא לי להוריד לך איזה אחת!!

אבל בקטע טוב כן ? :)
אולי היא סטודנטית ? אולי היא כרגע בין עבודות?? אולי היא חוסכת לחו"ל?
אגב עבדך הנאמן אומנם לא מחזיק בתואר אקדמי כלשהוא ועוסק במכירות כל חייו אבל לא מפסיק לקרוא וללמוד כל יום ביומו. ועזוב שניה תארים
ראית את הבחורה שעושה לך את זה? אז בוא נלך שניה הפוך סבבה?
אם לה אין שאיפות כי לא בא לה כרגע אולי אתה תהיה זה שיעיף אותה למעלה ויפתח לה את הראש לכיוונים אחרים? אולי איתך היא כן תרצה לשאוף ליותר מעובדת בסופר(אגב חלילה לא מזלזל)
והנה אתה ראית בעצמך שישבת עם השבורה ההיא(עפי מילותייך ואני מקצין בקטנה כמובן אין צורך להתרעם)של החברה של החברה ולא יצא כלום אז הנה עכשיו יותר מתמיד קיבלת אוקיי מכל העולם ואישתו שאתה צריך להתחיל לבקר בסופר יותר....

לאליס8

New member
אהבתי את המשפט האחרון

הוא צודק לגמרי. מי אמר שזה מה שהיא רוצה לעשות לפרנסתה? אם היא אכן בת 21-22 כפי שציינת זה די בטוח שזו עבודה זמנית,חיסכון ללימודים או דבר אחר. כל מלאכה מכבדת את בעליה. תבקר יותר בסופר :)

רואה 6 6

New member
צר לי שהדייט הלך רע.

מקוה שיצליח לך עם הבחורה מהסופר וכי אתה יכול לגבור על דעות קדומות.

מה אגיד לך איש...

לך עם הלב שלך ועזוב מי אתה ומה אתה.
הבפנים שלך נדלק על ההיא מהסופר? לך על זה.
רק תלך בשיקול דעת ואל תיתן לרגש לך להשתולל יותר מידי
על הראש וההיגיון שלך.

ב ה צ ל ח ה !!

Indego

New member
עוד פעם דילמה :-\

מצטער שאני חופר לכם על זה...

פעם שלישית ביומיים האחרונים שאני סתם הולך לסופר לקנות משהו שאני לא צריך, ופאק...
היא פשוט לא שם.

מה אני יכול לעשות אם היא החליטה להתפטר? או שפשוט פיטרו אותה...

כמובן שאם אני ממש רוצה, אני יכול לפנות למנהל של הסופר ולברר על הפרטים שלה.

העניין הוא שאני לא יודע אם אני בכלל רוצה ללכת כזה רחוק, כאילו מה, אני אצלצל אליה ואגיד לה שנפגשנו לפני כמה שבועות כשהיא חתכתה לי פרוסת פסטרמה, ושקיבלתי את הטלפון מהמנהל שלה?

איזה מצב מחורבן...

זה כולה יומיים...

אם היא מוצאת חן בעינייך ולא יוצאת לך מהראש - אל תוותר.
בהצלחה!

למעלה