דילמה.
השבוע מצאתי הוכחה שאשתי מקיימת קשר עם מישהו\מישהי אחרת.
כבר תקופה ארוכה שהיחסים ביינו לא מה שהיה פעם . גם קצת באשמתי אבל מעולם לא חשבתי "לרעות בשדות זרים".
הכול התחיל שבצאת החג האחרון היא התחילה לקבל סמסים בקצב .
בדכ"ל אני לא שואל יותר מידי שאלות ומניח שמדובר בחברות שלה לעבודה . ששאלתי אותה מה קורה אמרה שחברה שלה מספרת לה מה קורה איתה בבית.
בזמן כול הסמסים האלו אני רואה שהיא מחייכת חיוכים מוסתרים.
באמצע הלילה לקחתי את הנייד שלה (דבר שאני לא עושה אף פעם ) וראיתי שאין כול זכר לסמסים שקיבלה.
היא מחקה את הכול .
אני חושב שהיא בוגדת אולי גם עם אשה מהסיבה שפעם התוודאה שהיא נמשכת לנשים במקצת ואף הציעה לצרף אחת שעובדת איתה אלינו למיטה. אני סרבתי מחשש שמה דבר זה יביא לפירוק הנישואין , דבר אני לא מעוניין שכן "קר שם בחוץ"
האם עלי לפנות לחוקר פרטי או שמה להמשיך לעקוב (דבר שאני סולד ממנו) ?
סליחה אם חפרתי
אני מיואש.
שיהיה לכולנו חג שמח
השבוע מצאתי הוכחה שאשתי מקיימת קשר עם מישהו\מישהי אחרת.
כבר תקופה ארוכה שהיחסים ביינו לא מה שהיה פעם . גם קצת באשמתי אבל מעולם לא חשבתי "לרעות בשדות זרים".
הכול התחיל שבצאת החג האחרון היא התחילה לקבל סמסים בקצב .
בדכ"ל אני לא שואל יותר מידי שאלות ומניח שמדובר בחברות שלה לעבודה . ששאלתי אותה מה קורה אמרה שחברה שלה מספרת לה מה קורה איתה בבית.
בזמן כול הסמסים האלו אני רואה שהיא מחייכת חיוכים מוסתרים.
באמצע הלילה לקחתי את הנייד שלה (דבר שאני לא עושה אף פעם ) וראיתי שאין כול זכר לסמסים שקיבלה.
היא מחקה את הכול .
אני חושב שהיא בוגדת אולי גם עם אשה מהסיבה שפעם התוודאה שהיא נמשכת לנשים במקצת ואף הציעה לצרף אחת שעובדת איתה אלינו למיטה. אני סרבתי מחשש שמה דבר זה יביא לפירוק הנישואין , דבר אני לא מעוניין שכן "קר שם בחוץ"
האם עלי לפנות לחוקר פרטי או שמה להמשיך לעקוב (דבר שאני סולד ממנו) ?
סליחה אם חפרתי
אני מיואש.
שיהיה לכולנו חג שמח