דילמה.

sapirac

New member
דילמה.

השבוע מצאתי הוכחה שאשתי מקיימת קשר עם מישהו\מישהי אחרת.
כבר תקופה ארוכה שהיחסים ביינו לא מה שהיה פעם . גם קצת באשמתי אבל מעולם לא חשבתי "לרעות בשדות זרים".
הכול התחיל שבצאת החג האחרון היא התחילה לקבל סמסים בקצב .
בדכ"ל אני לא שואל יותר מידי שאלות ומניח שמדובר בחברות שלה לעבודה . ששאלתי אותה מה קורה אמרה שחברה שלה מספרת לה מה קורה איתה בבית.
בזמן כול הסמסים האלו אני רואה שהיא מחייכת חיוכים מוסתרים.
באמצע הלילה לקחתי את הנייד שלה (דבר שאני לא עושה אף פעם ) וראיתי שאין כול זכר לסמסים שקיבלה.
היא מחקה את הכול .
אני חושב שהיא בוגדת אולי גם עם אשה מהסיבה שפעם התוודאה שהיא נמשכת לנשים במקצת ואף הציעה לצרף אחת שעובדת איתה אלינו למיטה. אני סרבתי מחשש שמה דבר זה יביא לפירוק הנישואין , דבר אני לא מעוניין שכן "קר שם בחוץ"
האם עלי לפנות לחוקר פרטי או שמה להמשיך לעקוב (דבר שאני סולד ממנו) ?

סליחה אם חפרתי
אני מיואש.

שיהיה לכולנו חג שמח

nirity1

New member
לא בהכרח שהיא בוגדת

אולי חברה שלה סיפרה לה משהו שהיא לא רוצה לשתף עם אחרים...
אולי הם קצת צחקו על הבעלים שלהם....
נראה לי שאתה קצת נסחף
אני הייתי שמה עין ולא יותר מזה במקומך

newron26

New member
אם אשתי היתה רוצה לצרף אישה - הייתי בעננים

אבל לשאלתך,

מה אתה רוצה לעשות עם זה ? בוא נניח שתיקח חוקר פרטי, ובוא נניח שהן נפגשות - מה אתה רוצה לעשות ? להתגרש ? להראות לה את זה ומה ??

וחוץ מזה - יחסים בינכם לא משהו ?? גבר - תתחיל לחמם ! בלי שום קשר לבגידה - אתה אמור להיות לה המשענת - ולא כזו שלהירדם עליה ... תתעורר.

אייבורי

New member
ליואש המיואש

סביר להניח שאישתך בוגדת בך.
בכלל, היא בוגדת בך עם אישה
ואתה במקום לזרום, מילל כאיזו נקבה.

בכלל, מערכת יחסים זה לא כלא, אם היחסים רעועים, שפר אותם
אישתך זה לא חוט מאריך שחייב להיות איתך.
מנסה לומר שלהסכם זוגי יש הרבה סעיפים, לבכות כי יש הפרה מהותית של ההסכם (כלומר נאמנות מינית) ולא לראות את שאר הסעיפים אותם אתה מפר, זאת הסתכלות צרת סרט.

sapirac

New member
אחלה

אולי קצת נסחפתי , אני ארגע ונראה מה נעשה אחרי החג.
אולי אנשה לשוחח איתה על המקרה

תודה

נומלה

New member
חוקר פרטי / מעקבים

למה אתה מרגל אחרי אשתך? אתה רוצה שירגלו אחריך? ריגול וחוקר פרטי צריכים לבוא אחרי שאתה מחליט שאתה רוצה להפרד כדי לשפר עבורך את תנאי הפרידה. אם במילא אתה לא מעןנין להפרד (כי קר שם בחוץ) מה יועילו לך החדירה הגסה לפרטיות של אשתך?

seeyou

New member
לא מתאים לה מונוגמיה בנשואים

"היא הציעה לצרף אחת שעובדת אתה אלינו למיטה. "

"אני סירבתי מחשש שמה דבר זה יביא לפירוק הנישואין ,"

הרבה אין לך מה לעשות
עושה הרושם שהיא לקחה בחשבון גרושים

יוסי

ia55555

New member
הדילמה

יקירי,
צר לי לאכזב אותך אך גם לי היה את אותו סיפור בדיוק עם אשתי - ולבסוף התברר לי כי היא אכן בוגדת בי עם מישהו ממקום העבודה שלה. המילה "חברה" הייתה כל כך נפוצה בכל התכתבות/יציאה שלה ובטלפון הופיע השם של "החברה" עם מספר הטלפון של הנבל
אני מציע להתחיל לרחרח ולא להירדם. תנסה לברר לבד - אישה שבוגדת לא תודה בזה עד יום מותה ! ישנם הרבה שיטות מעקב/גילוי ואני בטוח שתוכל למצוא אחת מהן ולגלות הכל

בהצלחה

למעלה