דילמה

מיטל225

New member
דילמה

היי, נפגשתי עם 2 מאמנות... עם אחת הייתה לי פגישה אחת ואילו עם השנייה 2 מפגשים. אני נורא בדילמה ... לא יודעת במי מהן לבחור... שתיהן מקסימות לחלוטין.. אבל אני חוששת להתחיל בתהליך שלא יוביל לשום מקום, אם אעשה את הבחירה הלא נכונה.. עצות...? תודה!

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
חששות

מיטל היקרה, האם זו נטיה שלך להיכנס לשיתוק כאשר יש צורך לבחור? את אומרת ששתיהן מקסימות. מדוע את מניחה שיש "תשובה נכונה" לשאלה במי לבחור? יתכן ועם כל אחת מהן תוכלי להיכנס לתהליך מועיל ופורה, אם כי בוודאי שונה האחד מהשני. נסי לעצום עיניים ולדמיין: עם מי מהן את מרגישה הכי בנוח? נסי לדמיין את סוף האימון - עם איזו מהן את מדמיינת תוצאות טובות יותר? אין צורך להוכיח שאת צודקת, פשוט לכי עם תחושת הבטן שלך. אם זה שווה, הטילי מטבע או בחרי לפי נוחיות. אם אין לך יכולת לדעת מה יותר טוב, ונראה ששתי האופציות טובות, אז מה הבעיה? מה דעתך?

מיטל225

New member
אז ככה...

קודם תודה על תשובך... בדר"כ אין לי בעיה להחליט והאינטואיציה הפנימית עובדת מעולה... הפעם זה שונה... משום שמדובר בסכום לא קטן של כסף, זה גורם לי לתהות.. אני לא רוצה "לבזבז" כסף לשווא.. היה לי מקרה לא נעים עם מאלף כלבים ששילמתי לו לא מעט כסף.. ונורא התאכזבתי מהתוצאות. חברה אמרה לי היום "שזה יהיה זה את תרגישי.. לא תתלבטי".... ומשום מה הפעם זה לא בא...

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
אם כך

מה עוד דרוש לך כדי להחליט? האם חסר מידע? את אומרת ששתיהן מקסימות ומצד שני את לא מחליטה על אף אחת מהן. האם זה בגלל שבכל זאת זה לא בדיוק זה, למרות המקסימות? אולי עלייך לפגוש מישהי נוספת? ומצד שני - אם כל אחת בפני עצמה נראית לך מתאימה, מה עוצר אותך מלבחור אחת מהן? נסי לפרט כדי שאפשר יהיה יותר לעזור.

להחליט

"שתיהן מקסימות" -את סובלת מצרות של עשירים עודף אופציות יכול להיות מבלבל אולי היה לך יותר קל להחליט אם אחת הייתה מקסימה והשנייה לא את רגילה לעבוד עם אינטואיציה אז כדאי מאוד גם כאן להשתמש בכלי הזה בחירה אינטואיטיבית תהיה הבחירה הטובה ביותר כאן . אמרת משפט אחד שגוי מאוד במה שכתבת "אני חוששת להתחיל בתהליך שלא יוביל לשום מקום, אם אעשה את הבחירה הלא נכונה." את צריכה להחליט בין שתי מאמנות מקסימות נניח שאחת מהם פחות טובה מהשנייה עבורך -זה לא אומר שהתהליך יוביל לשום מקום זה לא שחור לבן באמת תקשיבי לאינטואיציה-שם הפתרון

תלתלית3

New member
אומרים שהצעה אחת זו כפיה

שתי הצעות - דילמה, שלוש הצעות - בחירה. אז אולי תנסי אחת נוספת ?! תלכי ע"פ תחושת הבטן. זה אינו חוזה לכל החיים, ניתן להמשיך עם אחת מהן ואם לא ילך, ישנה השניה. עשי לך רשימה בעד ונגד. בהצלחה

ladybug4NLP

Active member
אם תוכלי לחלוק - ואני סקרנית לדעת

מה גרם לך ללכת ל-2 מאמנות במקביל?

ZIVAGAT

New member
דילמה

שלום רב היות ו"ניסית" את שתי המאמנות, ושתיהן "מקסימות" בעינייך, יש סיכוי טוב שתצליחי להתקדם אם תבחרי בזו ש"בתחושת בטן" נראית לך יותר מקצועית מאשר מקסימה....כי הרי שתיהן מקסימות לחלוטין. אז לכי עם "הבטן"..והיי שלמה עם בחירתך. פסיחה על שני הסעיפים וודאי שלא תעזור.

למעלה