דילמה

Mikmilk

New member
דילמה

אני יוצאת עם מישהו חודשיים הוא מתנהג אליי מדהים ואני אליו, הוא חננה בדיוק כמוני, יש לנו תחומי עיניין משותפים וממש נחמד לנו יחד משהו מפריע לי בו! פיזית חלק מזה ניתן לשנות אבל חלק לא! לי יש קטע שלוקח לי זמן להימשך לאנשים אני ל א אדם שמתלהב או שמתחבר בקלות גם עם חברים ללא קשר רומנטי! אמרתי לו שאני צריכה הפסקה הוא בתגובה כתב לי שיר (יום אחרי שאמרתי לו) מדהים!!! אני בת 28 - ואני יודעת שהוא אדם שאני יכולה לראות את עצמי בונה איתו משהו אמיתי לחיים! אל "תסקלו אותי" על האמירה. אני לא יודעת מה לעשות? האם אני לא נמשכת אליו? או שזה פשוט חלק מההגנות שבונים במהלך החיים? אני לא מצליחה לענות לעצמי?? אמורה להיות את ההתלהבות הזאת של הסרטים?

MoonMadness

New member
רק את יכולה לדעת מה בו מפריע לך

רק את יכולה לדעת אם את נמשכת אליו או לא אם את שואלת האם עכבות במשיכה יכולות להיות קשורות להגנה- התשובה היא בוודאי. זה לא אומר שזה בהכרח מה שקורה במקרה שלך. את שואלת אותנו אם את לא מצליחה לענות לעצמך? ובכן גם על זה רק את תוכלי לענות. את שואלת אם אמורה להיות את ההתלהבות הזאת של הסרטים? התשובה היא: תלוי מי אמר. אין "אמור/ה" בלי מישהו שאמר.

Mikmilk

New member
תודה על התשובה

אני פשוט מחפשת פיתרון קל שמישהו יאמר לי מה לעשות!!! אני מריגשה שהוא פשוט בחור מקסים ואני אפספס הזדמנות מצד אחד ומצד שני אני לא יודעת

מיק - תיראי,כדי להימשך אליו צריך להיות לך

"ניצוץ" כלפיו.יש נשים שהמראה הפיזי "עושה" להן את זה,ויש אחרות שאופיו,חוכמתו,טוב ליבו.... -עושים לה את זה.עלייך לבדוק - מה מושך אותו בך ? ואח"כ - עד כמה " האם זה עושה לך "טיק" בלב או לא. זה שהוא מקסים בעינייך זה יופי,אך השאלה אם הוא עושה לך משהו מעבר. את ורק את צריכה להחליט,אנחנו - רק מכוונים

למעלה