דילמה.

Rivendell

New member
דילמה.

יש לי בעיה שאשמח לקבל עצות לגביה... יש לי ידיד כבר שנתיים, שבחודשים האחרונים הבהיר לי שהוא מעוניין בי. הוא בחור מקסים, שמאוד מאוד משקיע בי (ברור לי שהוא יתייחס אלי מדהים אם נהיה יחד, וגם עכשיו הוא עושה בשבילי המון...). הבעיה העיקרית היא שאני לא נמשכת אליו. השאלה היא, האם זה יכול לבוא עם הזמן? האם כדאי לנסות בכלל? הוא טוען שאני פשוט לא מתמודדת עם זה שמתייחסים אלי טוב סוף סוף (החברים האחרונים שלי היו דיי איומים)... מה עושים? ריוונדל

יוצאים איתו !!!!!!!!

ונותנים לו צאנס, ומשיכה מינית זה דבר שבא ביחד עם משיכה תקשורתית ואנטלקטואלית . אם תחשבי שהוא אידיוט לא ממש יבוא לך עליו במיטה, אבל אם הוא אחלה של אדם, כמה דייטים רצינים יכולים בהחלט לשנות לך את הרגשת המשיכה . פשוט לתת צאנס !!!!!!!

מסכימה

מנסיון. אחד הקשרים הכי רציניים שלי היה עם ידיד שבהתחלה לא ראיתי שום צאנס שיהיה בנינו משהו. זה התחיל מ"נצא ונראה" ואחרי כמה פגישות ידידותיות במהותן הוא כבש אותי טוטאלית. ממולץ!! זה כל כך כיף לצאת עם מישהו שמכירים ומסתדרים איתו מראש

יוצאים איתו !!!!!!!!

ונותנים לו צאנס, ומשיכה מינית זה דבר שבא ביחד עם משיכה תקשורתית ואנטלקטואלית . אם תחשבי שהוא אידיוט לא ממש יבוא לך עליו במיטה, אבל אם הוא אחלה של אדם, כמה דייטים רצינים יכולים בהחלט לשנות לך את הרגשת המשיכה . פשוט לתת צאנס !!!!!!!

Rivendell

New member
אבל...

אם אני אראה שזה לא הולך, הוא עלול ממש להפגע.. להגדיר לו שזה נסיון? אני לא יודעת מה להגיד לו, אני ממש גרועה בדברים האלה!! אין לי ספק שהוא רחוק מלהיות אידיוט, השאלה היא אם אני מסוגלת להיות איתו. כי אובייקטיבית יש סימנים של התאמה, אבל ללכת נגד התחושה?

תשמעי

חבל לפספס דבר טוב רק בגלל הפחד מהלא נודע. תבהירי לו מההתחלה שלא ממש ברור לך איך את מרגישה כלפיו ותגידי לו שאת מפחדת לפגוע בו. הוא אמור לקחת צעד קטנטן אחורה ולהכין את עצמו אחרי שהוא שומע דבר כזה. תני לו צ´אנס, מקסימום תדעי איפה לא לחפש ...

תסלחי לי אבל הגישה שלך

לא ממש חיובית ... אל תעשי דרמות , ואל תתני הסברים מקדימים ותרוצים אחכ . אין פה שום מטרה לפגוע או סתם להעביר את הזמן . יש פה מטרה ברורה - לבדוק אם יש אופציה לקשר אורך טווח . זה הכול יוצאים ומנסים. לא הולך - אומרים לו יפה, שאת אוהבת אותו בתור חבר נפש אבל לא מאוהבת בו כחבר לחיים. זהו. בלי דרמות , בלי תרוצים והסברים . ישר וקורקטי, אולי זה פוגע בשניה ראשונה אבל עדיף מאשר לדחות אותו בעדינות פעם אחר פעם ... כי אז הכעס כלפיך רק יגדל .

Queen Y

New member
אני.

תאמת אני חושבת שלא כדאי. משיכה זה דבר חשוב . ידידות זה דבר חשוב. שימרי על שניהם.

תשמעי...

אני אומר לך את זה בתור אחד מהצד השני, כי אני בדיוק כמו הידיד שלך. אני גם משקיע המון במישהי שאני נורא נורא אוהב ואני מוכן לעשות בשבילה הכל, ולדעתי אנחנו ממש מתאימים כי אנחנו מדברים הרבה על דברים שלא היינו מדברים עם אנשים אחרים בחיים, אבל לצערי היא לא נמשכת אליי(אני לא מספיק ולא מספיק גבוה..מה לעשות). היא מעדיפה להיות חברה של גברים חתיכים ואותי להשאיר בצד בתור "חיית מחמד" או משהו כזה..ואני יודע שאם רק הייתה לי הזדמנות להיות איתה בתור חבר אז היה לי ולה הכי כיף בעולם. אז למה שלא תתני הזדמנות לידיד הזה שלך? מי יודע, אולי תתחתנו בסוף? לפחות תנסי...אני מאחל לשניכם בהצלחה :)

קודם כל כנות

אם את בטוחה שאת לא מרגישה כלום אליו , ושנתיים זה מספיק זמן לבחון את זה, גם אם היתם רק ידידים, אין טעם להיכנס לזה רק כי הוא מתיחס אליך יפה. זה מגיע לך גם בתור ידידה ולא מחייב אותך. אם את חושבת שכן יש אפשרות למשיכה (תנסי להיזכר אם במשך שנתיים לא חשקת בו, או סתם חשבת שיש לו טושי יפה
), אז כדאי מאוד שתנסי את זה, כי מידידות צוחות מערכות יחסים הכי טובות. אבל במקרה הזה, כפי שציינת במקודם, כדאי מאוד שתיידעי אותו, כי זה רק ניסיון ואת לא בטוחה ושכדאי לקחת את זה איזי איזי, כי אחרת שניכם עלולים להיפגע.

orrrr

New member
אין משיכה אין עסק.

תזרקי אותו!!!! סתם.. אני סתם נהנית להגיד את זה

אני חולקת מוחה ומתמרדת

אני חושבת שאם אין משיכה אין מצב לקשר. אצלי המשיכה לא מתהווה עם הזמן, זה או שהיא שם או שלא. ידיד טוב זה לא חולצה, גישת ה"תמדדי, לא יתאים לך תחליפי" לא מתאימה כאן לדעתי. אם במשך שנתיים לא הרגישה אליו משיכה, לא נראה לי סביר שזה יקרה בוקר בהיר אחד... נכון, ידידות קרובה יכולה להוביל ליופי של קשר זוגי. נכון, לא יוצאים עם בחור רק בגלל שהוא מתנהג אליך יפה. אבל זה לא קשור כלל למשיכה פיזית לבן אדם.

אקווה

New member
יודעת שלא אותי שאלת....

ובכל זאת אני מרשה לעצמי להגיב כאן... דיברתי כבר בשרשור אחר שהיה כאן לא לפני הרבה זמן, על הענין של "קליק". ה"קליק" הזה בעיני הוא הדבר הכי חשוב. זו לא חייבת להיות משיכה היסטרית המלווה ברעש, צלצולים ופיק ברכיים, אבל חייב להיות שם משהו. משהו בבנאדם שיעשה לך את זה, כדי שתרצה לגעת בו, להיות קרוב אליו וכו´ וכו´ וכו´. "קליק" כזה זה דבר שבד"כ אין בין ידידים. לכן זו בעייה לעבור מקשר ידידותי לקשר רומנטי. אם פתאום שני הצדדים מרגישים שהם רוצים יותר, שהם "גילו" אחד את השני והבינו שהם בעצם אוהבים/מאוהבים - סבבה, ואז זה יכול להיות קשר נפלא. אבל אם זה רק אצל אחד מהשניים - אין הרבה סיכוי וחבל להרוס ידידות טובה. בכל מקרה - משיכה פיזית זה לא הדבר הכי חשוב, אבל אי אפשר בלעדיה...

וואלה

אני אחזור על משפט אחד שלך ברשותך... משיכה פיזית זה לא הדבר הכי חשוב, אבל אי אפשר בלעדיה. עיקר ההבדל בין ידיד לבן זוג זה המשיכה הפיזית.

למעלה