דילמה

~מעיין~

New member
דילמה

אנשים אהובים שלי.. כל כך התגעגעתי אליכם הייתי חייבת לקפוץ לבקר ולהתייעץ איתכם כי אתם יודעים שאני מקשיבה רק לכם כי יש לכם את העצות הכי כנות בעולם.. אז ככה זוכרים את דרור? היזיז שכל כך פגע בי ובגללו נכנסתי לפה בשביל למצוא נחמה.. אז אתמול הוא איכשהו חזר לחיים שלי.. הוא התקשר אלי ודיבר על כל התקופה שהיינו יחד והבנתי שהוא חוטר למשהו ואז שאלתי אותו המ איתו ועם חברה שלו? והוא אומר לי אנחנו חצי שנה יחד.. ואז הוא הציע להחזיר את הכל אני ישר אמרתי לו לא כי אני לא רוצה לחזור לכל זה ואז הוא אמר אז בא לך משהו חד פעמי? ומי כמוכם יודע כמה אני רוצה וכמה קשה לי להגיד לו לא.. ואז אמרתי לו ומה עם חברה שלך? אז הוא אומר לי אני בוגד בה חופשי.. ישר אמרתי לעצמי איזה מזל שלא היינו חברים כשרציתי כי הייתי נפגעת יותר מאשר שנפגעתי שהוא סירב.. ואז הוא אומר אני יכול לראות אותך היום? ובדיוק הייתי בדרך לעבודה.. אז אמרתי לו שאני עובדת אז היום כנראה הוא יתקשר אלי.. מה אני צריכה להגיד? להסכים או לא? מצד אחד אין לי מצפון לדעת שהוא בוגד בחברה שלו איתי... ואם הוא בוגד בה חופשי אז מה זה משנה אם זה יהיה איתי או עם אחרת אבל אין לי לב לזה אבל מצד שני אני רוצה אתם לא יודעים כמה.. אני מנסה לשכנע את עצמי שאני לא רוצה אבל לא הולך לי בתת מודע אני יודעת שהכי בא לי בעולם אבל אני מפחדת שהכל יחזור לי וגם לא הייתי רוצה שיהיה לי חבר שיבגוד בי אבל שוב הרצון הורג אותי הלב אומר כן וההיגיון אומר לא.. אני לא יודעת מה להחליט.. בבקשה תעזרו לי.. אוהבת מלא ומחכה לתשובות מהירות...

mariana

New member
מעיינוש נשמה

ככה נעלמת? בלי להגיד מילה? סתם אני מבינה שיש לך מבחנים על הראש. אז בקשר לדרור אני בטוחה שאת יודעת מה התשובה והדעה שלי, ויותר מזה את יודעת מה התשובה שלך. בתוך תוכך את לא רוצה את פשוט רוצה לממש את הרצונות שלך. אבל פה אני אומרת לך חד וחלק את תתאכזבי מזה, אולי עכישו בא ללך עליו חד פעמי אבל אני מבטיחה לך שיהיהו לך יסוריי מצפון. מהצד שלי זה נראה כאילו הוא מנצל אותך וזה לא נקרא יזיזות כי אני לא מאמינה בזה. לבנות כשהן מקיימות יחסים הן מערבות גם את הרגשות אבל הבנים זה שונה, בנים מחפשים כמובן במקרה כמו שלך רק הנאה חד פעמי. היית רוצה שהחבר שלך ילך לבגוד בך עם אחרות? אני בטוחה שלא. אבל תזכרי שהעולם הוא גלגל מה שאת עושה בשבילו ולחברה שלו, זה גם יחזור אלייך כמו בומרנג, אז תחשבי טוב טוב, אני חושבת שהוא חיפש מישהי ויודע שאת הכי קלה להשגה כי הוא מנצל את רגשותייך ויודע שהוא לא מפסיד כלום אז הוא הולך על זה. ואת פשוט לא תיתני לו את התענוג הזה, כי אם כן אז הפסדת. אני מצטערת שאני קיצונית מדי אבל אני לא מאמינה ביזיזות, תשאלי את ריקי כמה היא סובלת מזה. אוהבת ושיהיה לך בהצחלה בלימודים ואני רוצה שתיספרי לי היום בערב שלא הסכמת לו.

~מעיין~

New member
אז זהו ש..

אני יודעת שאני אתאכזב בכל מצב.. אני יהיה מאוכזבת מעצמי שאמרתי לו לא ואני ישאר עם הרצונות שלי ללא מעשה.. שאני יודעת שאני יכולה לממש אותם אבל אני יהיה מאוכזבת גם אם אני יהיה איתו.. יהיה לי כואב על חברה שלו מה היא אשמה בגללי? רק בגלל שאני רוצה אותו.. לפעמים אני תוהה אם בכלל הכל מת אליו כי אני בטוחה שאם הכל היה דועך בכלל לא הייתי בדילמה הזאת וישר הייתי אומרת לו לא.. אבל עצם העובדה שאני חושבת על זה מדליקה אצלי נורה אדומה למחשבה.. אוף! עד שאני מרגישה שזהו הוא יצא לי מהחיים שאני פותחת דף חדש הכל חוזר.. נמאס לי :( לבינתיים הוא עוד לא התקשר אלי.. בתוך תוכי אני יודעת שאני מצפה לטלפון הזה ואני מחכה לו מאוד.. אבל אויל כדאי שזה לא יקרה.. בשביל חברה שלו.. בשבילו ובעיקר בשבילי.. תודה מתוקה אוהבת אותך מלא...

mariana

New member
אני בטוחה שתגיעי להחלטה נכונה

פה את לא עושה טובה לחברה שלו כי אם זה לא יהיה איתך זה יהיה עם מישהי אחרת, פה את צריכה לעשות טובה לעצמך ולחשוב רק על עצמך. פה את תפגעי בסופו שלדבר. אם תגידי לו לא, אולי בהתחלה תיצטערי אבל מהר מאוד זה יעבור לך. אבל אם תסכימי וכן תיפגשו וכן תישכבו ואז הכאב היה הרבה יותר גדול מכמה סביות: דבר ראשון עד ששכחת אותו שוב כל זה יחזור להיות כמו שהיה, דבר שני את תיפגעי בחברה שלו וזה לא יפה. דבר שלישי את פשוט תעלי לו את האגו זה הדבר האחרון שאת רוצה לעשות למענו והדבר האחרון את פשוט מזלזלת בגופך, וה גם דבר שצריכים לחשוב עליו. אני מקווה שעזרתי וחוץ מזה גם אני אוהבת אותך המון. ולא רוצה שתיפגעי, כי נשמע לי שהוא חלאה לא קטן אז תיזהרי. כי שמת לב איפה הוא היה כל הזמן הזה? פתאום כשעומד לו הוא חושב על מעיין? מצטערת על הבוטות.

למעלה