s h i r k u s h
New member
דילמה ../images/Emo98.gif
היי לכולם
בסופשבוע לא ממש יכלתי לעבוד במחשב כי הייתי אצל החבר והמחשב היה תפוס, אבל התגעגעתי אליכן
רציתי להעלות דילמה בפינכם ולשמוע דעתכם: אני והוא חברים כולה חודשיים (עוד שלושה ימים זה חודשיים
), סה"כ לא הרבה אבל יש לי ממש הרגשה טובה לגבי זה, מרגישה כלפיו משהו שבחיים לא הרגשתי כלפי אף אחד ונראה לי שאני אוהבת אותו באמת ובתמים. נסעתי אליו בסופשבוע האחרון בתקווה שנהיה בעיקר שנינו ביחד, נהנה בקצת זמן איכות משלנו (ללכת לקולנוע וכו') ובסוף למרבה הפלא גיליתי שהוא הזמין אליו חברים לברבקיו ובסוף הם נשארו לישון והיו עד אתמול בלילה, כלומר כל הסופשבוע בקושי הייתי איתו לבד
הממ... לא אמרתי לו בצורה ישירה שזה הפריע לי, אבל רמזתי לו שציפיתי שנהיה קצת לבד גם. שלא תבינו לא נכון, יש לו אחלה חברים, מאוד מצחיקים ונחמדים אבל... באתי במטרה להיות איתו ולא איתם ותאמינו לי שבקושי יוצא לנו להיפגש, והיה חסר לי קצת הלבד איתו. הדילמה פה בעצם היא... האם עליי לומר לו משהו לגבי זה שהייתי שמחה לו היה מתייעץ איתי לפני ושואל לדעתי למשל לגבי זה שנצא עם החברים שלו אתמול בערב וכו'? אם זה היה קורה פעם אחת, הייתי מבליגה אבל זה כבר קרה שבאתי אליו לסופשבוע ופתאום גיליתי שהוא קבע עם אנשים לעשות דברים וכו' ואני תמיד שואלת אותו אם בא לו ללכת ל____ ואם זה בסדר מבחינתו וכו' ולא קובעת עובדות... מה דעתכם
היי לכולם