דילמה

s h i r k u s h

New member
דילמה ../images/Emo178.gif

נניח והייתם יוצאים עם מישהו/י מזה תקופה ומתברר שהוא/היא אלרגיים לחיה שיש לכם כבר שנים רבות בבית והיא חלק ממשפחתכם וממכם. מה עושים במקרה כזה
זה קרה לי עם האקס, שהיה אלרגי לחתולים ולי יש ג'סי המתוקי שלי
והחבר דאז בקושי יכל להתקרב אליי אם החזקתי את החתול קודם לכן ולישון אצלי- בכלל סיפור מסובך... וזה הגיע למצב שתהיתי שאם המצב ביננו יהיה טוב מספיק ובסופו של דבר נקדם את הקשר כשיגיע הזמן למעבר לדירה משותפת מה נעשה עם ג'סי (נניח ואמא שלי שחולה עליו תוותר עליו)... מה דעתכם?

S i r i u s

New member
כיום יש טיפולים לאלרגייה ותרופות

שונות. אם הוא לא היה מסכים לקחת את התרופות או לעבור טיפול, אין מה לעשות - בעלי חיים זאת התחייבות לכל חייהם ואני לא הייתי מוותרת עליהם. לחבר שלי יש אלרגייה קלה לבעלי חיים אבל הוא חיי בחברת חמוס וחתולים וכל עוד אין שיערות במיטה הכל בסדר.

הייתי במצב דומה

רק שהרתיעה היתה התנהגותית ולא עקב אלרגיה. עשיתי חושבים שאם אני משאירה איתנו את שני החתולים שרגילים לישון איתי במיטה, אף אחד לא יהיה מאושר בבית. אז החזרתי אותם לאמא שלי והם חיו איתה באושר. במבט לאחור, עשיתי טעות. אז הוא היה מוכן לקבל אותם העיקר שאגור איתו. עכשיו יש סטטוס-קוו של "אסור חיות בבית" ואבוד לי להביא כלב או חתול (החלום שלי).

Tully Is Here

New member
אנחנו חיים במציאות כזאת

הג'ינג'י אלרגי לחיות (לא היסטרי אבל יש ימים שקשה לו לנשום בבית). הוא הכיר אותי עם 3 חתולים וכלבה והיה ברור שהם באים איתי בעיסקת חבילה. כשעברנו לדירה ביחד אפילו אימצנו עוד 2 וכאן הבאנו עוד כלב. יש הסכם שקודם כל הם לא נכנסים לחדרי שינה ולא יורדים למרתף, ככה שיש לו אזורים נקיים מחתולים (יש פחות בעיה עם הכלבים) ודבר שני אני משתדלת לנקות יותר. היה לי חבר שעף אחרי שלושה שבועות כי הוא לא היה מוכן לקבל את החיות שלי. אבל את היחס שלי לחיות כולם מכירים.

יש לי סיפור מצחיק/עצוב

קודם כל בעלי אלרגי לחתולים אז כל פעם שיש חתול לידו הוא נעשה אדום, ודמעות, וקשיי נשימה. אבל לא זה מה שרציתי לספר. אצלנו בבית היו שמיכות פוך כבדות, ששקלו טון, והיו מסורבלות. היו לי חברות אשכנטוזיות שהיה להם בבית פוך נוצות, כזה ששוקעים בפנים, ואמרתי לעצמי כשאני יתחתן - רק משיכות כאלה. ואכן קניתי לי שמיכה מאוד יקרה מפוך נוצות מיוחד וחיכיתי ליום שבו אשן עם בעלי ובלילה הראשון היה נעים חם וכיף היה אחלה סקס והנה הגעתי לשלוותי ופתאום לפנות בוקר בעלי התחיל להחנק ולהשתעל נזלת, דמעות, חנק ולא הבנתי מה קורה לו בבוקר אימא שלו סיפרה לי שהוא אלרגי לזה ואז שקלתי להתגרש....חחחחחחחח אבל האהבה ניצחה, ויתרתי על פוך נוצות ואני ישנה בשמיכות סינטטיות אבל שמרתי אחת, לתקופה שהוא במילואים האהבה בסוף מנצחת דמעות, אדמומיו

חחח אצלי זה הפוך ../images/Emo6.gif

אני מפחדת מהכלב של חבר שלי... הוא פשוט יצור מפחיד!!! הוא עצבני והוא נובח ונוהם כל פעם שחבר שלי נוגע בי! הוא כלב קנאי ועצבני, וכל פעם שהחברה הקודמת שלו הייתה ישנה איתו במיטה הוא היה נושך אותה - אז כשהכלב בסביבה אני מתרחקת מחבר שלי כמו מאש!!! ממש כלב מלחיץ - כולו פינצ'ר מעצבן ונוהם!!! אוףףףףףףףףףףףףף!!! אני פשוט לא יכולה להתגבר על זה, איך שהוא מסתכל עליי במבטי שנאה וקנאה שלו, אני מתחילה לרעוד...

אפשר להבין אותך ../images/Emo4.gif

והחבר שלך צריך לדאוג שלא תרגישי רע ולהרחיק את הכלב ממך.

נראה לי הוא אוהב ת'כלב יותר ממני../images/Emo4.gif

היא מלקקת לו ת'אוזן ולי אסור... (כי זה עושה לו צמרמורת). לבכות או לצחוק?

למעלה