דילמה...

ocen11

New member
דילמה... ../images/Emo15.gif

שלום אמיר שוטטתי קצת בפורום שהוא חדש עבורי ונוכחתי שהרבה מתארים פה בעיות דומות חוסר סיפוק בעבודה פחדים וכיו"ב , וזו שלי:
אני עובדת מספר שנים במקום עבודה "נחשב" על פניו יש בו הרבה יוקרה וסטאטוס,מעולם לא הצלחתי ל"התרומם" מעבר לתחום הצר בו אני עוסקת וגם הוא משעמם אותי אני יודעת שאני יכולה יותר וזה דווקא מתקשר לתחום יצירתי (יצירתיות לא ממומשת) בעבודתי אני עוסקת דווקא בתחום טכני משעמם וחסר מעוף. פעם שמעתי שצריך יותר מסיבה אחת להשאר בעבודה ואני מוצאת בעיקר סיבה אחת וזה בגלל התנאים הסוציאלים והשכר היפה אני יודעת גם להגיד שאם הייתי רוצה ,יש אפשרות להתפתח אבל באופן מוגבל וגם מה שיש לא מעניין אותי מצד שני בגלל כשלונות רבים בעבודה,נולדו (או צצו) פחדים מאוד גדולים באמונה בעצמי אני לא יודעת אם את השנה הזו אני צריכה להביא לנקודה טובה יותר בעבודה כדי ללכת ממקום טוב או שמא כל זה הוא רק פחד המחפה על היכולת לקום ולעשות מעשה מקווה שהסברתי את עצמי ואשמח לתגובה לילה טוב

pritalmh

New member
התעודדי

לעיתים מזומנות אנו נאלצים לבחור במקום עבודה. הקלישאה אומרת ש- 80% מאיתנו נאלצים לעשות זאת. אבל רציתי להפנות את תשומת ליבך לעובדה שהפעולות המשלימות, הנוספות שאנו עושים לפני ואחרי שעות העבודה צובעים לנו את החיים בצבעים עליזים יותר. אני בחרתי בכיוון שעשה לי את ההבדל בין חושך לאור.

תקשורת בפורום

שלום, אני מסתייג - מה שנכון לך אינו בהכרח נכון לאדם אחר. לעודד מישהו רק משום שמשהו עשה לך טוב זה לא ממש מחזיק מים. ויותר מזה, נתת עצה מבלי באמת להתייחס למצוקה המסויימת. חוקי התקשורת בתהליכי שינוי הם אחד הדברים החשובים ביותר ואנחנו חייבים להקפיד עליהם. אני מציע לך לקרוא את "הודעת המנהל" - אותה הכרזה בסיסית על מהות הפורום. אני מקווה שהבנת את כוונתי יום טוב אמיר דרור

ניהול שיחה פנימית מחלישה

יש לי תחושה מתוך הדברים שאת מתארת שאת מבינה לא רע מה קורה איתך. מבינה. נקודה. נשארות תובנות מבלי תזוזה הלאה לעשייה. אפילו למשהו "קטן". הפחדים, החששות, האמונות המקטינות . . .כל אלה לא משתנים בגלל שאנחנו מבינים. רק כאשר אנו עושים מעשה. ובשביל לעשות מעשה. הכוונה למעשה מאיכות חדשה, אנחנו נדרשים לכלים חדשים כדי להתמודד עם כל אותם כוחות מחלישים שאותם את מתארת. כישלונות, פחדים, חוסר אמון עצמי וכו'. במידה ותרגישי שהדבר חשוב לך מספיק, חשוב, אני מתכוון ממש בעצמותיך. שאת לא מוכנה להתפשר או למצוא כל מיני פתרונות של חצי הדרך ( כמו שהציע הגולש שהתייחס לדבריך ) אז את מוזמנת להכיר את הכלים והשפה שעוזרים לגייס כוחות ולגרש חולשות. אני מציע לך לקרוא את המאמר המצורף שעוסק בניהול השיחה הפנימית המחלישה. אם תראי שהמאמר עוזר לך להבין את הדינמיקה המתחוללת בתוכך אפשר יהיה להמשיך ולחשוב הלאה. ניהול שיחת הקוף – נטרול חסמי העצמה אישית למאמר מצאי זמן שקט ותני לדברים לחלחל. בהצלחה אמיר דרור

ocen11

New member
אמיר קודם כל תודה,../images/Emo13.gif אני אקרא את

המאמר בערב וניראה מה יצוץ שם תודה בנתיים

למעלה