דילמה II

דילמה II

רקע לא מחפש כרגע מאמרים מעמיקים או מחשבות שיעלו את רמת המודעות שלי לרמה אחת מעלה. קורא הודעות של אנשים (בפורומים ,בעיתונים או סתם שלטי פרסומת) ולמרות שאני לא מגלה כל עניין אני ממשיך להתקל בדיוני סרק ובתגובות חסרות הסבר לזיוני שכל חסרי תועלת. דילמה 1. האם אני פגום ולא מבין את גדולת המודעה "דילמה", זאת בטח עקב המחסור האדיר באינטלגנציה שלי. אני בכלל לא מעוניין לראות מודעות מזויפות שמוכרות לי אויר בשקל ונכתבות במטרה אחת ויחידה של לעג על כל העונים למודע זו. למרות כל נסיונות ההתחמקות שלי מהודעות מסוג הנ"ל כמות האנשים שמגיבים לאוסף הריקני הזה של ברברת מחזיר שוב ושוב את ההודע הנ"ל לתחילת הפורום(מרים גבה) במקרים גרועים אני נאלץ שוב ושוב למצאו את עצמי מביט בתדהמה לכמות התשובות לנושא חסר כל תוכן . איך אני יוצא מהמעגל הזה? אני לא מעוניין לראות משפטי סרק חסרי כל תוכן. דילמה 2. אני מאוד אוהב כתיבה של מספר לא מבוטל של האנשים בופורם שלנו. אך אני נאלץ לחפש את ההודעות שלהם עם זכוכית מגדלת. נשמע קצת קוטרי לא?! סגול(מצפה שלא תגיבו)

ophra

New member
דפקא מגיבה ../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

פשוט לא יכולה שלא במיוחד לאור העובדה שה"מאמר המע(מ)יק" האחרון הובא על ידי כמעט באותה דקה בדיוק עפ
(מתה עלייך
)

רגע סגולי

ואם ביום שני לא בא לי
(לענות לציפיות שלך מה ז'תומרת מה לא בא לי
) |ניצת הולכת לצפות כריות|

רות 2

New member
מי שמחפש

תועלתנות בכל הנוגע לגישות מחשבתיות של כל מאן דהו.. בהחלט יכול למצוא עצמו משועמם מ"האוכל" המחשבתי והלא תמיד מזין שניגרס מספר פעמים.. חוץ מזה על מי אתה עובד... עאלק "מחסור אדיר באינטילגנצייה שלו.... אולי מעודף אינטלגנציה ודפקה ..ודווקה אינטילגנציה ריגשית...?!! חוץ מזה מה רע בלקטר ..... .. ולמי בכלל איכפת אם אתה מצפה שלא נגיב הרי נקודת ההנחה היא שבכל מקרה תדפדף הלאה... או בשאט נפש או בחיוך...

s h o o s h a

New member
רוצה,,לא רוצה,,רוצה,,לא רוצה,,../images/Emo8.gif

שתי דילמות מאד פשוטות לראשונה - פשוט להגיד "לא מעונין" או כל סיבה אחרת שממנה ישתמע הלא באופן הכי ברור ולא לשתי פנים לשניה - להגיד רוצה הכל תלוי בך וכמה אתה רוצה/לא רוצה כל השאר .... וזו, כמובן, דעתי בלבד

מאדי 1

New member
תשובה לדילמה 2

גם אני מאוד אוהבת את הכתיבה של מספר לא מבוטל של אנשים כאן, ואם אתה רוצה לתרום ולהיתרם בנושאים שמעניינים אותך יותר, אתה תמיד יכול לפתוח הודעה כזו בעצמך. ולגבי שאלת הסמכות בהודעה השנייה שלך, כמה שהתחבטתי לא הצלחתי למצוא מענה שמתאים בהכללה. נראה לי שצריך להכיר את כל מכלול הפרטים ואולי חברים קרובים או בני משפחה יוכלו להאיר לך דברים כמי שרואים את הדברים מהצד. הרי מדובר כאן על מורכבות האישיות שלך ושל גרושתך ושל ילדך ושל מערכת היחסים ביניכם והחינוך המודע והלא מודע ועוד המון גורמים שמשפיעים במשוואה הזו. אין לי ספק שיש הרבה משפחות שצריכות להתמודד עם בעיית סמכות כזו או אחרת, גם כשלא מדובר בהורים גרושים.

r e d head

New member
תשובה לדילמה מספר 1

אם אני לא טועה תוך 3 ימים מודעה מפסיקה לעלות אז המודעה על הדילמה תפסיק לעלות מחר בצהרים ... כמו כן בקרוב המודעה תרד מרשימת המודעות הנבחרות של תפוז אז התגובות גם כן יפסקו. דבר שלישי עם כל הצער שבדבר ההודעה על הדילמה מצדיקה את התגובות. מזכיר לי במעט את השיר "מכור" של אריק סיני גם לו יש דילמה עם הנשים שהוא טועם ... כל יום אחרת "מה הייתי יכול לעשות במקום אולי לקרוא ספר אולי כסף גדול אבל הייתי מכור כשהערב ירד עיניים, צוואר ויד" פשוט על כל טלפון כזה שידידינו אורן לא הצליח להתגבר נמצאת אי שם בחורה שבאה עם ציפיות...ונשארה עם אכזבה. וכמו אורן מסתבר יש רבים.... אבל כמובן שזה לא אמור להטריד אותך.

למעלה