דילמה 2 B-p

דילמה 2 B-p

יש לי חברה טובה , אחת שגרמה לי להגיע לידי הכרה, אחת, שגרמה לי להתעוררות מבחינה מינית וגם למודעות. חברה, שבדרך כלל אני מתיעצת איתה על הכל, חלק מהפריחה שלי בחיים ,אפשר לזקוף לזכותה. האם עלי לספר לה שהתחלתי את אותו אחד שהיא אוהבת אותו? האם עלי לומר לה שפניתי אליו בהצעות מיניות? יש בי רגשות אשמה ואני מוצאת את עצמי, משוחחת איתה ומצד שני עשיתי משהו, שחצה קווים. בנוסף לזה, היות ואני יודעת כל מיני פרטים שלה ושלו, השתמשתי במידע הזה , לתועלתי האישית וגם התחזיתי לה. עשיתי שימוש בשמה לצורך הענין. עכשיו, אני רוצה לפתוח קלפים .נ.ב:אותו אהוב שלה לא יודע שזה לא היא היתה

leonori

New member
קו אדום!!!!!!!!!!!

בשורה האחרונה כתבת שאת רוצה לפתוח קלפים. עשי זאת ומייד!!! גלי לחברתך ולבן זוגה.אפזר לך מלח על פצעייך. אכן חצית את הקווים. בגדת בחברתך ובגדת בערכים שקבלת. אינני מוצאת מילים כדי לנחמך מלבד עצה, לעולם לא לחזור על הטעות הנוראית הזו.אל תפגעי בחבר - גם לא בצחוק. קצרי את אשמתך!!! אם זה עדיין אפשרי ולא נגרם נזק ביניהם דברי אל לב חברתך.ספרי לה את הכל. ולאלתר!!!!!!!! אני מקווה שתסלח לך. חצית קוו אדום.

סמילי

New member
לשם הויכוח

אין מה לעשות את חייבת לספר לה אחרת היא תדע את זה ולא ממך וזה יהיה עוד יותר בעייתי . ספרי לה את האמת ואיך זה קרה ואין יותר טוב מהאמת גם אם היא לא נעימה. ואני לא חושב שחצית קוים זה עולם חופשי . זה מה שיצא וזהו. את ההתחזות אני לא מקבל זה באמת לא בסדר.

למעלה