דילמה רצינית!

דילמה רצינית!

אוקיי אז יש לי כלב בדירת חדר קטנה כבר שנתיים, כלב מעורב נורא חברותי שאוהב לשחק עם חתולים ולעשות הרבה רעש.. אז היום לפני שעה מצאתי חתולת בית נטושה כנראה ברחוב, הבאתי אותה אליי ועכשיו להשאיר בגג מסוכן כי היא עלולה לקפוץ ולהדרס ואני לא רוצה שהכלב ישאר בגג ויכאל עלי סרט.. יש אפשרות לדו קיום? איך אתם ממליצים לקרב אותם ? לנסות....

Miss Tory

New member
היי היי היי!

זו את עם הקעקוע הסגול של המלאכית עם הכינור, לא? הכלב תוקפני לחתולים? אם לא, מכניסים אותם בהשגחתך לבית, והחתולה לרוב תתרגל. אם כן, אולי תיחום שלו עד שיתרגל לנוכחות שלה? אין לי את הבעיה הזו כי שימי בסדר גמור עם חתולים :) בהצלחה!

אממ

אחד מהם זה פיה עם כינור.. חח מי זה? וכן, אני לא ישנה עכשיו כי אני משגיחה והם מסתדרים יופי בנתיים

AllRed

New member
לאט ובסבלנות.

כשהם יחד תמיד בהשגחה לתקופה הקרובה. כשאת לא בבית ובלילה לתחום דווקא את החתול, זה יתן לו הרגשת ביטחון. אם תתחמי את הכלב ואת החתול תשאירי חופשי את עלולה ליצור נידוי לכלב בגלל שהוא היה קודם ולא הטריטוריה שלו. בגדול, אם הכלבה שלך מסתדרת עם חתולים לא צריכה להיות בעיה מיוחדת, הזמן יעשה את שלו. את האוכל של החתולה להגביה, את האוכל של הכלבה לא להשאיר על הרצפה ללא השגה שלא יווצרו עימותים מיותרים. כרגע לשים 2 קערות מים, קערה אחת עלולה לעורר עימות גם כן. למקם ארגז חול במקום מבודד, כשדלת האגז פונ לחלל הגדול שתוכל לראתות מי מתקרב, זה חשוב לביטחון שלהם. ליצור מקומות מוגבהים לחתולה שתרגיש בטוחה כהיא רוצה לישון ולנוח, שיהיה לה שקט. לסיום...סבלנות.

למעלה