דילמה רצינית

maya200404

New member
דילמה רצינית ../images/Emo4.gif

אני עוברת בעוד כ3 חודשים לדירה חדשה.מדובר על דירה בת 3 חדרים שירשתי מסבי ז"ל.אמא שלי מאוד עוזרת לי בעניין הכסף בכל מה שקשור בשיפוצים,החלפת ריצוף,מטבח וצביעת הקירות. אני מאוד בדילמה בקשר לצבע המתאים לקירות,איך לעצב את המטבח,חדר השינה וכל השאר. ביררתי אצל מעצבי פנים והמחירים בשמים. אני לא יכולה להרשות לעצמי את כל מה שמוצג בסופר קרמיק ובשאר החנויות שמצאתי בהם דברים נורא יפים. מה עושים?עד עכשיו השקעתי כ 10,000 ש"ח רק בשיפוץ המטבח והאמבטיה. הרבה תודה

chenchi

New member
העצמאות האמיתית היא גם בשיפוצים

הכיף הכי גדול זה לעשות את הדברים האלו לבד, זה פשוט מעצים את תחושת החיבור לבית! גם אם יש לך ידים שמאליות, תמיד נמצא איזה דוד עם מקדחה ואפשר גם להזמין כמה חברים טובים ליום שיפוצים ובסוף היום לפנק אותם באיזו ארוחה במסעדה אחרי כל המאמץ. הרבה מהדברים האלו אפשר גם לעשות אחרי שעוברים דירה, פשוט לחלק את העיצוב והצביעה לחדרים ומתחמים בבית ולעשות כל סוף שבוע משהו אחר. את מוזמנת גם לקבל רעיונות משפע מדריכי ה "שפץ ביתך" שמצורפים עכשיו לעיתונים לכבוד פסח. בהצלחה!

תאמת הייתי מציעה לך לעבור..

ורק אחר כך לצבוע... כי ברגע שתגורי בדירה תוכלי לראות מה משתלב... וגם כל פעם אפשר להוסיף קצת דברים ובסוף תהיה לך דירה עם עיצוב שלך! בהצלחה!

למעלה