דילמה קשה

satin

New member
דילמה קשה ../images/Emo20.gif

שלום לכולכם ! לפני שנה וחצי הכרתי גבר באינטרנט. היינו מצוטטים מידי יום והשיחות פשוט זרמו, כל כך התחברנו טוב אחד לשני וכך היה במשך חודשיים. בכל פעם שאני הייתי שם- הוא פנה אלי. בשלב מסויים עברנו לטלפון וכך כבר שנה וחצי הוא הפך להיות האדם הכי קרוב אלי, חבר טוב אשר מייטיב להכירני יותר מכל אחד אחר עלי אדמות, תמיד סבלני ויש בו מספיק עומק ורגישות כדי להבין את כל הכריזות שלי , תמיד סיפרנו אחד לשני על כל הדייטים שלנו ועל מערכות יחסים כושלות,יחדיו חלקנו צחוק עם עצב. אולם מעולם לא נפגשנו. הוא מנהל עסק באילת ואילו אני גרה במרכז הארץ. למעשה אני חושבת שהקשר הזה לא היה מלכתחילה בעל כוונות רומנטיות, אלא התבסס באמת על חברות טהורה לשם שינוי. חוץ מזה אני תמיד חששתי שאם ניפגש תהיה תפנית במערכת היחסים בינינו וזה יהרוס הכל - פחדתי לאבד את חברי הטוב. אבל כל זה היה עד לפני חודש. לפני חודש הוא היה בת"א ואני החלטתי שזהו! אני חייבת להיפגש עם הגבר הזה אשר ממש חי בתוכי במשך שנה וחצי. נפגשנו. בדקות הראשונות הייתי קצת בהלם, לחבר אותו לאותה דמות דמיונית שרצה לי תמיד בראש, במחשבות, אומנם היה לי מושג כללי כיצד הוא נראה(החלפנו תמונות). אבל המציאות שונה וזה היה באמת מוזר לשוחח לפתע כך בארבע עיניים. אבל כשהתחלנו לדבר פתאום הכל זרם בינינו כמו תמיד ואני פשוט נדהמת עד כמה אני מרגישה בנוח איתו, עד כמה שאני לא מרגישה מאויימת כי זה הגבר הראשון שלא מנסה לגרור אותי לשיחות אפלות על סקס או שואל אותי שאלות בוטות ומביכות. שנים שלא הרגשתי משוחררת כל כך ולא משנה לי בכלל החיצוניות שלו מפני שיש בו יופי פנימי נדיר בעיני אשר עולה על הכל. בילינו נהדר באותו ערב שעות ארוכות ודיברנו המון וכשנפרדנו ממש עמדו לי דמעות בעיניים, רציתי להישאר איתו עוד מפני הוא כל כך ריגש אותי בכנות שלו, בפשטות ובגישה שלו אלי בתור אדם. כעת אני לא יודעת מה לעשות עם הקשר שלנו הוא גם כך כך ביישן שאפילו אם הוא כן היה רוצה מעבר - מעולם לא הייתי יודעת על כך משום שהוא לעולם לא יעשה צעד ולא ירמוז. אני אפילו לא יודעת כיצד למשוך את הקשר הזה הלאה. כמובן שאנו חברים טובים בטלפון כמו תמיד, אבל אני משתוקקת לראות אותו שוב ולא דווקא בעניין רומנטי, אבל אני חוששת שהמפגשים יובילו בסופו למשהו אחר בינינו אשר יקבור את כל הקשר היפה הזה. לפני יומיים הוא הציע שאני אגיע לאילת לסופשבוע ואני ניצבת בפני דילמה... ושואלת את עצמי "מה את עושה ? תהרסי את החבר הכי טוב שאי פעם היה לך !" מה עלי לעשות ? חוות דעת ועצות תתקבלנה בברכה. נ.ב. בדרך כלל אני כותבת בפורום גרושים גרושות (אני מניחה שחלק מיכם מזהה ומכיר אותי) אבל הפעם החלטתי לחרוג ממנהגי ומקווה שתקבלוני בהבנה. ממתינה לתשובתכם
satin

Lonely In Blue

New member
קודם כל, ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

לפי דעתי, החיים הם דבר דינמי. שום דבר אינו יכול להימשך לנצח. היתה לכם שנה וחצי של חברות "טהורה", אבל החיים לקחו אתכם למעבר לזה. נפגשתם, את משתוקקת לפגוש אותו שוב, והוא הציע שתגיעי לסופ"ש. אתם כבר אינכם נמצאים היכן שהייתם. כעת, כבר אין מה להפסיד. אולי יצא מזה סיפור אהבה, ואולי הכל יתפוצץ. אבל לחזור למה שהיה אי-אפשר, אפשר רק לנוע קדימה. בקיצור, לכי עם זה, ואם יהיה לך טוב עם זה, מה טוב. ואם לא, זה היה חייב להגיע, והיית חייבת לנסות. בהצלחה

*יערית

New member
סטין../images/Emo20.gif

ידידות שערכה כ- 5 חודשים הפכה ממפגש קפה ואי ציפיות לדבר מעבר...לזוגיות ניפלאה...זה התבשל לו לאט לאט...כי הידידות כבר הפכה לחברות ולרצון לקירבה מסוג אחר. אחרי שנה וחצי של חברות טובה{הרי כולנו רוצות שהבן זוג שלנו יהייה החבר הטוב ביותר שלנו}פתאום אתם רוצים להפגש יותר ואני לא מוצאת בכך משהו רע, יש דברים שלא צופים אותם מראש..יכול להיות שהקשר יעלה מדרגה ויהפוך למשהו חזק יותר ובעל משמעות גדולה יותר בעיניכם ויכול להיות שהקירבה הזו אולי תשבור את הקשר החברי שהיה בינכם..לכן בלי ציפיות, שישאר נאמן לעצמו ואת לעצמך זה הרבה לשם התחלה. אישית אני לא רצה במחשבות לעתיד...חיה את הרגע ואם הוא טוב לי אז מחכה לעוד יום כזה שיעשה לי טוב וכך עוד יום ועוד יום....אף אחד לא יודע לאן זה יוביל ומה תהייה תוצאה,העיקר שאל תבטלי את ריגשותייך ואת רצונותייך,בא לךלהיות לידו והוא מזמין אותך לידו,האידיאלי ביותר,אין לחצים,אין חששות כי הוא כבר מוכר בפניו ויותר בפנימיות שלו,וכאשר נכנסים לתהיות ודילמות זה מטשטש את ההנאה הצרופה שאתם יכולים לקבל כתוצאה מחברות טובה! בהצלחה ילדה

ברוכה הבאה satin

וכמנהג הבית הפרחים שם משמאל
חושבת שמה שקרה כאן ,איתך ואיתו זה דבר מקסים הכרתם אחד את השני ,הפכתם להיות חברים ולא נפגשתם בכלל... אחרי הכרות שכזו גם אין כל כך משמעות לחיצוניות את משתוקקת לראות אותו שוב הוא גם כן (הרי הזמין אותך לסופשבוע אצלו) אל תעצרי החברות בינכם לדעתי תשאר אולי יהיה לה ערך מוסף ,אולי לא אבל אני לא הייתי מחמיצה את האפשרות לא הייתי עוצרת את ההשתוקקות לראות שוב בגלל מחשבות מיותרות על מה יהיה אז יאללה צאי כבר את עוד כאן?????????

ס י ו ן1

New member
היי סטין ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo141.gif

מאוד מסובך ואת נשמעת נסערת ומתלהבת ולי יש הרגשה שעוד אפשר להשאיר את הדברים יפים כפי שהם, חבר טוב זה דבר יקר ולא מוצאים הרבה בחיים. ההחלטה לנסוע לאילת לא נראת לי במיוחד כי את מתלהבת ורק מסיבה אחת פשוטה שהיא המרחק, תארי לך שכן תתאהבי בו ויהיה לך סוף שבוע מטריף והוא גם ירצה עוד ממך, מה אז? איך תתמודדי עם ההמשך הרחוק הזה? אומרים שאני אדם שחושב יותר מידי על מחר ורואה יותר מידי קדימה, אבל זאת אני את לא חייבת לקבל את עצתי, בכל מקרה והחלטה וענו לך ויענו לך כאן עוד אני לא קראתי את התגובות כי היה חשוב לי להגיד אך ורק את מה שאני חושבת, ולדעתי שורה תחתונה חשוב שלא תיפגעי!

לדעתי ככל שתמשיכו להיפגש.....

כך הפגישות יהפכו לרומנטיות יותר.. וזה טבעי, כי אם כל כך טוב לך לדבר איתו, אז אולי הבחור המושלם עבורך, ולמה למנוע אתזה? לדעתי לתת לזה סיכוי, ולרמוז לו.....

maof

New member
שלום סטיין ברוכה הבאה../images/Emo39.gif

תלכי עם ההרגשה שלך אל תעצרי את עצמך עם יותר מידי היתלבטויות אני יעתיק עבורך דבר שכתבתי בעבר אם לא ניקח סיכונים לעולם לא נגיע אל...... אם לא נחפש לעולם לא נימצא אם לא נתאמץ להתגבר על הספקות והפחדים לעולם לא נדע כמה נפלא להיות משוחררים מהם אם לא נצעד אל מעבר הקשיים,לעולם לא נגדל ונתחזק אם לא נשמור על חלומותינו נאבד אותם לנצח אבל, אם נעיז לנסות ולהתנסות, אם נבחן ונחפש, אם נגלה ונחלום, אם נתפתח ונגדל, ונעבור כל יום עם ההבנה שאנחנו יכולים לקחת רק במידה שזה אנחנו יכולים לתת ואנחנו יכולים לקבל מהחיים רק מתוך נמגוון שאנחנו חיים. כי אז...... נוכל באמת להיות מאושרים נוכל במהלך חיינו להגשים חלום או שנים ולנהוג באופן שיוביל אותנו לגעת בקשת בענן ולצבוע את חיינו בצבעים של ימים נפלאים מעוף

אני1

New member
לדעתי

את צריכה להמשיך הלאה אפילו וזה יגיע בסופו של עניין למיטה כי החיים זה לא רק טלפון . סך הכל עושה רושם ששניכם נהנים מחברתו של השני . ואחרי שנה וחצי הגיע הזמן עבורך לקבוע שאת בעצם נמשכת אליו גם נפשית וגם פיזית (כמו שאמרת) . אם כך הדבר הרי שהסיכוי שתתמידו במערכת היחסים הזו הלאה הוא גבוה מהרגיל . עכשיו בעצם ממה את חוששת שתקופת החיזורים תסתיים???... אז כן היא תסתיים בכל מקרה וביחוד עם לא תקחי את הקשר שלכם קדימה . אם האיש פנוי אני בטוח שהוא מחפש משהו אחר מ"חבר טלפוני" . אז תעשי צעד חיובי בנדון כי עושה רושם ששניכם מפחדים להיות הראשונים שמציעים ותבקשי ממנו "להתקדם" הלאה . לכיון שלך כמובן . לדעתי אנשים מתפללים כל חייהם להיות צמודים לאיש כמו שאת מתארת ואת חושבת על "לאבד" חבר ... בחייך !! תשתדלי לא לבזבז לבן אדם הזה את הסבלנות ופשוט תגידי לו שאת אוהבת את מה שיש בינכם ותני לו נשיקה קטנה על הלחי ותראי מה יקרה . שיהיה בהצלחה והכי חשוב אני מקווה שהוא בכלל פנוי . כי אם לא אז כל זה לא רלוונטי בכלל.

s h o o s h a

New member
דילמה מבורכת

הרבה להוסיף על שאחרים כבר אמרו וכתבו אין לי אלא להדגיש בפניך שאם נוצרה ביניכם חברות טובה ואמיתית, הרי שדבר לא יעיב עליה "...אני משתוקקת לראות אותו שוב ולא דווקא בעניין רומנטי, אבל אני חוששת שהמפגשים יובילו בסופו למשהו אחר בינינו אשר יקבור את כל הקשר היפה הזה ..." אם יווצר מצב בו החברות הזו תהפוך (יותר) רומנטית, עדין החברות לעולם תישאר וגם אם אי פעם הרומנטיקה תעזוב (מכל סיבה שהיא) החברות תשרוד את המשבר היות והיא חזקה יותר והקשר ביניכם מושתת ובסיסו הנו חברות אמת אז, סעי לך,
לאילת לאילת, שם העולם דרומה

לסרב בנימוס

זו המסקנה המתבקשת מדבריך...כל עוד חשוב לך יותר הקשר כמו שהוא היום מאשר הפוטנציאל הקיים.{וכך את אומרת} הרבה דברים יכולים לקרות. אבל מהתפתחות שכזאת לא ניתן לחזור אחורה...כמובן שחיבת את לקחת בחשבון. שגם סרוב בנמוס יתקבל רע. ולא ללא קצת הגיון...אבל זו תהיה החלטה שלו, לא שלך...אישית, מתקשה להאמין, שזה מה שחשוב לך יותר.אבל מה אני יודע....

רוני קל

New member
בחירות

סעי תהני תפסקי לענות את עצמך מה שצריך להיות הוא שיהיה |בהצלחה בי

אילתושי

New member
דברי איתו

אם אתם כאלה חברים טובים, אז פשוט תאמרי לו את כל מה שרשמת כאן (או רק חלק) ותדברו על זה. זה הפיתרון הכי הכי הכי טוב.

The blue sky

New member
יש לי סיפור דומה (כמעט)

הכרנו באתר הכרויות כלשהו, התחלנו להתכתב במיילים, כמעט כל יום, ממש לאחרונה עברנו להתכתב בצ'טים. והנה אנחנו מכירים כבר כ-9 חודשים. אבל מה, אני טרם ראיתי אותו, גם לא תמונה שלו, (הוא כן ראה תמונה שלי באתר), כמובן שגם לא נפגשנו וגם לא שוחחנו בטלפון. בשבילי הוא חבר וידיד ואוזן קשבת. כמובן שאני מאוד סקרנית לפגוש אותו, אבל מכבדת את רצונו כי הוא מעוניין להשאיר את הדברים כמו שהם וירטואלים בלבד. אם הייתי מקבלת ממנו הצעה / הזמנה כמו שאת קיבלת אני חושבת שגם אצלי היו עולים ההרהורים והמחשבות שעלו אצלך אבל הייתי בהחלט נוטה לכיוון של כן לינסוע ולזרום, לראות לאן הדברים מתגלגלים. המחשבה שלי היא, שאם אתם חברים כל כך טובים אז קודם כל את יכולה לשתף אותו במה שאת חושבת ומרגישה. בזה שאת מפחדת לאבד את מה שכבר יש לכם ביחד, את החברות המיוחדת הזו שלכם. אולי גם תופתעי לשמוע שגם הוא מרגיש כמוך אך חושש לדבר על זה? אין כמו לדבר על הדברים, תמיד תמיד. תקשורת היא אחד הדברים הכי חשובים לקיומו של קשר, כל קשר, וכשמשהו מפריע צריך לדבר על זה ואם זה משהו טוב על אחת כמה וכמה. בקיצור, דברי איתו, ותחשבו ביחד מה אתם רוצים, אולי שניכם רוצים אותו הדבר אך מפחדים לדבר על זה? בהצלחה לכם בלו

סמסרה1

New member
to satin

הלו הלו סטין מה קורה לך? למה לא להפוך ידידות חברות שכזו למשהו קרוב יותר? לאור מה שאת מספרת אני כן הייתי נוסעת לאילת להיות איתו וזורמת עם זה

טובי3

New member
חיים פעם אחת מה כבר יכול להיות..

תני לדברים לזרום ומה שיהיה יהיה...אם הכל היה אשליה תביני ואם זה אמיתי אז למה להפסיד בגלל חששות, הרי את מעצמך אומרת שהינו ביישן..אז קחי יוזמה

למעלה