דילמה קשההה!

L I E L 1

New member
דילמה קשההה!

אוקיי אני בקרוב עומדת להתגייס.. עכשיו בטח אתם שואלים מה הדילמה אז.. הדילמה היא בין מצ"ח,משטרה צבאית או שח"מ. בעיקרון ההורים שלי לא אוהבים כל כך את הרעיון שאני אהיה בשח"מ בגלל שהם מפחדים שתידבק אליי הסטיגמה שיש לכל הבנות שם.. "טיפשות,שרמוטות.." ועוד ועוד.. אותי אישית מאד מרתקת המשטרה אם זה צבאית ואם זה כחולה..אני לא יודעת כבר מה לעשות. יש לי אפשרות גם להיות בבסיס חיל הים (בת גלים)שהוא קרוב אליי. מה הייתם עושים במקומי?

SoldieRonit

New member
תרגיעי את ההורים שלך (!!)

ונגיד שהסטיגמה הנכונה ?? אז את תהיי שונה ואת תעלי את ממוצע הIQ ואת תעלי את רמת המקצועיות ואת תעלי את רמת השירות ואת תעלי את רמת האחרות זה כל כך רע ??! מניסיון
לא !

benpual

New member
ליאל.........

הרי כולנו יודעים שאין לך את הסטיגמה הזאת , אז את יכולה ללכת לאמא ולאבא ולהגיד להם להירגע ועכשיו!!!! אז רגע , את אומרת שידידות שלי שרמוטות ומפגרות? אני לא חושב.......

SoldieRonit

New member
../images/Emo45.gif זה שטויות - יש ../images/Emo68.gif ויש ../images/Emo22.gif

יש
ויש
: אבל זה לא ספציפית - אלא טבעי בכל מסגרת חברתית

benpual

New member
אז זאת אומרת גם את חלק מיזה?

תאמיני לי רונית , את טועה ובגדול , כי לא ככה כולן , אכן , יש את השרמוטה של היח"ס , או את השרמוטה של המשל"ט ( למרות שכולן שם בנות ) אבל לא הרוב! ואני מכיר את ליאל היא לא מפגרת , ועל בטוח היא לא תיהיה השרמוטה של אף אחד שם.......

SoldieRonit

New member
איך אני טועה - אם זה בדיוק מה שאני

אומרת ??!
שיש ויש - וזה בדיוק לא נכון (הסטיגמה !!) וגם אני מוקיאה אותה
אז שהיא תלך לשם ותוכיח אחרת
ומה אני חלק ממה בדיוק ?? נכנסתי לשם ונהייתי פוסטמה ?? מה ? זה מכונה לשינוי אנשים ?? לא !! אנשים הם מה שהם - ויש שם אנשים אינטלגנטים וחכמים ,אבוי לומר ,בושה להגיד - מה ?? גילתי את אמריקה ???! וכמו שהסכמת איתי (אז שוב,איך אני טועה בדיוק ?) בכל מקום יש חכמים יותר וחכמים פחות - שרמוטה זה כבר אתה אמרת (אצלינו אין שרמוטות - רק שרלילות
).

SoldieRonit

New member
NO WAY ../images/Emo8.gif

ולמה אין אייקון של נזירה - אולי אני אציע את זה לתפוז
??!

benpual

New member
כנראה שתפוז עוד לא חשב

על הקטע של נזירה........ בינתיים תצטרכי להמתין עם כולן בכנסיית מנזר השתקנים

SoldieRonit

New member
גם זה נכון -ועל זה הם יצטרכו להמציא

אייקון עם ריץ' רץ' על הפה
*חוי הוי כמה שאנחנו יצרתיים היום
אתה בא לפורום אומנות בחרוזים
*

benpual

New member
כן ראיתי את הפורם החדש הזה......

התפקעתי בצחוק אבל יאללה , כל אחד והרעיונות שלו......... בכל מקרה , אולי כדאי שנפסיק את השיחה , כי שלום ושי יתעצבנו עליי ויחסמו אותי על זה שאני מדבר משהו שלא קשור לפורם......

SoldieRonit

New member
אז בוא איתי למנזר ../images/Emo8.gif

"נשתוק" ביחד
ANY WAY אני הולכת לצפות ב
יש להם אייקון של | רדיו | אבל לא של | מחשב | - ממש הגיוני

L I E L 1

New member
אמממ

תיראו אתם צודקים! אבל קשה מאד לשכנע הורים! רועי אני רוצה את שלושתם אבל אני מאד מבולבלת.. מצד אחד אני כל העיניין המשטרתי מאד מושך אותי כמו שכבר אמרתי, מצד שני אני לא רוצה לפספס את החוויה של צה"ל. שניהם מעניינים אותי מאד השאלה מה כדאי לי יותר.. אני צריכה להגיש את המנילה שלי עד יום חמישי ואני בבילבול ענקי! יש את ההורים המשפחה היותר רחוקה (דודים וכ')אומרים שח"מ המפקד במשא,ז אומרת צה"ל..מה אתם ממליצים/אומרים?

benpual

New member
ליאל..........

תנאים טובים בשח"ם קריעת תחת במ"צ תנאים נוחים בחיל הים שם בחיפה.......

צה"ל ללא ספק

בשחמ את תרגישי עבודה ולא צבא. תעבדי עם אנשים מבוגרים ולא בני גילך , לא תהיה לך את החוויה של צבא של כיף וצחוקים עם חברות, רק ערבי יחידה או טיולים לאילת פעם בשנה עם חבורה של אנשים בגילאים של כ- 26 - 40 ואלי כמה בנות שח"מ ואלי גם בן אחד או שניים, אם את אוהבת את המשטרה תמשיכי להתנדב אחרי השירות הצבאי שלך תוכלי לתהגייס לקבע (שזאת גם טעות לדעתי אבל זה כבר החלטה שלך) בקיצור ילדה תעשי צבא תעשי שם חיים וצחוקים תכירי חברות\חברים לחיים ולא שוטרים נשואים\חרמנים שאחרי השירות שלך אולי יתקשרו פעם פעמים וזהו כי הם לא בגיל שלך ולא בראש שלך ואת בס"כ עוד שוטרת שחמ שסיימה שירות,בצהל תכירי חברות לכל החיים! למשטרה תמיד תוכלי להתנדב וזה עדיף מאשר להיות שוטרת שחמ את תעשי חיים בצבא ובמקביל תתנדבי, בהצלחה

SoldieRonit

New member
אז ככה

50 % מהיח"ם שלי הוא שח"ם (רולז
) - אז עדיין יש אוירה של צחוקים ונעורים
והקבע הם גם צעירים..........בנפשם - זה כנראה השפעה שלנו
אבל (!) את צודקת בדבר אחד - זה באמת מרגיש כמו עבודה , אבל אותי לדוגמא זה דווקא מרתק כי זה בעצם לטעום מהעולם האמיתי

תנסי חצי חצי

חצי צבא ותעברי באמצע לשחם תלוי בראש שלך ואיפה תלמדי מקצוע שתוכלי לעבוד בו גם אחרי הסדיר

למעלה