דילמה קיומית

דילמה קיומית

סתם את האמת לא קיומית אבל בכל זאת דילמה... לפני חודשיים פיטרו אותי מעבודתי בעקבות אי אלו דברים שעשיתי.. זו לא הנקודה , הנקודה היא שנשארו לי הרבה חברים משם וכמה מהם ארגנו פיקניק לכל המוקד. כמובן שהוזמנתי בתור חברתם משכבר הימים רק הבעיה שיהיו שם כמה מנהלי צוות... את האמת שאת חלקם כבר ראיתי בחתונתה של חברתי אך יהיה שם גם THE BIG BOSSזה שפיטר אותי ואני די מתלבטת אם ללכת למרות שזה מקום די גדול ואני אהיה כמובן עם חבריי אך בכל לא זאת לא הכי נעים... מה דעתכם??

האגס 1

New member
אני לא הייתי הולך

עצם זה שיהיו שם אנשי מפתח שיש בינך לבינם מתיחות מסויימת, זה עלול להרוס את כל ההנאה מהאירוע, אפילו אם לא תתחככו ביניכם שם יותר מדי. למה שלא תעשי משהו עם חברייך מאותה עבודה בנפרד, שלא במסגרת מקום העבודה שלהם?

אטיוד5

Active member
כל אחד מגיב אחרת

הרגישים לויברציות שליליות לא הולכים. אבל יש כאלו שהרגישות הזאת דווקא מלהיטה בהם את יצר הלוחמנות: "למה מי הוא? אני לא אתן לו לנהל לי את החיים"

dana2909

New member
אני לא הייתי הולכת

את רוצה פיקניק עם החבר'ה שלך, עדיף לארגן לכם משהו נפרד. הארוע הזה מוגדר כארוע של עבודה, אני מניחה שבין השאר המטרות של הארוע הזה הוא גיבוש וכדומה, אני לא חושבת שמקומך שם.

בסוף הלכתי!

ואני רוצה לציין שהיה ממש כיף!!!! בניגוד למה שאמרת זה ממש לא היה אירוע עבודתי וניסיון גיבוש, זה היה התארגנות של כמה חבר'ה ותיקים ולזה הצטרפו עוד מלא אנשים ששמעו על הפיקניק... אני אישית מאד נהנית כי הייתי עם כל חבריי ולמנהל שהיה בכלל לא התייחסתי, בתכל'ס אף אחד כמעט לא התייחס אליו, לא ממש סובלים אותו- מה שנקרא סתם נדחף!! קיצר מה שאני אומרת בשורה התחתונה תעשו מה שבראש שלכם ומה שאתם מרגישים כי אחרת סתם מתייבשים ולא נהנים!

למעלה