דילמה קטנה

L e s t a t

New member
דילמה קטנה

קמתי לי בבוקר, לבשתי מכנסיים ויצאתי החוצה.. הכל טוב ויפה, התחלתי ג´ינגה, הרמתי כמה ארמאדות, מיאלואה ג´י קומפאסו פה ושם, ככה כמה דקות.. לפתע פתאום, כנראה שמרוב עייפות תפסתי ששכחתי לעשות חימום היום ולפני ההודה של אתמול.. אופסי... נראה לי שמתחתי שריר בירך או שהוא קצת נתפס, בכל אופן, מחר זה היום הראשון של הסדנאות שלנו בקפואירה ואני בדילמה: ללכת עם הרגל כמו שהיא לאימון? (זה לא נורא, טיפה´לה מציק אבל אני יכול לחיות עם זה) להישאר בבית ולהתמרמר על כך? ללכת לאימון ולצפות מהצד?

NEWBE

New member
לעולם אך לעולם...

אל תפסיד סדנה, זה אירוע של פעם בחיים, כשאני הייתי שם, רק נהנתי, אתה תצטער נורא אם תפסיד... תנוח, שים קרם של בן גאי (פירסומת סמויה...) ותקווה שזה יעבור... גם לי נתפס שריר הירך משפגט שעשיתי יומיים !!! לפני הסדנא, נחתי, מרחתי,הלכתי, נהנתי מאוד !!!

WhiteBear

New member
מי שיחליט זה אתה...

זה הכול תלוי בהערכה שלך את עצמך: אם אתה חושב שיש לך רגישות ל"האם אתה פוצע את עצמך באימון, או לא", אז לך לסדנה ותעבוד רך. מצד שני, הצלחת לתפוס לעצמך את השריר יום לפני סדנה, אז תקח את זה כשאתה שוקל כמה אפשר לסמוך על הרגישות שלך לעצמך... מניסיון אישי, לא הצלחתי אפילו פעם אחת להגיע לאימון קפואירה, גם כשהייתי פצוע, ולא להתאמן. ובד"כ התחרטתי על זה. הסיבה - זה מפתה וזה כיף. התוצאה - זה כואב, והנזק מצטבר. אני מאחל לך החלמה מהירה, תספר לנו מה בסוף עשית
, טל.

L e s t a t

New member
סבבה

הלכתי, ראיתי, עשיתי, כאב לי, המשכתי במזוכיסטיות הרגילה שלי שרכשתי עוד בזמני הגוג´ו ריו שלי.. והכי חשוב - נהנתי! אירוע של פעם בחיים? לא, יותר כמו אירוע של פעמיים בשנה

zakomea

New member
נכון אבל....

אתה לעולם לא תשכך את הפעם הראשונה זה הכי כיף!!!!!

למעלה