דילמה עם המטפלת

א פ י 2

New member
דילמה עם המטפלת

יש לי מטפלת שבעבר הרחוק היינו בקשר מסויים ...היא ובעלה חזרו בשאלה והתחילו לתקשר ותמיד נמנעתי ממנה כי בתקופה שהכרתי אותה והייתי בקשר איתה קרו דברים מאוד קשים..היום בדיעבד אני רואה בדברים הקשים האלה נקודה משמעותית בחיי אז.בכל מקרה הייתי מתפללת להדרכה ואז פתאום משום מקום היא היתה מצלצלת ואיכשהו היינו נפגשות בעניני עבודה והיא תמיד היתה מציגה אותי כחברה שלה. ואז תחלנו שיחות.אני בתקופה כלכלית קשה והיא אמרה לי שנתחיל טיפולים ואני אשלם לה לאט לאט.בהתחלה היו מקבלים אותי עם המון חיבוקים שהטיפולים התחילו לעשות לי טוב והתחלתי לפתח הערכה גדולה אליהם פתאום התחלתי לחוש דברים אחרים .היתה לי יום הולדת ועשו לי מסיבת הפתעה וקנו לי מלא מתנות ודברים שהייתי צריכה ושבאתי אליה הייתה לי תחושה שהיא מסתכלת על המשקפיי שמש ועל הבגדים של קסטרו במין ספק מאיפה יש לי כסף.בקיצור מצד אחד הבחורה הזאת מדהימה בטיפולים ועושה לי טוב ומצד שני אני מקבלת אינטואיציות לא טובות לגביהם ולגבי האמינות שלהם כלפי.מה עושים?

night mistress

New member
אני לא יכולה לומר לך מה עושים..

אבל אני יכולה לשתף אותך במה שאני הייתי עושה אם הייתי נקלעת לתקופה קשה.. הייתי קובעת מחיר שבו אני יכולה לעמוד בכל שבוע, ומקסימום עושה תוכנית תשלומים (נאמר לשלם סכום קבוע כל סוף חודש).. סה"כ לפי התפיסה שלי מה שבא בחינם אין לו ערך.. ושאלה נוספת, מהדברים שלך אני לא מבינה האם ניסית לשוחח איתה על הנושא..חשוב לתאם ציפיות..כדי שתחושי נוח בטיפול עצמו.

א פ י 2

New member
זה לא בחינם

היא הציעה את המחיר 100 שח ואחרי שחשבתי על זה הסכמתי ואני משלמת לה בכל פגישה ודווקא לא צוברת חוב ...אבל משהו מרגיש לא נינוח בתחום הזה .בטיפול היא מדהימה ונותנת את עצמה ...ויש תוצאות .אין לי מילים .פשוט לפעמים אני מרגישה שהיא שופטת אותי .

למעלה