דילמה עם בחורה

bam10

New member
דילמה עם בחורה

היי לכולם יש לי דילמה ואני רוצה לשתף אתכם ולשמוע את תגובתכם ....
הסיפור הוא שהכרתי בחורה שצעירה ממני בכמה שנים טובות (בת 19) שנראית תמימה ולא זנותית. נכנסנו למיטה בדייט הראשון , ומבחינה מינית ראיתי שהיא פתוחה מאוד ומדברת בחופשיות לגילה וגם לגילי.
באחת השיחות איתה לאחר כמה פגישות התברר לי שאני הגבר ה11 ששוכב איתה ובשנה האחרונה היו לה כ-8 גברים ... כולם סטוצים ויזיזים. היה לי מאוד כואב לשמוע את זה אך עדין שאלתי איך הכירה אותם ובאיזה סיטואציות . הזדעזעתי לגלות שכמה מהם מצ'אטים . מבוגרים ממנה ב10 שנים
שאפילו לא יצאה איתם לדייט ושכבה איתם באוטו . היא לא חסכה בפרטים והרגשתי מאוד רע אחרי השיחה הזו והבנתי ממנה שכמעט או עשתה שלישייה .
מצד אחד יש מולי בחורה חמודה שנחמד להיות איתה ולדבריה עשתה טעויות ומצטערת על כך, ומצד שני בחורה עם עבר בעייתי . המחשבות הרעות לא יוצאות לי מהראש ...
מה אתם הייתם עושים ?

מצד אחד תראה השנה עדיין לא נגמרה...

מצד שני בנות בדר"כ מקצצות במספרים...

אם אתה נכנס לקשר עם מישהי כשאיתך מחשבות מה אחרים יגידו
ואיך זה נראה לאחרים שלא מכירים אותה, אפשר לעבוד על זה.

אם אתה רוצה להכנס לקשר עם בחורה שכבר שכבת איתה, והיא נפתחה אליך מילולית וכתוצאה אתה לא סומך עליה, תעבוד על עצמך.

אם היא צעירה ואתה מבוגר יותר, שניכם יכולים לגדול לתוך קשר שטוב לשניכם, השאלה כמה ראש פתוח וסבלנות יש לך, ומה היא באמת רוצה
מהקשר איתך. שאגב להגיד שהיא מצטערת זה דבר אחד, אבל לא ציינת
ולא בטוח שהיא יודעת מה באמת היא רוצה ממך ולאיזה טווח. או מעצמה בשלב הזה של חייה. והדבר השני שמעטים מאתנו יודעים בכל מקרה מה איזה עתיד יוליד היום ואיך לכוון את עצמנו לאיפה שהיינו רוצים להיות במערכות יחסים..

bam10

New member
היי

היי אני גדול ממנה יחסית בהרבה שנים (27) וכל העניין של סטוצים די רחוק ממני . היא אומרת שהיא רוצה קשר רציני ונשיסיתי לחתוך את הקשר הנוכחי (בגלל המחשבות על העבר וחשש מבגידה עתידית ... אחרי הכל היא לא ממש נקשרה לאותם בחורים ואולי זה אומר משהו ? ) היא חזרה אלי ואמרה שהיא לא מוותרת ואוהבת אותי.
באמת שהיה יכול להיות נחמד אם העבר שלה לא היה כל כך קיצוני . היא בחורה יפה ומדברת לעניין.. המחשבות עושות לי רע וגורמות לי לחרדה אך מצד שני גם אולי כן יכול להיות פה משהו טוב ואני מפספס אותו..? אולי להרבה בחורות יש תקופות כאלה וזה איכשהו נורמלי במציאות היום ?

מה עדיף? בתולה בגיל שלך?

מישהי שיצאה מקשר ממושך מאוד ועכשיו יצאה מהאיזון שלה או חושבת שאתה לא מספיק רציני ובעל נסיון כמוה? תמיד יש בכל אחת משהו טוב שאתה מפספס אותו. ואף פעם לא תמצא מישהי בלי משהו שתוכל להדבק אליו כתירוץ למה לא ללכת על זה. פרקפטציוניסטים יש, אדם או אישה מושלמת אין. כמה זמן אתם מכירים לאחר הדייט-מיטה הראשון שהיא כבר מכריזה שהיא אוהבת אותך? האם זאת הכרזה רצינית? האם היתה לה פעם גם אהבה וקשר ארוך חוץ מהעבר שמטריד אותך?

bam10

New member
4 חודשים

אנחנו מכירים. אם היא רצינית ? לא יודע . פעם אמרתי לה שמעשים לחוד ודיבורים לחוד ומה שקובע זה המעשים. (כמו בפורסט גאמפ)
לא היו לה קשרים רציניים בכלל הכל היה יזיזות ובשביל סקס. היא אומרת שהיא חיפשה תמיד חבר אבל הכירה יזיזים בצ'אטים שרובם שם סוטים ונהגה בחוסר אחריות מטורף
זה לא עניין של בתולה או לא.. וגם המספר פחות מעניין . מה מדאיג שהצ'טים לדברה היו סוג של התמכרות והיא לא שלטה על עצמה באותה התקופה (שלא רחוקה ממני בכלל)
האמת שאני קם כל בוקר בתחושה מגעילה ויש לי הרבה סיוטים הדברים שהיא אמרה לי עשו לי טראומה האמת.
בהתחלה חשבתי שהיא עברה טראומה או משהו או חברות שלה לחצו עליה והיתה בסביבה רעה אך גם את זה פסלתי .

מצד שני:
נחמד לי להיות איתה , לטייל , לדבר , הסקס טוב. יש חיבור כללי טוב ותכלס די חושש שלא אמצא מישהי אחרת הייתי רווק כבר הרבה זמן ולבד לי :( (לי היו לי מערכות יחסים ארוכות אז אני יודע איך זה.)
בהתחלה אמרתי לה שאני לא בא לשנות אותה ואם היא עושה שטויות שתעשה אבל אני לא יהיה איתה . לפני שבוע היא אמרה שאני אמרתי את זה אבל היא מרגישה שאני כן משנה אותה.

לא יודע מה לעשות.. כל עוד אני איתה סבבה לי ונחמד , אבל מידי פעם יש לי התקפי חרדה מהסיפורים

טבעי שתשנה אותה מטבע הדברים, הפרש הגילאים

והרצון שלה להיות בקשר ארוך ורציני ורק לך הנסיון עבר בזה. אתה חייב לקחת בחשבון בלי קשר לעבר המיני שהיא צעירה מאוד ואתם בשלבים שונים של החיים. בנוגע לטראומה וחרדות, man the f** up. היא היתה שם ואתה רק שמעת את הסיפורים. מה שיש לך בראש באחריותך ואתה זה שמשקה בתת מודע את העשבים במקום הפרחים. יש לך 4 חודשים שאתה נהנה מקשר שיש בו דברים שחשובים לך: יופי, סקס טוב, יש עם מי לדבר (תחומי עניין והשקפות עולם דומות?) וסבבה לך ונחמד. תעשה איתה ביחד סיפורים חדשים, זכרונות וחוויות טובות ומתקנות של זוגיות אופטימלית. ותטפל בעצמך בלבד בנוגע למה שאתה משליך עליה במחשבות. אתה תמיד יודע מה האופציה השניה. ואיך זה מרגיש לבד.

רואה 6 6

New member
הדבר הראשון שאתה כותב זה

"תמימה ולא זנותית".
אם בראש העדיפויות שלך זה שמרנות,מה אתה עושה עדיין עם בחורה שלא שמרנית?
אתה צריך להחליט מה חשוב לך ולהתמודד עם זה.

אהממ

היא נשמעת כמו נימפומנית. השאלה היא אם היא רוצה להמשיך לקשר רציני איתך או ליחסי יזיזות. היא עדיין בגיל ממש צעיר ומבולבל לדעתי והיא לא יודעת מה רוצה מעצמה ממש, זה קצת בעייתי לפתח קשר עם בת 19 שאתה גדול ממנה ובוגר בכמה שנים טובות.

היא לא, אחרת היית רואה אחרי 4 חודשים

שאתה מותש והיא רוצה הרבה יותר ממה שאתה יכול, בצורה לא בריאה.
וכמובן כל פעם שאתה לא היית יכול היא היתה מאיימת ונעלמת לאחר.

bam10

New member
לא נראה לי שבגדה

לא נראה לי שבגדה ואני נותן לה הרבה סקס אז נראה לי שהכל טוב מהבחינה הזו :)
אבל יש חשש שהיא תבגוד ותסתיר את זה טוב.. זה גם מקור למתח אצלינ :/

חשש

כזה לבגידה זה חשש באימון שלכם, מציעה לך לחשוב טוב לפני שאתה מכיל את מערכת היחסים הזו ולהתאים ציפיות ביניכם

PorFavor1

New member
חרדות

העבר שלה, לא "קיצוני".
יתכן שהיא מדברת יותר מדי בגילוי לב על חיי המין שהיו לה לפניך, וזה דבר מעיק...
אין לך שום סיבה לחשוד בה שהיא בוגדנית.
במקומך- לא הייתי עוזב אותה, וגם יש לי ספקות אם אתה מסוגל לעזוב אותה.
יש לך חרדות לא כ"כ מציאותיות... ואני מבין אותך מפני שגם אני כזה.

תן לי להרגיע אותך, ולאמר לך שרוב הקשרים בין גבר לאישה מתפרקים ולא על רקע של בגידה מינית, אלא על רקע של אי התאמה ותחושת מיאוס של אחד הצדדים ( בדר"כ הבחורה ).

לך על זה כל זה כל זמן שאפשר.
שיהיה לך בהצלחה

שלום

הרגלים מיניים של אדם יכולים להיות טובים או לא טובים, אבל לכולנו יש חולשות ועליך לבדוק כמה היא נחמדה אתך ובשבילך. אולי תגלה שהיא נהדרת למרות ניסיונה המיני המגונה. אם אתה מחבב אותה תן לה הזדמנות, האהבה בין הצדדים היא העיקר בקשר וצריך להתרכז במה שיש בקשר ולא במה שמסביב. זכור שכולנו גם רוצים ליהנות באופן טבעי, ואם היא משתוללת בהנאות חיים אולי אפשר למצוא דרך לקבל את זה. העיקר שהיא אדם טוב ומוסרי ועוזר.

למעלה